МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 975
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
 smile3509  пускам снимките и бягам .......http://detralex.snimka.bg/children/1-godina-ani.410390.14178060

# 121
Излишно е да казвам какви са сладури Татянкини.

Днес бях на разходка с малкия в Коколандия и мисля,че видях Lennyh с нейните момчета.
Ама не бях сигурна дали са те.Пък и ми беше неудобно да ги заговоря. Blush
Към 13.00 ч. беше.Ако Лени чете-да каже дали са били те.

# 122
Излишно е да казвам какви са сладури Татянкини.

Днес бях на разходка с малкия в Коколандия и мисля,че видях Lennyh с нейните момчета.
Ама не бях сигурна дали са те.Пък и ми беше неудобно да ги заговоря. Blush
Към 13.00 ч. беше.Ако Лени чете-да каже дали са били те.

Със сигурност сме били ние - защо не се обади! Flutter

# 123
Здравеите от мен на новите мами.Добре се чуствам като видя че темичката се е развила благоприятнно.Маме радвам се че сте добре с мишлето.По късно ще се включа да разправям но сега искам да поздравя всички именнички именници и техните близки.И също да почерпя защото племенничката ми Мария Луиза днес става на три годинки и също така е именничка.

# 124
  • Пловдив
Честит празник момичета! Нека Богородица ни пази и бъдем винаги здрави и щастливи!

За всички адашки по едно цвете  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И за всички по едно:

# 125
Зла Вещица, Честит празник!!! Hug  bouquet
Много здраве и щастие ти пожелавам!

Със сигурност сме били ние - защо не се обади! Flutter

Лени,когато ви видях,малкия скачаше на бебешкия батут и нямаше как да дойда до вас.
После вие си тръгнахте.
Следващият път задължително ще се обадя.

# 126
Честит имен ден на всички,които носят благословеното име Мария!Да са здрави и много щастливи!
Почерпете се за здравето и на свекърва ми,племеницата ми,кръстницата ми,леля ми и най-добрата ми приятелка,които днес също празнуват.    
Честит празник и на всички варненци-малки и големи!

# 127
Честит имен ден на всички празнуващи днес - бъдете обградени от любов, топлина и щастие!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Лени,когато ви видях,малкия скачаше на бебешкия батут и нямаше как да дойда до вас.
...Следващият път задължително ще се обадя.

Наистина се обади - сега вече ни познаваш Hug Hug Hug

# 128
Честит празник и от мен на  всички празнуващи!
Ние днес трябваше да се прибираме, но решихме да останем още един ден на морето. Добре, че не си тръгнахме, защото сега Марти се разболя. Плаче, вдигам го, повръща. Дано до утре да ни мине. Големите отидоха за риба, а ние се гушкаме и се мием. Никой от нашето семейство не пропусна да мине този гаден вирус ли, инфекция ли, и аз не знам как да го нарека, след като цял сезон върлува.
Вчера водихме децата на аквапарк. По-точно нашият татко и още един водиха големите, а ние с другата мама и с Марти се разхождахме из Приморско. Батковците са много щастливи. Налудували са се на воля. Естествено, че пак не им е стигнало.
Спирам да пиша, защото Марти пак плаче. Весел уикенд!  Hug

# 129
Здравейте, мамчета  bouquet

Честит празник на имняците днес, както и здраве и късмет за дечицата, чиито рождени дни са отминали тези дни  bouquet  bouquet

Ние излязохме от болницата в сряда. Младежът се чувства добре. Сега сме на някакви лекарства за "доизлекуване". Морето го прежалихме... Но утре мислим да отидем в Хисаря - там има санаториум за бъбречноболни. Ще поразучим как стоят нещата и ще ви споделя...

Хубав ден и много прегръдки Mr. Green

# 130
  • София
Благословени да са всички празнуващи днес!!! Изобилие от любов и здраве да имат и дълъг живот да се радват на изобилието! Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet

За нас е ден - обикновен, изпълнен с детска шумотевица от сутринта и несъзнателни усмивки на лицето ми, докато ги гледам тричките ми как си играят!

Прегръдки за всички - оздравявайте!!!!!  Praynig  Hug  Hug  Hug   Hug

# 131
Извинявам се, че нахлувам така във вашата темичка, но просто не мога да не изкажа възхищението си към вас. Чета ви и ви се радвам. Обожавам многодетните семейства. Няма по-голяма радост от това да чуваш смеха на няколко детски гласчета около себе си.

Засега съм мама на две деца, но отсега сме планували третото. Така че, когато дойде моментът, ще се включа при вас. А дотогава ще си ви чета тайничко   bouquet

# 132
Здравей, Поли, и добре дошла при нас! Няма защо да ни четеш тайничко. Има и други мами, които са с едно или две деца, но се чувстват добре тук. С нетърпение ще чакаме заедно с теб третата ти рожба!  Hug

# 133
Честито на именниците!
Вещичке,добре ,че си пуснала почерпка ,че аз не успях.Ходихме до Копривщица.Снимки ще има утре.Сега ще действам по задачки.

# 134
  • софия
Здравейте мами,пак съм в 21 век и имам интернет.Как сте ,слушат ли бебчовците?От мен толкова за сега,че ме чака работа но вече ще ви следя изкъсо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт