МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 116 001
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Зла Гад, кога най после ще си признаеш, че не си ги раждала ти тези деца?! Айде - най много Цветето, щото пък хептен ти е одрало кожата! Изглеждаш в страхотна форма, нищо не казваш с раздвижването докъде стигна. Виждам, че и гадже вече си малката кукла, уреди се ти...

В тоя ред се сетих - къде се подвизава Пепел ..."Янкеее, лееее" (все ме избива на песни като се сетя за тебе Wink) от рози?

Любе, като мачкаш да мъстиш и зарад нас, че моя не ме допуща да му мина в гръб Grinning

Лил Нинова (ако правилно схващам), и на мен ми е противна думата почивка - всички се кефят, братче, плискат се и вилнеят, а аз си мисля "имам да пера, да видя кой какво ще яде..." Отгоре на всичкото, по заведенията рядко има храна подходяща за малки деца - супите са най много шкембе (дето е ясно че не е за бебета) и пилешка пълна с кожите на всички майки на пилетата...Та, като любовта на живота ми ме попита - ще ходим ли на почивка?, все си мисля ми ще ходите, да #Cussing out. Наред с всичките неволи тази година на морето съм благодарна, че имаше всякакви видове техника...това поне му беше добрата страна.

Юле, ти надобряваш с всеки изминал път! Дай да направим една галерия за приложни изкуства, а? Белким поне пари да изкарваме?
Ане, живот и здраве да прогоня Ламята дето пази входа вилата ни, ще ви каня на тумби да видиш че има и "друг живот"... когато отидох първите пъти сигурно комшиите ме мислеха за луда заключвах и портите и гаража и капаците на прозорците... И в нашата градина няма културни растения, освен няколко корена домати за салата, има обаче изобилие от некултурни цветя и дървета - тук , колкото и да ми е неприятно да го кажа, заслугата е изцяло на свекърва ми, аз я успея, я не да бодна некой бурен чат-пат.

# 181
Лелеее,срам ме хвана ....Пиги,ама моля ти се комплексираш мееее..... ConfusedНо сега съм в овулация и не ми пука Mr. Green ,виж,ако бях преди цикъл - щях да мисля за самоубийство с глад..... Laughing

Лиляна момата ,зачезна вдун н'ам си йои гори ...и аз не разбрах ..... Rolling EyesОпределено ми липсва душата!

Даммм,и аз мисля същото за почивките ....да ви кажа -аз хубаво си почивам у дома ....градския туризъм си го обичам .поне засега! Flutter

# 182

Момичета, имам повод да почерпя!!!

Никога повече няма да бъда "На тридесет и няколко години... Cry

Защото днес навършвам 40 г. Grinning Grinning Grinning

Заповядайте.За всекиго по нещо:

Специално за Julis ,Deziderata и всички, които обичат от пенливата течност:

ПРЕГРЪЩАМ  ВИ !!! Hug

# 183
Честито Ана.Да си жива и здрава.Аз така се косях че никога няма да съм на двадесет и няколко ама аз съм си същата и на тридесет и нещо.Племенника вчера и тай да се къпе на студената вода иска ,а моичкия му вика от вътре,, къпи се тя леля ти има още мед и теб ще подхване,,

# 184
Един човек се обажда на домашния си лекар.

-         Рикардо, аз съм Хулиан.

-         О, здравей! Какво има, Хулиан?

-         Ами виж, обаждам ти се, защото се притеснявам за Мария.

-         Но какво й е?

-         Започва да оглушава.

-         Как така да оглушава?

-         Да, наистина. Трябва да дойдеш да я видиш.

-         Добре, но човек обикновено не оглушава изведнъж, не е и болезнено. Доведи я в понеделник в кабинета ми, ще я прегледам.

-         Да не мислиш, че можем да чакаме до понеделник?

-         Как разбра, че не чува?

-         Ами ... като я викам, не отговаря.

-         Виж, може да е заради някаква дреболия, нещо като тампон в ухото. Ето какво ще направим: ще разберем до каква степен е глуха Мария. Ти къде си сега?

-         В спалнята.

-         А тя къде е?

-         В кухнята.

-         Така. Извикай я от там.

-         Марияаааа....! Не, изобщо не чува.

-         Чакай, не се отчайвай. Вземи безжичния телефон, тръгни към нея по коридора и я викай, за да видиш кога ще те чуе.

-         Марияаааа...! Марияааа...! Марияааа....! Няма начин. До вратата на кухнята съм и я виждам. С гръб е към мен и мие чиниите, но не ме чува. Марияаааа....! Нищо.

-         Приближи се още.

Мъжът влиза в  кухнята, приближава се до Мария, слага ръка на рамото й и  крещи в ухото й:

-         Марияаааа....!

Побесняла, жена му се обръща и му вика:

- Какво искаш? Какво искаш, какво искаш, какво искаааааш.....?! Вече десет пъти ме повика и десет пъти ти отвърнах „какво искаш”. С всеки ден ставаш все по-глух, не разбирам защо просто не отидеш на лекар.

Добре ще е винаги, когато виждаш нещо у другия, което те дразни, да се сещаш, че то е най-малкото и в теб.

от Хорхе Букай "Нека ти разкажа"

# 185
Честит рожден ден, Ана! Хич не се коси - най хубавите неща ми се случиха откак навърших 30, но съм убедена, че тепърва ни очакват още по хубави изненади, пожелавам ти го и на теб! Аз само още една година ще бъда на 30 и... Mr. Green

Като стане дума за години, все се сещам една случка от ученическите години : Един приятел го изпитват по руски. "Рускинята" виждайки отчайващото му незнание, решава в акт на милосърдие да му даде последен шанс - Кажи ми "Аз отивам към прозореца" и те оставям! Нашия наострил уши, целия клас крещи Я пошол... и той повтаря "я пошол" обаче не чува окончанието на окно и казва ок..хмхноуе ...всичките окончания за всеки случай.... Та и аз така на 30 и хмхет

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 13:02 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 186
На многая лета, Ана!   bouquet Наборчета сме значи  Wink (на мен тепърва ми предстои да закръглям по календара, иначе фигурално отдавна съм закръглена  hahaha)
Сега вероятно обаче закръглението ми може и да се стопи, щото моя малък наследник от вчера проходи.  Party

# 187
 Ана_,   bouquet !!!

bdbaloni

С пожелание винаги да ти са вкусни ястията, пивки вината и щастливи децата!!!

За твое здраве!   Wine Glass 

# 188
Мама Цоцоланка, поздравления за най-новата запетайчица! Много се радвам, че всичко е наред.
Зла гадинка, това са снимки за списание, нали?  Grinning  Вдъхнових се да дерзая и аз.
Татянка-бърборанка, недей да скромничиш, и твоите снимки видях! Grinning

Ана,  newsm59! Много щастливи събития и сбъднати мечти ти желая!
Мерси за биричката!

JuliS, произведението ти е смайващо! Розите на ръка ли си ги рисувала или са с шаблон?
Опитвам се да се сетя за името на това хоби и все гинекологични термини ми идват на ума. ooooh!

Нашето семейство е от вчера в пълен състав. Баткото се върна от седмичен лагер и сега се готвим за рождения му ден в сряда.
Най-добрите му приятели са на море все още, за което му е криво, но какво да се прави...

# 189
ВЕЧИ да са ви честити проходилите крачета и да тича,ДА ХОДИ И НА ТЯХ ВСЕ ПРИ ТЕБ ДА СЕ ВРЪЩА.

# 190
Цитат
JuliS, произведението ти е смайващо! Розите на ръка ли си ги рисувала или са с шаблон?
Опитвам се да се сетя за името на това хоби и все гинекологични термини ми идват на ума.
Ще ти отговоря вместо Джулката - това е салфетна техника ,а отстрани са черупки от яйца.
Джулка ,влизах в ХОБИтния подфорум и четох.Едно същество ,което аз не мога да нарека съфорумка ,защото по-скоро изпитвам желание да я  #2gunfire много се заяжда ....отвратителна е просто.Това ,което си направила е прекрасно ....

# 191
Декупаж! Това е, нали? На мен все кюртаж и серклаж ми се въртяха из главатаhahaha

# 192
 Здравейте мили мами! Много благодаря за поканата на Deziderata и ще се възползвам да се включа при вас.Аз отдавна ви чета, но не съм писала.
Много се чудих къде да си пусна темата за вземането на решение за 3 дете в семейсрвото.Може би наистина ще ми е полезно да чуя как е било при вас."За" -тата и "Против"- кое да натежи в крайна сметка при такова решение?Ако "просто се случи" е ясно.Но когато го планираш не е лесно.Нали сме много отговорни и искаме "най-доброто" за децата си.
Много държа и да изкажа възхищението си от всички вас, които сте направили тази крачка!Наистина ви се възхищавам на силите, които имате да се справяте с отглеждането на вашите слънчица в това не леко ежедневие.

# 193
# 194
Ауууу, Пепел ..."янке, лееее" се появи...добре си дошла! Къде скита?

Шанел, от свое име да ти кажа - това което узря първо беше решението - искаме го, можем го, да го направим ...в тоя ред!

Общи условия

Активация на акаунт