Отговори
# 225
Здравейте момичета!
Много време не съм писала дано не сте ни забравили!Ние сме добре гледаме се в къщи двечките!Няма да я давам на ясла за сега!Чак догодина на градина!Вече ще гледам да пиша редовно  Embarassed

just_an_ODDalisque когато почина баба миналата година голямата ми племенница беше на 5 и разбираше всичко!Обясниха й че баба е отишла някъде да си лекува крачетата защото много я боляха!Питаше много за нея и то доста често но един ден престана!И когато правихме година и видя некролога само каза "Баба вече една година се лекува а още я няма"повече не я споменава!Според мен децата знаят какво се случва но просто ги е страх да говорят!

Асе вие на каква кабелна или цифрова сте че имате този канал бейби тв!Ние ще сменяме оператора и искам да го имаме а не го намирам  Hug

За сега Ви оставям!Всички да оздравяват бързо   bouquet

# 226
  • Пловдив
Асе вие на каква кабелна или цифрова сте че имате този канал бейби тв!Ние ще сменяме оператора и искам да го имаме а не го намирам  Hug
Здравей, радвам се да те "видя". Не съм те мяркала и в квартала, къде се губите  Thinking Hug
В къщи сме с ITV Partner цифрова телевизия. Доволни сме.
Как е малката сладурка, пусни нови снимки  Hug

# 227
  • София
Светли, не се притеснявай излишно! Нормално е да плаче в началото. Някои деца при оставянето и взимането си плачат докато ходят, а вътре са спокойни. Пожелавам ти да е здравичък, за да ходи редовно и да се адаптира по-бързо.
mmm_, от няколко дена се заиграва с едни матрьошки, кара тротинетка, разглежда книжки. Сега е на вълна писане на букви, но уцелва само буквата на татко си и от време на време на баба си Wink Предимно с баба си се занимават, особено като сме си в къщи през деня и се гледаме двете.
juzefina, радвам се да те "видя". Тези дни се бях сетила за вас и, че чудих къде изчезвахте. Пиши по-често.  Simple Smile Радвам се, че сте добре.

Ние сме добре, борим се с гадта в носа на Ели. Не знам при вас как е, но малката е голяма хитруша и чува това, които й харесва. Когато не й изнася се разсейва, подмазва или просто се прави, че не чува.

# 228
  • Варна
А, това с нечуването го знам, моят редовно забравя как се казва като го викам по име  Laughing

Ние днес имаме голям напредък. Играл е почти 3 часа с децата без рев. Причините са две - дутринта го заведе баща му и се е 'дал' по-лесно. По-важното - на смяна е друга леля, много по-опитна, успокоила го е бързо (предната изобщо не успяваше) и оттам няма проблеми. Аз минах към 9.40, от стаята ехтеше радостна детска глъч  Grinning. Чак към 11 без нещо ми звъннаха да го прибирам, че се уморил и затъжил. Ето, това значело да попаднеш на професионалист!

# 229
  • Варна
СветлиPeace ще станат нещата, но трябва търпение и от двете страни.
Ние от днес сме официално в ремонт, т.е. градината е в ремонт. Днес децата бяха с дядо си и много са слушали. Утре са с мен, а вдруги ден пак с дядо. След това аз излизам 2 седмици в отупск   smile3508. От кога се точа само... вече имам нужда от почива.

# 230
Охооооо малък Божо започнал училище  Wink да ти е здравичък ти пожелавам.Ние още се борим с кашлицата,стана вече месец,но пък никакви други оплаквания нямаме.Другата седмица ще го пусна пак на ясла.Вече ме хвана съклета с него.Само щуротии
Пълни си устата с вода и я плюе където му падне.Мачка едни солети с колата си.Откъм рисуване,няма особенно желание,освен по стените другаде много неще да рисува.
Четем приказки всяка нощ преди да заспим.И най интересното е,че в цялата ми къща хвърчат едни малки мушички,които обикалят цветята.Как да го тренирам се чудя. newsm78 Дайте съвет

# 231
  • Пловдив
И най интересното е,че в цялата ми къща хвърчат едни малки мушички,които обикалят цветята.Как да го тренирам се чудя. newsm78 Дайте съвет
Сложи в саксийките по няколко кибритени клечки, забучени от страната на барута в пръста  Peace

# 232
Мерси за съвета,ще пробвам още утре  Hug

# 233
  • София
Светли, много се радвам, че Божи е бил спокоен и е играл с децата. Дано все така продължава.  fingerscrossed
Щък, и аз на моменти пощурявам в къщи и ми се иска да е на ясла, но бързо ми мината.  Wink

# 234
Гери  Hug
Как са с апетита дечицата ви!
Моя синковец вече 2-ра седмица яде само боклуци и нищо друго не иска.Само солети,бонбони,шоколади мляко и някой сандвич,ако се обърка.Направо съм се видяла в чудо  Shocked

# 235
  • София
Щък, и Ели предпочита боклуците да хапва отколкото манджите. Преди въобще не ядеше от както тръгна на ясла няма спирка ....... Чувала съм лелите да казват сутрин като я оставям "Сега мама отива да работи, за да ти купи бонбонки и шоколадче."  Shocked Close Ама никакъв акъл някат тези жени ........

# 236
  • Варна
Мамоууу, много сте писали бре  Mr. Green
Урочасахме работата вчера, от снощи е хремав, малко крив и днес ела гледай той реве вътре, аз рева вън  Cry
Взех го още в 10.20, после купихме нов мотор, поигра у нас и светна.

За яденето сме различни. Понякога иска само солети. Манджа не отказва, ако е в чуждата чиния (много е любопитен кой какво яде). Сладки буклуци не давам, предпочитам Kinder-шоколадчета, поне са с много мляко и не съдържат химии и оцветители. Вчера му взех пак на Kinder с разни ядки, много го хареса, поне има и нещо полезно вътре.

За десерт да кажа на Щък - аз тия мушици ги моря със сапунена вода - пръскаш пръстта когат' се сетиш. И за цигарена вода знам, ама у нас никой не пуши.

# 237
Здравейте !!!Анимирски е на ясла вече от 23 септем.,слетобяд като го взимам все мрънкоти ту за едната си баба ту за другата.Свикнал е милото с бабите лятото и сега зор.Сутрин пък се пазари с татко му ,че не иска на ясла а да го кара при някоя от пра бабите,който не са в София,защото го слушали а в яслата госпожите не го слушат.Голям маниполатор е.Вчера като отворих вратата на яслата ходи по леличката и иска допълнително обик.вафла,а е изял 1 която му се полага.Лелята каза че няма останала,иначе би му дала щом е още гладен,и аз му казах че няма повече а тои сопнато ми заяви "има е там в кухнята бе,тя ги крие".Умрях от срам и го изкарах в коридора да го обличам да си ходим,а той рева като магаре.Не ми харесва и как яде,манджа не ще и да чуе,а там казват че си изяждал всичко,хич не ми се вярва обаче.Беше без памперс,там не го чуват ли се се напикава и ни казаха да му слагаме памперс и май се научава пак с пампи,въпреки че в яслата като го взимам му го махам.Ех тая ясла,не може ли да ги гледат малко по хубаво,а не да ги мързи.Сложих памперса за да не настине и да ми легне болен,че не се знае кога ще го видат че е мокър.Олях се в писане,ама не съм влизала скоро.
Ставам,стискайте ми палци,че утре съм на приемен изпит за магистратура. newsm78      Лека вечер

# 238
  • София
Светле, а много сме писали няма що.  Crossing Arms То добре, че ние се включваме, че две месеца една тема не можем да изпишем, а сега както са ги направили 50 страници сигурно ще ги пишем по 2 на година ........ Crazy Дано сополките на Божи да минат и да не е някой вирус.
Ели, ама Анимир не си поплюва, гриела ги значи ...  Laughing Ели също почна да не напишква в яслата и аз много се ядосвах, но сега като се гледаме го прави и при мен.  Confused Чака до последно и като каже, че й се пишка вече го прави ..... може пък да е протест и нарочно да го правят.

# 239
Привет!Не съм писала скоро,но ви чета редовно.За яслата всеки ден е различно,докато свикнат.Стами добре се справя в яслата,храни се сам,сестрите казват че много кротък и не отказва храна.Засега/пу да не урочасаме/си хапва всичко,даже сутрин като се събуди първо се проверява хладилника,хапваме филийка или банан и тръгваме за яслата.За говоренето напредваме,вчера направи първото си изречение.Гледахме една жена като храни едно коте и си каза''Котето папа''Много играе с коли,мотори,скоро купих на Митко пъзел с азбуката,но на малкия му хареса повече и само си го реди.разглеждаме и учебниците от първи клас на Митко,в математиката има нарисувани левчета и стотинки,като ги види и се започва''пари,пари,тотинки,инки''усеща се човечето WinkВечер сме до тъмно навън с другите деца,след това разглеждаме книжки,ремонтираме колите,готвим с тенджерата и черпака.От две седмици насам вечер за приспиване си търси само баща си.Като остана аз при тях и се започва ''тате,тате,ля-ля/димек ела,ела/.Моята отпуска свършва другата седмица и не знам как ще се организираме с времето.Ами това е,ще гледам по-честичко да се включвам.Лека и да няма болни че и на Стами днес му потече нослето Hug

Общи условия

Активация на акаунт