Августинки 2009 - тема № 55

• 12 724
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Честито на новите мами!
Аз днес съм за първи път на запис на тоновете.Нямам контракции и никакви признаци за раждане,а вече нямам и никакво търпение Tired

# 181
ЧЕСТИТО МА НОВИТЕ МАМЧЕТА! ДА СА ИМ ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!
Ние вече сме готови и с багажа и с педиатърката. Та вече мога спокойно да тръгна към болницата. В понеделник сме на преглед и предполагам, че доки ще каже - Айде багажчето и утре в болницата! Та дано устискаме до тогава, че сега неразположенията са повечко!
Добре дошла на новата мама!

# 182
Епидуралната в Шейново е 300 лв. - много е и според мен, но факт!!! Аз там ще раждам с екип - 950 лв. като в него влиза упойката. Много е и тази сума, но ако трябва да давам 300 за анастеза, по-добре да дам още 650 и да съм спокойна. Не че това. че си избирам екип ми гарантира нещо, но поне ако стане нещо няма да ме е яд, че е станало, защото са ми се досвидили 600 лв. Аз толкова много пари дадох за количка и креватче, че ще е срамна работа да се стискам за раждането. Все пак не раждам всеки ден, така че ..... Събирам си парички от много време, дори от сватбата съм заделила за раждането Simple Smile))

# 183
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!! newsm51 smile3525 newsm51
Добре дошла на Данчето!!!Много е сладък малкия!!! newsm10

# 184
  • София
Днес стискаме палци на всички,за които ще е големият ден! Praynig   Много малко е писано до обед в темата,та ми се струва,че е ще имаме бебевалеж!
Геринелка на теб кога ти е гермина?
Добре дошли на новите мами  и на родилите вече. Лили как сте,драсни два реда,между две хранения?
 Хайде чакаме новини от доста родили,как сте ,що сте- еми скука ние без вас!

# 185
  • София
Joanna87  - аз също ще раждам там. Ти на кой си се спряла - доктор да раждаш?

# 186
Магаре, добре дошла и на теб! Защо се крихте толкова време?

Гери, добре съм, благодаря!  Hug Твоята адашка е във ваканция и едва издържам на нейното темпо.  Crazy Много е луда и палава, не се спира за секунда. И в Смолян се усеща голямата жега, не издържам навън. Едва надвечер разхлажда. Вие сигурно ще идвате към Смолян след като се роди бебо, че сега не остана време.  Hug

# 187
  • София
  Здравейте,момичета,
  Днес наистина няма много писано,та нищо чудно да ни зарадват с нови бебенца.
  Drambue,добре дошла.Ще се радваме да се включваш честичко и да се присъединяваш на срещичките ни в петък Simple Smile (не че ще има още много,де) Аз съм Дени.
  Италиана,секциото ти беше утре,нали?(ако не си вече в болнницата) Ще ти стискаме палци  Hug
  Да ви се оплача-снощи до 3ч не можах да заспя от болки в кръста и корема ниско долу.Може и контракции да са били.Направо се побърках.Днес от сутринта продължава много да ме боли,но само кръста и е постоянно.
  Започнах да си пера бебешките дрешки-пуснах 2 перални,но имам поне още толкова.Направо не знам как ще ги гладя после.  #Crazy
  Лек ден,ще се включа по-късно пак Simple Smile

# 188
Добре дошли на Танчетата!
Дундла, това което описваш е "тапата" и на мен започна да ми пада след прегледа, но доктора ме предупреди да не се шашкам.
Стискам палчета на Тони, дано всичко мине като по вода!

За Шейново, екипа е 900лв, в тях влиза епидуралната.  Peace

Пете, аз доизцеждам, ама вчера пробвах и видях, че само цица не му стига на малчо, въпреки че му давах и от двете за всеки случай. Само че през нощта ме мързи да доизцеждам и може би затова така се получава. Та сега отново се дохранваме с АМ, пък ще видим в сряда какво ще ме посъветва педито. Ние с мъжо ще ходим в четвъртък до общината за акта за раждане, но не знам дали ще има време да си чукнем една среща, че ще оставя малкия на майка ми и да не вземе да се докриви много и да се притеснявам...нали сега сме неразделни с него  Crazy може би много повече отколкото като ми беше в корема.

Пускам още 2 снимки за любопитките, едната в блажен сън, другата в количката  Peace

# 189
zdraveite mmomi4eta.moq termin e na 5-ti i ve4e nqmam nikakvo tarpenie,a imam kofti 4uvstvoto 4e 6te prenosq pak hi4 ne mi se iska.
pozdravi na vsi4ki skoro6tni mai4eta i uspeh na 4aka6tite svvoite beboci

# 190
Днес на 03.08.2009г. се роди Мартин на мама Италиана!
3600гр. и 51см.
Поздрави от мама Тони  и татко Стефан

# 191
Днес на 03.08.2009г. се роди Мартин на мама Италиана!
3600гр. и 51см.
Поздрави от мама Тони  и татко Стефан

Пу-пу-пу да й е жив и здрав Мартинчо! Много радост да носи на мама и тате!

Момичета, някоя знае ли какво става с Лили? Дали са се прибрали в къщи, как се чувства? newsm78

# 192
Честито на Италияна!Да е жив и здрав юнака!

Магаре, ти къде ще раждаш?В Бургас ли?Питам,защото много мами от Бургас раждат в Сливен.Simple Smile

Имам едно въпросче към мамите дето са родили: В болницата с какви превръзки бяхте?Или с лиглин?Аз си купи от нощните на Aways, но не знам дали ще е добре с тях.Забравих първия път какви ползвах. Embarassed

Аз съм тука.Чета,аам нещо не ми се пише много.Едно ми е криво днес.
Прегръдки за всички! Hug

# 193
  • София
Петя , Лили вече са ги изписали. Засякох я в темичката за нея и щастливата новина за раждането и,там благодареше на момичетата и пишеше,че сега се нагаждат и свикват с малката.
Честит бебок на мама Тони! Да им е жив и здрав,весел и щастлив!
Много Мартинчовци ,да не се окаже най-често срещано мъжко име newsm78

# 194
  • София
Петя къде са тези снимки та да ти видя малкото съкровище.

Общи условия

Активация на акаунт