Отговори
# 60
Здравейте ,милички! Hug
Благодаря на всички за стиснатите палци. Hug Hug Hug
Всичко с уроците мина перфектно,явно сте стискали много силно... Peace
Харесаха ме,виждат в мен точно това,което търсят и чух много суперлативи за работата ми......Сега остава да се съберат още 4-5 дечица и ще разкрият нова група в школата,която ще водя аз.Ако обаче това не стане-"шефката" се ангажира да ме препоръча на свои колежки.Така че съм спокойна вече,че работа ще имам. PeaceЩе съм адски доволна ако стане в тази школа,в която бях тези два дни,защото се чувствах сред тях като у дома си,а шефката на школата е прекрасен човек.Ох,дано,дано ,дано...
Ще се връщам сега да ви чета,че доста съм изпуснала тези дни.
Обичам ви !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
  • Чехия
Браво, Раче радвам се за теб.  Hug Hug

# 62
Дано да стане, Ларсен, удоволствие е да работиш с добри шефове.Продължаваме с палцестискането. Hug

# 63
  • Beyond the Frontiers
Ларсен, а дано! newsm10

Дрехите - явно Борис също ще е голяма кокона, защото се налага да го убеждавам по половин час за да се преоблече и още толкова да обуе някакви обувки. Детето си има свое мнение и си ги избира сам Rolling Eyes естествено най-неподходящите за сезона Mr. Green За сега се справям, но от понеделник е на ясла и няма да имаме време за убеждение.

При мен ремонта е до кривата круша. Sad Останаха един куп довършителни неща като монтиране на гърне и мивка и интериорни врати. Честно ви казвам вече ми се реве от майстори. Някой ще го отнесе.  #Cussing out Правилно казват хората - да не ти влиза майстор в къщата.....Много ме дразнят, защото смятат, че като съм жена и нища не разбирам и си ме лъготят, както искат. В същото време аз съм отговаряла за ремонта на 300 стаи и всъщност знам много добре, как стават нещата  Twisted Evil Просто полудявам вече. Гадост. А, пък за мръсотията да не говорим. Втора вечер след работа чистя до 22 часа и хеле днес се разпознава оригиналния цвят на пода Mr. Green

Марини, къде сте се подслонили в София. Останах с впечатление, че и ти си в район Витоша.

# 64
elku - elena отношението като към нищо неразбиращ, защото си жена и опитите да те правят на идиот ми е много познато Confused. Дано по-скоро приключите с довършителните работи и се радваш на уют в подновения си дом Grinning. Ти нали ще дойдеш утре, още повече като си без мъжете Sunglasses?

larsen  bouquet

Илит да ти е жив и здрав таткото още дълги години  cook

# 65
  • София
Ларсен, много, много се радвам, че нещата започват да се нареждат. Hug Вярвам, че всичко ще стане точно както го искаш. Peace

Срещата довечера остава в Кривото на Дондуков от 18.00 часа. Ще запазя маса за 6, пък ако се наложи, видяхме миналия път как лесно се добавят столчета. Mr. Green
Марини, другата седмица пак сряда, м? Hug
Слънце, записах си телефона ти, ще ти звънна по някое време днес. Wink

Дрехите - явно Борис също ще е голяма кокона, защото се налага да го убеждавам по половин час за да се преоблече и още толкова да обуе някакви обувки. Детето си има свое мнение и си ги избира сам Rolling Eyes естествено най-неподходящите за сезона Mr. Green
Същата работа е при нас. В гардеробното й висят няколко официални роклички и като я подканям да си избере някоя, след голямо мрънкане и дърпане, избира коледната.  Joy Всеки път! Не че иска да я облече после де, но я избира.

# 66
Здравейте,

Ларсен дано дано се получи при теб !

Дечицата са стнали неверотни, всекии със своят номер е интересн !

Моето момиченце вече и при мен, толкова ми е сладка, при нас са проблем тези филмчета, вчера плака защото искала някакакво друго мече, и какво  е то не е ясно ! Така се вживява !

Относно обличането - обича да ходи като майка си и щом е за ходене веднага се обличаме, иска големи рокли , и като се облече се фръцка !

Целувки на всички

# 67
Привет, сладурки!

Амалия ме зарадва вчера с вирус - течащ нос, отказ да пие течности, температура. все още не съм дала АБ, следя изкъсо.
Идването ми е под въпрос, зависи как ще мине следобяда. Илит, ще ви се обадя.

# 68
# 69
Ламичке, целувки на Амалия и дано бързо да преборите вируса. И внимавайте с татко Лам да не се разболеете, че тези летни "гадове" тръшкат наред.
ЛАРСЕН - Ха, дано сбъднеш желанието си!  Hands Thumbsup
Клер - Много е порастнала чаровната Даная Heart Eyes.

# 70
Момичета, имам проблем с компютъра и сега по чудо успявам да напиша два реда! Има вирус и не знам кога ще успее някой да го оправи!
Ламичке, дано Мия бързо се оправи!
Ели, за съжаление не сме във Витоша, а в чудото на София - Овча купел! Сравнително близо сме, де!
За среща другата седмица съм 'ЗА', но да уточним деня в началото на седмицата,а? Дано да успея да проследя нещата! Илит, ти ми имаш тел., нали? Ако не успея да вляза тук, ще тормозя по телефоните! Wink

# 71
Ларсен, много, много се радвам за теб! Продължаваме с палцесктискането  Hug
Ламичке, дано неразположението на Амалия се окаже малкия дявол и тя бързо се оправи бързо!
Ели, мдааа, неприятно е с майстори! Дано скоро му се види краят на вашия ремонт  Hug
Марини, честит ви нов дом /дано не са бъркам  Blush/! Много уют и щастливи моменти!
Ей, софиянки, как ви мина срещичката, м? Снимки?

При нас няма нищо ново, Изабела се преобръща от известно време от гръб на корем, гука, усмихва, се търси контакт. С две думи - щастлива съм, че още мога по цял ден да й се радвам. За справка - вчера трябваше да съм се върнала на работа, че тук майчинството е 10 седмици  ooooh!.

Ето малко снимки да ни видите http://victoriakransen.multiply.com/photos/album/44/44

Спокойна нощ, аз ще лягам, че съм капнала

# 72
Ей, Руми....радвам се, че сте добре....Изабела е прекрасна!

Мацки, днес във Варна се проведе street breastfeeding. Страхотно беше! Мамите, които седнаха на земята да кърмят пред ФК, събраха очите на населението. Shocked

Ето репортаж от мен:

http://www.flickr.com/photos/25034776@N08/3793626796/in/set-72157621957079004/

# 73
Привет и от нас!
Амалия снощи беше по-добре, но през деня беше някакъв кошмар! Отказва да пие течности, не дава да й бъркаме в носа - ужас! почти непрекъснато беше с температура ... изкарахме само на антипиретици и солена вода. Дадох й една капсула осцилококцинум и това беше... Дано да стабилизира и днес да бъде без температура.

Как мина срещата?

Ради, тези купони с кърмене на открито са голямо шоу! Аз нямах късмета да участвам.

# 74
  • Beyond the Frontiers
Раде, страхотни снимки. Направо за рекламни материали. Heart Eyes

Ламичке, много лошо това. Дано днес сте по-добре.

За съжаление одисеята с майсторите несвършва, останаха вратите #Crazy Снощи побеснях, аз им обяснявам, къде искам да ми монтират гърнето, те се съгласяват, и накрая пак го слагат, където те са си решили Twisted Evil Няма да ви обяснявам колко пари ми взеха за монтаж на 1 гърне, 1 мивка и 1 душ батерия.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт