ПЛЕВЕН - 113

• 15 360
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
zruncho , извинявай,не разбрах-това само,когато се е нахранила ли го прави? Иначе как наддава? Аз не съм лекар, но твърдението, че е от жегите, ми звучи абсурдно!

# 286
Тази вечер пробвах и с лъжичка,но нямаше ефект.Изтпасква лъжичката с едик,а млякото изплюва.  Sad Започва да го прави по време на ядене.Не мисля,че са и достатъчини 50гр. Наддава по 600-700 гр на месец.Сега е 5080 гр.Попринцип е много жизнена,весела е не плаче много.От 20-тия ден спи от 9 вечерта до 7 и 30 сутринта,но от 1 седмица започна да се буди нощно време и да плаче около 2 часа или около 4 часа различно,но бързо заспива отново.

# 287
zruncho, а дали е възможно да не и харесва млякото, или биберона?
Пробвала ли си с друго мляко и друго шише?

# 288
Да не й никнат зъбки и да се чеше така? Не, че има логика да го прави само по време на хранене. Иначе си наддава добре, едва ли е гладна. А от кога е така? Ох, извинявай , че разпитвам, надявам се да ти помогнем малко! Най-добре е да я види специалист, чудя се обаче какъв-дали логопед, дали УНГ  newsm78 Не искам да те шашкам,но аз съм си бъзла и бих отишла веднага на лекар!

# 289
Сменихме 6 млека също и биберони и шишета.Сега сме с най-обикновенни шишета,но от тях поне малко хапва.Пробвала съм всичко което се сетя.Дори я храним двамата с мъжа ми той прави физиономии,дрънка с дрънкалки само и само да я залъжем.Храни се най-малко 30 минути.Пробвах и да и набутам биберона в устата,но ефектът беше огромен фонтан и вече не смея да я насилвам.Дъвче всичко което и попадне,но ми се струва,че е много рано за да са зъби.Към какъв специалист да се обърна?Така е от 2 седмици(дъвче езика по време на хранене).Преди това не се хранеше нормално заради коликите,но изяждаше по 165гр,а изведнъж падна на 50-60гр.Също така започна много да плаче преди да заспи.Наддава добре и видимо не е гладна,но все пак се притеснявам.
Педиатърката твърди,че е нормално и щом наддава няма проблеми,но според мен не е нормално.

# 290
  • София
Зрънчо,моят съвет е да се обърнете към специалист по хранене.Дори веднага бих могла да те насоча към такъв в Сф.Жената е специалист по кърмене,хранене и проблеми,произтичащи от това.Пише и във форума.Ще ти пиша на лични. Peace

# 291
Благодаря ви за съветите  Hug

# 292
 zruncho,  и моят съвет е да се обърнете към специалист. В детска клиника няма да ви върнат. Ако искаш търси доц. Недкова, мила жена е и добър специалист.
Само по време на хранене ли си дъвче езика или и през останалото време?

# 293
zruncho продължително ли плаче нощем.Да не би да я болят уши?Да идете при специалист в детска клиника или в Авис Медика.

# 294
Ох,тази прехвалена клиника ooooh!
Зрънчо,доц. Недкова работи всеки ден от 16 до 19 часа в точно такава клиника,намира се зад чит. 'Христо Ботев",малко над Стоматологията е.До кабинета има в дясно фризьорски салон,а за да стигнеш до него минаваш по едно тъмно тунелче Peace.Отидете при нея още утре.МОга и телефона й да ти дам на ЛС,ако искаш.Много е внимателна и разбрана жена и винаги ще ви обърне внимание.Иначе може да я намериш и в Детско Отделение,но там е по график,който аз незнам Blush

Среща ще правим ли? newsm78

# 295
Благодаря ви момичета   Peace
Муза Музовска ако може да ми дадеш телефона на доц.Недкова.  Hug

# 296
  Добро утро!
зрънчо, пиши после, за да знаем как е малката! Дано всичко да е наред и това да е само бебешки номер! Hug

Музе, защо да е прехвалена? Преди 2 седмици ми се наложи да посетя Бърза помощ  Sick, еми няма да повторя! Дани без малко да припадне в ръцете ми, а оня доктор ми вика да не драматизирам! ooooh! Следващият път веднага отивам в Ависа, хич няма да се разправям с тия  smile3505 Абе, хич не ми се говори на тази тема! Да са ни здрави децата и да не се налага да се срещаме с лекари! Praynig

# 297
zruncho,  и моят съвет е да се обърнете към специалист. В детска клиника няма да ви върнат. Ако искаш търси доц. Недкова, мила жена е и добър специалист.
Само по време на хранене ли си дъвче езика или и през останалото време?
Задължително се консултирайте! И за езика същото да питам - кога го дъвче?

Да не би да я болят уши?Да идете при специалист в детска клиника или в Авис Медика.
Това пък няма нищо общо с ушите. И още повече УНГ в Авис- айде, няма нужда  Stop

ПЛЕВЕН - 114

Общи условия

Активация на акаунт