Отговори
# 270
Днес ходихме до детската градина, за да уточня нещо с директорката и тъй като се наложи да почакаме пред кабинета й, Рая започна да нервничи. Бъдещата й стая е точно до дирекцията и я пуснах да влезе там и да види къде й предстои да прекарва деня си. Щом видя какво има там, нахълта вътре, започна да се смее, да сяда по столчетата и бързо си намери една голяма играчка за бутане. Едва успях да я изведа оттам докато не ни е видял някой. Laughing Дано и от другата седмица всеки път да влиза с такова желание както днес. Praynig

# 271
Здравейте, милички!

Аз съм се заринала с работа, събота и неделя гледам да обърна внимание на Мая и да прекарваме възможно най-много време на вън,  докато е хубаво времето и не ми остава време за любимото форумче  Heart Eyes
Мая е 11,5 кг., като цяло според мен си е нормално дете, не е слаба, обаче не знам колко е висока  Blush не съм я мерила скоро. Не е от яшните, но и не я насилвам. Като малка това ми беше големия кошмар с яденето и как ме караха на сила да ям  Close не мисля да и го рпичинявам.
Аз обаче яко закъсах с бъбреците отново  Cry Този път още по-възпалени, 3 дена с 39 градуса Т, свалям я до 38 с лекарства, винени кърпи и т.н., повръщане 2 дена нон стоп - в резултат, на напъните - от 2 дена ужасни болки в ребрата, едвам ходя и почти по цял ден лежа. Слава Богу, бъбреците ме наболяват рядко, антибиотика, който пия ми помогна, но пък има страхотни странични ефекти -гадене  Sick и главоболие, закоето пия още лекарства  #2gunfire
Ясла - никъде не сме приети и нямам идея какво ще правим  Cry Ако някой може да ми препоръча жена за гледане, ще съм много благодарна.

# 272
  • Beyond the Frontiers
Страчка, това е много зле. Peace
А, частни градини?

# 273
Ели, става и частна, но държа някой да ни препоръча, че на какви частни градини се нагледахме с бащата на Мая - такса 400лв. в която е включена храната. В една група са от 1-дишни до предучилищна  Shocked В супер малък апартамент, без дворче, супер мизерно. 3-те градини,които посетихме ей така от търсачката и ни стана лошо. Ок, ще плащаме, ама за тая мизерия няма да стане.

# 274
Здравейте, мили мои! Heart Eyes
Обозначавам се само, че мърдам още, но от работа нямам свободен достъп до нет, а вечер все още не се чувствам добре!
Успях да изчета последните странички и аз съм съгласна с всички предложения. Нас също няма да ни има около почивните дни, но през останалото време съм на линия след работа.
Засега толкова, че ме гонят от компютъра! Довечера от в къщи ще се разпиша пак!

Ирини, вчера май те мернах покрай НДК, към 18 и нещо... Но те видях повече в гръб, ако си била ти де  Rolling Eyes
Много е възможно да съм била аз, защото имах вечер за мен - среща с приятелка и после и аз на концерта на Мейси Грей! Голям кеф! И малкото се постара да не ми разваля вечерта! Wink

# 275
 Hug Hug Hug Здравейте!!!

На всичко новопостъпили ясленчета- лесно адаптиране.Нека да е още по-лесно и за майките им.Там моментът е още по-сложен.
Алекс търгна малък на ясла, но още ми се къда сърцето, когато понякога сутрин ме убеждава, че яслата е затворена и иска да идва
с мен на работа.Следобяда пък е хубав, защото почти винаги като го взема и  ми казва :"Мамо, нали знаеш, че те обитам"  Heart Eyes

Мерки и теглилки-идея нямам.  Blush Последно беше около 12,500.Иначе сме на номер 24-25.

Срачунка, бързо да минават болежките, че май ще правим гости  Mr. Green

Линофрина, Рая направо в ДГ ли започва?Защото на мен ми отказаха Алекс да го приемат, защото нямал 3 години, а откакто ДГ са на делегирани бюджети средства за децата под 3 не се отпускали  Confused

За всички бременлийски коремчета по едно голямо и неповръщашо (  Mr. Green ) гуш от нас!

Ламичке, приемам всичките ти идеи. Hug Шаманката от кърмаческия може да ни ориентира за печат върху тениските( тази идея много ми харесва). А за календарите и колажит- незнам.

Илитка ми се губи.Как е татко Илит?
Ларсен също, Лина, Ради...

# 276
Линофрина, Рая направо в ДГ ли започва?Защото на мен ми отказаха Алекс да го приемат, защото нямал 3 години, а откакто ДГ са на делегирани бюджети средства за децата под 3 не се отпускали  Confused

Пате, правилно са ти казали. Миналата година приемаха деца, ненавършили 3 г. в т.нар. нулева група, но  от тази година вече не. За децата от квартала директорката направи огромен компромис и в групата освен Рая ще има още няколко нейни приятелчета на 2.5 г.
Следобяд ще ходя при педиатърката да ми каже как са изследванията и ако всичко е наред, във вторник тръгва. Praynig

# 277

Пате, правилно са ти казали. От тази година е така, но за децата от квартала директорката направи компромис и в групата освен Рая ще има още няколко нейни приятелчета на 2.5 г.
Следобяд ще ходя при педиатърката да ми каже как са изследванията и ако всичко е наред, във вторник тръгва. Praynig
Браво!
И на мен много ми се искаше, уж и ние се познаваме, но не стана.А после като стане на 3(април) ми е много странно как ще се включи в колектива и в учебната програма по средата н учебната година.Не са го доизмислили нещо.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 18:42 от bubanka

# 278
Здравейте!
Колаж и календар - аз също мога да се заема. Ако има и други желаещи няма да изземвам функциите. За фланелките - виждала съм на много места, сега естествено не се сещам къде, но наистина има. Ние такова нещо не правим, имаме печат върху чаши обаче.
Неци, ще свикне Монко не се притеснявай. Дари въпреки, че ходи вече година и нещо на градина, продължава понякога да плаче сутрин. Дори вече като стане сутрин, след "Добро утро", първата реплика е "А аз ще ходя ли на градина?"
Страчи, аз от нашата ЧДГ съм доволна, въпреки, че таксата взе да ми идва вече много, а освен това ми прави впечатление, че изобщо не се спазва бройката на децата, която е по договор. Иначе са разделени по групи. Детегледачка не мога да препоръчам, защото след злополучното ми търсене миналата година имам особено мнение за тези жени. Иначе в "Заимов", имаше няколко жени, които ми казаха, че се освобождават от септември и си търсят работа.

# 279
Чашите също са страхотна идея  Heart Eyes

# 280
Аз съм ЗА календар и колаж със снимки на априлската банда от 2009 година!!! За фанелки също подкрепям, но не е толкова спешно.

Примерно на гърба можем да си измислим някакъв майтапчийски надпис от типа на: внимавай! това са моите приятели!

ще пиша по-късно, че задачки са ме нападнали пак!
целувки на всички!

# 281
И аз подкрепям идеята за календари, тениски, чаши и изобщо каквото друго може да се измисли.

Страчко, бързо и трайно оздравяване ти желая! Целувки на красивата ти дъщеря!

# 282
Поли, моля те ми напиши пак за вашата ясла подробности на лични,колко ви е таксата, кога я водите, кога я взимате...   Praynig
Све, благодаря за пожеланията и за целувките за Мая
Simple Smile

# 283
нашите мерки са-93 см., 13.5 кг. обувки номер-23-4 някъде.
Оф и аз много съм се притеснила за яслата как ще й се отрази.Въпреки, че тя дори в момента реве, че иска да ходи на ясла и миналия ден я заведох да се запознае със средата и едва я отведох после.Хубавота е, че ни е много на близо и ще мога по всяко време да ходя наоколо и да се правя на борче  Laughing
Ние тази сутрин изпратихме тати пак в Норвегия за 2 месеца и в момента ми е толкова криво и тъпо...

п.п.Приемам всякакви идеи от къде да купя на Алето готини пижамки...тънки с дълъг ръкав и крачол

# 284
Емили, e-bay  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт