ПЛЕВЕН - 113

• 15 362
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
...нейната малката щерка е почти на 4г. и въобще нищо не ще да яде. Пие само сок и само това иска. #Crazy

А шамари няма ли  smile3516
Да си се сблъсквал със злоядо дете? Ако щеш го пребий, няма да хапне. Да ти дам Божидар за няколко дни, пък после пак ще пишеш...  Mr. Green

# 241
Да си се сблъсквал със злоядо дете? Ако щеш го пребий, няма да хапне. Да ти дам Божидар за няколко дни, пък после пак ще пишеш...  Mr. Green

Въпрос на подход и мотивация  Grinning

Да сме споменавали нещо за АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ дето я преместиха в бившия хотел Плевен? Връщаха Номадка няколко пъти за разни бележчици и тъпотиики. Да ама тя седна, наточи молива и написа писмо. А агенцията и отговори. Какво написа и как и отговориха ще разберете след рекламите  smile3534

А ако не ви се чака цъкнете ей тук.

# 242
  • София
Тесс,радвам се за теб! Hug
Мира,днес ми е ден да се съгласявам с теб Crazy
Не съм привърженик на даването на пица и т.н. закуски, особено всеки ден. Ама ти си знаеш де. )))
1 ден ще стои гладна, 2, 3 и на четвъртият ще прояде. Няма дете, което да се е оставило да умре от глад. Просто нервите на родителите са слаби. )
еей,момичета и фтал...специално си включих компа ,за да се похваля.Бубка изпя песничка Heart Eyes.Не знам,може и да звучи тъпо за вас....обаче тя не може да говори ,казва само думички.
А преди малко седна и гушна една кукла и изпя нани нани бебе Crazy.Е,звучеше като мами мами бебе  Laughing,а и бебето направо получи потрес от друсането и....ама го изпя.Аз заснех момента и довечера ще ви покажа.Сега отиваме на сладкарница да си почерпиме умните деца....еййй,колко съм щастлива...

# 243
Браво Валенце, браво на Бубка.  Hug

# 244
Валрнце, сега се връщаме от морето и хей, на, прекрасна новина. Браво на Бубка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Валенце, колко много още неща ще направи Бубка, ако знаеш  Heart Eyes Безброй поводи за радост ви пожелавам!

Фталл, страшен поздрав за СП  Laughing

Малко сники на морския вълк - http://diksi.multiply.com/photos/album/66
Малко, защото нашите 90% от времето са го държали гол по плажа  Laughing

# 246
  • Плевен
Добър вечер.
Успях да по прочета нещо,не всичко все пак ще ми отнеме доста време.
Номадка,поздравления за писмото.  bouquet
Валенце,браво на Бубка,да продължава все така.
Магдалена също е злояда и в къщи е един малък ужас,обаче от две седмици и давам мед с пчелно млечице,което
било за апетит,та ще видим какво ще стане. Rolling Eyes
Снимките на всички ви са много хубави и настина Калин все повече заприличва на батко си.

# 247
  • София
Благодаря ви!ето я певицата:
http://valenceto79.multiply.com/video/item/14/Picture_440.avi

# 248
Нещо не мога да видя клипа. Иска ми да те поканя за приятел, бла, бла...
Направи нещо  Laughing

# 249
# 250
Тц. Не мога. Само аз ли?

# 251
# 252
  • Плевен
Валенце, поздрави за успехите на Бубка.
Не виждам клип. Последния клип е с пералня.
Номадка, изчетох от до писмото ти. Мога само да кажа браво на теб. Ако всички пишем като теб, когато сме недоволни ще има ефект и ще се променят много неща в добра посока.

# 253
Валенце, клипчето е направено със статус private и може да го виждат само приятелите и семейството ти. Може би трябва да го направиш публично. Иначе - поздравления за малката певица.  bouquet
nomadka, не исках да го предричам, но отговора на АСП не ме изненадва. Три реда празни приказки и догодина - пак същото. За съжаление проблемите са доста и причина за повечето от тях са именно великите умове, написали въпросните три реда. Нали се сещаш, че ако служителите не работят по изискванията на същото това АСП, при първата проверка ще си имат проблеми.

# 254
  • София
http://valenceto79.multiply.com/video/item/15/Picture_440.avi
Е сега ако не стане цяла нощ ще вися ,но ще разбера какво да правя...толкова ли съм Crazy.Явно да! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт