МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 978
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Честит първи рожден ден на сладкото Галенце!Умножени по сто празници като този да посреща, да е радост на мама и тате, на батко и кака! newsm59
Честит имен ден на Софи на Тъщата!Здраве, щастие, късмет и безспирни детски мечти!
Тъще, знаеш какво пия, нали?Мерни се по нЕкое време от турско и метни почерпка както подобава.
Честит имен ден на Надето! newsm51 smile3525 newsm51 Бъди здрава, обичана и  обичаща, смела и щастлива!Усмихвай се с повод и без повод, много ти отива!

Хихихи,Лиле,баси мрънкащия пост си пуснала ...то бива ,бива ама твоето н анищо не прилича .... smile3506 Сега как да започна и аз да мрънкам като от теб ред не мога да хвана ...и после "Мисли позитивно Татянке!"  smile3511 
Това беше само част, съвсем малка част, но тъй като много ми се спеше, ме домързя да пиша повече!Ясно??? smile3515
Ако продължаваш така да ме нервиш, хм... fight
Ти пА ,нищо не каза ....на мен дори стая в хотел ми запази и ми вика "Ела бе!" 
Да де, ама имаше претенции за броя на звездите.5 не те устроиха, де та де 6 да са.Теб не те пуЩам посмъртно дома, щото не знам как ще стъпваш върху лепкавия ми мокет, все пак крачетата ти са свикнали по излъскани подови настилки да се пързалят!
НИ мЪ закачай, момеее! box Не си дири белята! И все пак честит ти празник!
И на всички останали столичани... smile3503

ТЦ! Още по хубаво - въртя гюбеци из нощните клубове!
Айде, моля те виж и за мен нещо намери бе, ще ти се отблагодаря както подобава,обещавам-публично пред всички!
НаЙш кво готино мърдам на дансинга, а?Приличам на дърво, размахало клони от смерч.Ама ще се науча де-и на хора, и на ламбада, и на ръченица, и на ориенталски танци-хем има какво да треса... Mr. Green

Вале, ще те поканя някой ден бе, споко!Да речем...хм... newsm78  за абитуриентския бал на Денис!Пак ще се чуем допълнително де... Crossing Arms
Ванче, честит празник и на теб!Нищо че не си софиянка, но вярваш, надяваш се и обичаш, нали?Ето...значи и ти имаш повод да почерпиш, помисли си, не се скатавай, е къде ми е столицата-на един час разстояние. newsm53
Само че побързай, защото имам и друго предложение от една съфорумка за топъл, домашно приготвен шоколад, та да си преценя накъде да се фръцна.Ся пък да не се сбиете, кой по-напред да ме кани! Naughty

lucia , благодаря за комплимента. EmbarassedЩе се похваля и на моЙта мАж, щото ми вика, че съм като латерна и дори, докато ме слуша, си взима въздух вместо мен. Close
Вечерницее, не те е срам!Само софиянки и благоевградчанки каниш да се виждате, а???!!!Нищо... Crossing Arms
Зла Гад, как си душко?Нищо не каза за себе си, не ти е сефте де, ама другия път, по-така, нали? Heart Eyes
Пикасо, ти тираджия ли стана бе?Изчезна като киселото мляко по живково време, ЛИПСВАШ!!! Hug
Дидка, мернах те и теб тук, доживях го най-накрая.Честит ти първокласник и на теб.Теб само като те чета и се уморявам, тъй че и това ще мине, айде...простено да ти е. Hug
Юле, обвивки означава подвързии, така ли? hahaha Обвий ми поне с нещо китките дето съм ти ги пратила, щото слана ке ги попари... Naughty
Феичке, нещо ново от теб?Стискам палци, да знаеш! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хай, слагам точка, стига толкоз за сега.Абонатът не е на линия вече, моля не плачкайте за него.По нЕкое време пак ще се мерне.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 481
Опааа,Лилата-милата я е ударил муз-а...де го намери бе ?.....хм  newsm78

Феичке ,и аз чакам включване от теб.Ти си заета с първокласника ,но като намериш време - писни едно зеленко постче.

Цитат
ТЦ! Още по хубаво - въртя гюбеци из нощните клубове!
Не е нито кюбек ,нито кючек,а както го е нарекла Лилка - ориенталски танци  Naughty а ако искаш д аси още по-оригинална ще употребяваш термина "бели денс". И  ако ще сформираш състав ,моля и мен да ме включиш ...оп са са !  261uu

Цитат
Да де, ама имаше претенции за броя на звездите.5 не те устроиха, де та де 6 да са.Теб не те пуЩам посмъртно дома, щото не знам как ще стъпваш върху лепкавия ми мокет, все пак крачетата ти са свикнали по излъскани подови настилки да се пързалят!
дамммм,хем и с ролери вместо с пантофи.Така съм по-бърза ...Спийиди Гонзалес!

# 482
Благодаря ви за чудесните поздрави! Hug

Честит празник и на сладката София на Тъщичката! Да расте здрава и добричка и все така умна и талантлива! Hug

# 483
Честит първи рожден ден на малката Галка! Да расте здрава, весела и добричка, да радва мама, тате, батко и кака!

Честит имен ден на София на Тъщичката! Да внася в семейството си светлина и мъдрост (както загатва името й), да бъде усмихната и заобиколена с вяра, надежда и любов!

Честит имен ден и на Надето! Много щастие и любов.

Засега няма да пиша повече
Много ви моля да продължавате да стискате палци.

# 484
Начи трите кръшни убавици ша праим бели, черни, цветни и секвото от дъгата денс, ша съ наричем Максимац Wink и ша избием и рибата и мифките у сите дасевачници, а? Стана пазарлъка - после да не кажете хър-мър! И Пип (лянка) да пита мъж дали я пуща. В краен случай, ако не ни харесат баш, ше я пускаме да си разказва живота - такъв, какъвто е, направо ще ни наемат с 10 годишен контракт!
Па аз се бех засилила фризьорка да са квалифицирвам! ooooh! щот от тези три неща само туй го не умея!

Пролетна, стискаме и на краката! Praynig

# 485
Опааа,Лилата-милата я е ударил муз-а...де го намери бе ?.....хм  newsm78
Приютих Юлкиния МУЗ, онзи дебеличкия, потропа ми сабале на вратата, измършавял от глад и изтормозен от липса на ласки и грижи.Оплака ми се човечеца, че само на таратор и пържени яйца бил, та му предложих аз моето меню от варени такива и млечна салата плюс пуканки на микровълнова за десерт, ама от онези карамелизираните.Така де...малко да смени, щото много жален беше, много. Sad

Пеш, ще ти предоставя моята грива бе, да се поупражняваш, докато стигнеш до прическа в стил Шиниъд О Конър.
Днес се оспамих до ушите, малееееееее!!! Embarassed Embarassed Embarassed И още има време, та... Mr. Green
Ама темата е към своя край, тъй че Цоц  ще ми прости, надявам се. Confused

Засега няма да пиша повече Много ви моля да продължавате да стискате палци.
С теб сме, поне в мислите си, успокой се и мисли позитивно. hug

# 486
  • Пловдив
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Имайте милост - човек може да хване мускулна треска на корема от хилене  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Виждам, че отново всички имате вдъхновение! Супер!
И аз да разкажа нещо за нашия 15-ти.
Много ми се искаше да отида с осмокласничката, но не исках да се "натрапвам" и предвидливо се "ослушвах" дали ще изкоментира нещо докато и гладех униформата. И за моя радост тя ме попита  няма ли да ида с нея на другия ден. Аз само това чаках! Веднага се приготвих, макар че много исках да бъда и с по-малкия - все пак е само 5-ти клас... И ме осени идеята за поведението ми от миналата год, когато големия беше осмокласник - да отида в училището - да изчакам да започне тържеството и да изчезна, когато започнат речите( не мога да кажа, че са ми приятни...) и да пристигна в училището на малкия, точно когато свършват речите в неговото училище и да се срещна с новата му класна. Замисъла беше супер, но...  newsm78
Тръгнахме по-рано с големите - толкова се притеснявах как ще се оправи малкия  ooooh! - дали няма да си забрави букета и въобще как ще се облече... Реших, че ще му звънна по тел, но се улисах... Отиваме в училището и какво да видим - пълно с полиция, някакви телевизионни камери... мдам - Президента и кмета на Пловдив решили да уважат празненството на Ели.  bowuu Реших, че трябва да видя "на живо" президента и се покатерих на едни пейки в задния двор, и в момента в който усетих, че ще има не една, а няколко речи реших, че е време да се изнасям...  Но този път закъснях за пристигането си в другото училище и децата вече се разотиваха - видях се с класната, но Пешко не го видях... В последствие разбрах, че е забравил букета, но на половината път се сетил и се върнал  да го вземе hahaha

За пръв път от много години не обикалях за учебници и тетрадки - а легнах да спя - спане на обяд никак не ми е присъщо - май нервното напрежение ми изби и чак тогава успях да се отпусна.
Тези дни мнооого "трудно " си лягаме - трябва да си променим режима, че са различни смени и на един не му се ляга вечер, а други едва стават сутрин... И днес сутринта бяхме на път да закъснее Ели за училище и направо се разкрещях, че видя ли включен компютър след 22.00 - да му мислят!

Ели е влюбена в училището си, в госпожата по английски, дори в униформата - купихме и фишу и вратовръзка! Супер е, че й харесва - ходи на училище с голям ентусиазъм, пише домашни - изобщо харесва й!
А Пешо направо ме удиви - подвързал си сам учебниците и тетрадките и дори си ги надписал!!!! И той е ентусиазиран от промяната - че ще има много учители, вместо само една Simple Smile
Големия - той е голям - оставила съм го да се оправя сам - само го подсетих да си вземе поне една тетрадка....
Тук сложих малко снимки на големите - Пешко не можах да го снимам с букета  Simple Smile

http://picasaweb.google.bg/rkaynarova/15_09_09#

А на тзи снимка, момиченцето до Ели, е от онова семейство, за което ви писах, че очакват 7-мото си дете това е найголямата дъщеря http://picasaweb.google.bg/rkaynarova/15_09_09#5382444467973438658

# 487
  • София
Нямат милост , Раде, нямаааааат! Ама по-добре, започна ми деня със смях и така ще завърши! Даже така ми е кеф да спамяяяяя Mr. Green.
Радееее, ама тия прекрасни младежи твоите "деца" ли са, а?????? А онова момиченце до тях сигурно си ти....не ти ли е време и на тебе за още едно, а? Laughing Laughing Laughing

Честита първа годинка на чаровната Галинка!!! Здрава да е и все така усмихната! Весел празник на цялото семейство!!!    bouquet:

Еххххх, кухнята ме зове...няма време за заседяване при вас.....отпрашвам с танцова стъпка...тралалалалалала.... Mr. Green Mr. Green

# 488
  • Варна
Честит първи рожден ден на хубавото синеоко Гале! Много щастливи игри, много открития, много обич и смях й желая!   newsm59

# 489
Благодаря за страхотните пожелания ...Софи аз и цялото ни семейство много ви благодарим Hug
И много ви обичкаме  Hug
Почерпката
http://www.laguna-bg.com/catalog/albums/userpics/10002/Torta-Laguna-Byala.jpg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:MhMn_nTqmV75WM:http://www.mul … s/Absolut/001.jpg  newsm78дано да има Ванилия  Laughing

Честит Имен ден на Надето !!! Да е жива и здрава , все така лъчезарна и красива!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Поздрави имате естественно ...и от Онур ...и от Мехмет
И от Шехерезада и от Инджи

Ще разказвам като се върна ....има и  снимки
То не остана ....В събота пътуваме
Чао   Hug

Опаааааа....да ме простят пиещите бира
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/96/Leffe_9 … x-Leffe_900px.jpg

# 490
Честит първи рожден ден на Галинка.Да е жива и здрава и да радва всички с усмивката си.

Честито на София и Надето.Надявам се поне вие да сте почерпили ,че аз съвсем се забравих от тревоги.

Мами за четери дни в детската градина моето Лъчезарно дете се изгуби.Няма усмивка, а очичките му са толкова тъжни и пусти ,че страх ме хвана.За нищо на света не мога да си позволя да изгубя неговия смях и светлина.

Лека и спокойна нощ.

# 491
  • София
Благодаря ви за пожеланията! Стана една годинка, откакто съм многодетна мама. Празненството се получи точно такова, каквото  исках. Галинка беше много доволна. Simple Smile Показа се като любезна домакиня, щъкаше насам-натам и бърбореше. Накрая и благодарствена реч изнесе. Wink
Честит празник на именниците! Да не се отърват от здраве и добър късмет!  bouquet

Малко снимки от тържеството за рождения ден. Simple Smile

Пролетна, мисля те! Hug

лю6ето, напиши повечко, притесняваме се така! Sad

Танче, дано бързо да вдигнеш на крака куклите! Hug

# 492
Хей sweetkids_mama тортата ви е невероятна. А малкото слънчице е изключително сладко. И какви мили муцунки прави! А на тъжната мама любеТО съчувствам с цялото си сърце. Hug-това е успокоителна прегръдка за теб. Пожелавам ти твоето мъниче скоро да се превърне в дори още по слънчево дете от преди и усмивката да не слиза от личицето му. Този период е малко труден и за двама ви,но ще мине скоро . Лека нощ на всички мами,не ви изброявам по имено,защото сте достичка Laughing-което е многоо хубаво разбира се, но мога да пропусна някой, пък и още не ви познавам всичките.Нещо не мога да се справя с запомнянето,кой с какво се занимава,колко деца има и тн... Но ще свикна, ама трябва да сте малко по приказливички  newsm62. И момичета.... помоооооощщщщщщ ! Как мога да кача снимки ,та и вие да ни видите Embarassed,да, да, както споменах няколко дена по рано нещо не ме бива много в техниката Embarassed  Embarassed   Embarassed . Сега отивам да лягам ,че утре рано ще ставам пак, ама вие от опит знаете как е, че и при вас същото. Свърши ваканцията и сега трябва да свикваме с новия режим.  wavey до скоро мили мамйчета, бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

# 493
  • София
Вили, честит Син! Да ви е жив и здрав и все радости да ви носи!
Честит първи рожден ден на Галинка!
Честит имен ден на Надето! И на Софи на тъщичката!
Успех на всички ученици през цялата година!
Поздравления и на всички празнуващи, които съм пропуснала!

Ние сме вече в предучилищна, но понеже е в училище и кажи-речи се чувстваме като първокласници. Първия ден мина чудесно - цветя, балони, знаменца..., НО на втория се разигра един екшън сутринта. Закъснявахме и аз реших за по-бързо да идем с колата, че да не се тътрим с бебешката количка и с баткото. Голяма грешка, защото в едната ръка държа бебето, с другата раница и ръката на баткото. Мрънка си той, мрънка и в един момент се изскубва и решава да хукне в противоположна посока. А аз не мога да го догоня с 8 кг бебе на ръце + раница. Видях, че се отдалечи прекалено много и ще вземе да изскочи на улицата и да стане беля, вяркам един татко, който слиза от колата с двете си дъщери - ученички, прецених набързо, че изглежда надежден и няма да ми отмъкне бебето и направо му го връчих, за да догоня беглеца. Той сигурно е бил много  #Shocked #Shocked от мойта постъпка, но го държеше търпеливо. Та стигнахме някакси до двора и нашия видя едни храсти, шмугна се в тях и не щя да излезе оттам маса време. Накрая успокоихме топката и реши да се престраши да влезе в училището. 
Вечерта проведе един много сериозен разговор с родителското тяло и се надявам да нямаме подобни изпълнения повече. 

# 494
  • София, в полите на Витоша
Здравейте, момичета!

Някои са ме забравили, други още ме помнят, сега ми остана време да надникна...
Радвам се,че темата се множи,а с нея и новите попълнения!

Да за здрави всички дечица, а в някой живот може и да ви видя...
Аз работя от повече от година, а от април направих собствена фирма за вентилация, климатизация и отопление- можете да ни видите тук.

Елена тази година навърши 20, направихме страхотен купон, Йоана е 4- ти клас, а Тея расте глезла и половина.

Пускам снимки от лятото, ако ви се гледа и като вдигна глава, ще ви попрочета, че завършвам обект- правим вентилацията и климатизацията на Корпус 2 на Нов Български университет и е малко напечено на финала.

И ето обещаните снимки

Много целувки!

Общи условия

Активация на акаунт