ПЛЕВЕН - 113

• 15 430
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Светла,жива и здрава да си!   bouquet

# 136
  • София
Светла,жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Давам на децата сладолед и пият студени напитки.Примерно киселото мляко го вадя от хладилника и давам,сега през лятото.Зимата го вадя около половин час предварително.А сладолед ядат всеки ден почти през този сезон.

# 137
Светле,хайде и от мен най-добри пожелания за празника  bouquet
Люсил,нощес сънувах,че Траяна печели някакъв конкурс ли беше състезание ли,така и не разбрах,но тичаше с една голяма връзка балони и се хвалеше на всеки,че е спечелила.Хайде,дано и реално стане така Praynig
И на мене ми е жега,а Хриси пак започна да си мени режима.Я кажете горе долу по колко и кога спят децата на тази възраст,че вече нито яде като хората,нито спи както трябва,а до скоро жегата не я бъркаше newsm78
Номадка знае страхотна рецепта за телешко,ама си траеше Laughing Heart Eyes Облизахме си пръстите Peace Blush
Кати,дано скоро и твоя бандит се излекува,както и Цвети на Светлето Praynig Hug
Отивам да си вардя разбойничката hahaha Mr. Green

# 138
Музе, като каза за сънищата, преди 2-3 нощи сънувах, че от мен изскачат бълхи. Дали не е на кинти и да затичам до тотото?  Mr. Green Или то беше с въшките? Нещо ги трепех...

# 139
Аааа,тук Номадка трябва да се произнесе.Аз хич не разбирам Naughty

# 140
Вие давате ли студени напитки на децата?
Да пие ледена бира, кола още преди да стане на 1г и яде всяка вечер сладолед.Каляваме се Simple Smile

ЧРД, Светла! Да си жива и здрава и много да те радват всички около теб!

# 141
Валя, много ви хубави снимките. Къде бяхте?
Адашке, айде тълкувай, моля те...

# 142
Бълхи-ако те хапят в съня ти, значи ще се занимаваш с досадни работи. ако успяваш да ги убиеш, значи ще надвиеш неприятелите си.
Бълхи или въшки-очакват те много пари.
Бълха/и
Символ са на тип хора, наречени паразити, носещи злобата, физическо­то насилие и негативността.
Ако сънуваш, предрича само неприятни неща за теб.
Ако биеш, ще победиш неприятелите си.
Ако ловиш, ще получиш пари или ще ти дойде до главата някоя мъчител­на досада заради твое обещание.
Ако са много, ще имаш малки неприятности.
Ако убиваш, късметът ще е на твоя страна.
Ако те хапят, ще се почувстваш неудобно, защото ще те обсъждат.
Ако те хапят и се чешеш, очаквай някой да ти досади, или да претърпиш някаква загуба.

# 143
Mх,аз много интересно тълкувание намерих на моя сън,но ще изчакам специалистката да се изкаже Peace

# 144
Ами аз му пазя гърлото по навик, защото като мъничък алергията се проявяваше в подуване лигавицата на гърлото и невъзможност да диша. Даже по едно време искаха да му оперират сливиците. Оттогава гледам да избягва такива неща.
Лошото е, че и да яде не ще, и съвсем отъня. 
Светле, дано се оправи мъничката и не се разболее и другото детенце, че си представям с двечки болни как е.

# 145
Е, много сънувате момичета. ))))

Атракция, аз след злополучното оси..не от гълъба в градската взех, че пуснах тото. ))) Ами нищо....(((( А така се бях обнадеждила, викам е сега ударих 6ца от тотото. )))))

Някой на късна след обедна разходка из Сторгозия?. ))) Че до 30мин ще излезем с Калина.

# 146
Музе добра реклама ми правиш, дай нещо да се кооперираме пари да вадим от тая работа, почнах вече и аз да си вярвам чак. Laughing Laughing Laughing Добрата рецепта и на книга стои добра, явно ти си сръчна в готвенето не се прай. Laughing Laughing Laughing Твоят сън да го подхвана от нейде ама не зная Траяна каква ти се пада. newsm78 Балоните са някаква напразна работа или прекалена надежда, ама в комбинацията с това дете може би нямат такъв лош знак. Често пъти когато не знаеш какво ти означава някакъв сън ама го помниш много ярко, просто забелязвай какво ти е настроението от съня. Това е достатъчно като предчувствие дали е на добро или не, или пък въобще дали нещо ще се случи според денят на сънуването. Laughing Принципно сънищата не всеки път имат значение, но бълхите са в общ кюп с въшките(стига да не те хапят Laughing) на пари са, ама вече къде да заложиш за да фане декиш не знам. Mr. Green Аз за силни символни сънища съм приела тези дето се явяват последни на разсъмване в четвъртък-срещу петък. Wink
За студените напитки и аз нямам такъв проблем с многото мислене. До сега рядко съм възпирала дъщеря ми да пие студено или пък газирано, щото съм виждала прекалено изнежено дете от близо дето все му трепереха да му слагат сол в лимонадата или пък топла вода. Абе прекалените работи не ги харесвам.  Twisted Evil Кирил е още малък но пък в тая жега съм му давала направо от хладилника кърма извадена и той с голяма охота я пи. Sunglasses

# 147
  • Плевен
Валя, много ви хубави снимките. Къде бяхте?
Св. Константин и Елена
Възползвахме се от офертите ласт минит.

# 148
Измислете ми дестинация и на мен Crazy Че след седмица трябва да заминем на някъде, а идея- никаква ooooh! Има вариант да ходя на по4ивка сама с Дари Rolling Eyes, та не ми се ще да тръгвам ей така
Тук заваля и разхлади.Така 4е- о4аквайте дъжд и хладина Simple Smile Пращам ви Grinning

# 149
Тук заваля и разхлади.Така 4е- о4аквайте дъжд и хладина Simple Smile Пращам ви Grinning

Не пращай към Балчик, поне още 2 дни. Моляяя!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт