Ами панаира си е далавера от към цени. Нищо че доста издателства продават с 20% отстъпка по интернет. Все пак има и малки издателства, които иначе трудно ще ги видиш. А Жени не ги видях. Но и аз както винаги бързах.
Иначе да ви кажа честно, може да е безотговорно, но аз Алекс не съм водила на косултация от както му биха последната ваксина. Зимата е болнав период и за това. А лятото, като за 2 год. той беше болен - педиатърката го видя и каза, абе айде да не го мерим сега. Доведи го друг път. Аз минах един път и имаше доста народ и се отказах. Ми висок, колко да е около 96-97 см примерно. То шило стои ли право. А килата ми е лесно да измеряна електронния кантар. И последно беше 13, сега може и да е качил някой друг грам.
Иначе, аз в служебен план го закъсах. То се и очакваше де. Лошото е, че не стана така както ми се искаше. Та утре ще трябва да водя гадния разговор, че не искам да оставам при така поставените нови условия. И реално съвсем го вапцах с приема на Алекс в градината. Че няма и точка за редовно плащаш данъци да взема.

По отношение на моите профилактики бях стрикна тази година- всичко и костна плътност, и ехомамография, и цитонамазка от важните за жените прегледи. А плюс кръвна картина, кардиолог, невролог и очен по пакета от работа. Е, като за последно се възползвах. Само на зъболекар не съм ходила, а трябва.

.
Да има поне и с Тони с нещо да се похваля
) Понякога си мисля, че е най-добре да вземем да се преместим в Щатите
- и ние хапваме от вашите

А като види ножица или машинка за коса, почва да пищи, сякаш го колят, държи се за главата и бяга из цялата къща, крещейки "Нямаааааааа" и "Никаааааааааааам". Цирк голям. Преди време му поофъках бретона, ми то не беше рев, не беше чудо, уплаших се да не припадне от рев.
Добре, че миличкият не разбира, иначе със сигурност би ме
!
но честито на празнуващите!