ПЛЕВЕН - 113

• 15 374
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Атракция,тази дето съм показала,е с хепа филтър.В магазина ми обясниха,че тези с хепафилтъра чистели по добре,улавяли и по малки неща.Аз обаче харесах една без хепафилтър,пак Електролукс,но не я намирам да я покажа.Тя се състои от голяма прахосмукачка като горепоказаната и още една малка прахосмукачка за трохи и за колата.Без хепа филтър.На мен ще ми върши идеална работа,защото както писах,килими нямаме и за ламинат ще е идеална.За килими според мен ще ти е невъзможно да изчистиш с такава,но най добре питай,може би тези с хепафилтъра са по добри и силни.В тая връзка-като свършихме с ремнота решихме да пооставим така само с ламината и след време да сложа килими.Отказах се.Верно е,че килима придава завършеност на стаята,обаче е такова удобство да го няма.Направо се чудя как цял живот съм била с килими вкъщи.Сега само в на децата стаята има две малки постелки с принцеси  Crazy,но те са съвсем мънички и не са проблем.
Иначе при нас,може би понеже сме доста нависоко,прах няма много.Обаче пусти косморляци направо не знам...с метлата още повече хвърчат. Tired
Дикси,и това твоето е добро,не се ядосвай.Но определено според мен по добре е прахосмукачката.единственния недостатък е,че като е без кабел може да издържи само 20мин чистене,после трябва да ес зареди.Но за нашата кутийка 20мин са ми пре предостатъчни.
Дикси,аз ако имам такава къща на балкана няма да мръдна оттам цяло лято,да знаеш...направо е супер,ама страхотно.

# 226
Добро утро!!!
Косе, много снимки,много нещо! Идеално ми дойдоха за начало на деня! Hug Големи сладури, ей! А направо съм изумена как си общуват с Кирил! Heart Eyes Снимките, на които й яде краката са  Joy

Цвете, аз му готвя ( то едно готвене,де). Гледам от един сайт какво е менюто на детската кухня и се придържам към него долу-горе, за да е разнообразно! Ама, той моят син не е захранен с много неща!

За прахосмукачките- хепа филтърът е за по-прецизно почистване, улавя по-дребни прашинки. Иначе си зависи от самата прахосмукачка колко ще е мощността. Атракция, тези перящите са много слаби от към "смучене".

Дикси, вчера съм пропуснала да кажа, че на балкана е страхотно!!! Бих стояла там цяло лято! Hug

# 227
Добро утро и от мен...))))

Аз от вчера имам гостени и в тяхна чест естествено днес взе че заваля.
Та обяснете ми къде се ходи с 3г, абсолютно бясно момченце. )) Това дете ми взе акъла вчера, не се спира и за секунда. )
Сега ще го мисля, то освен в Диснимания да отидем, няма къде другаде.

Аз винаги съм готвела за Калина, точно 1седмица взимах кухня и дори първите 2дни бяха достатъчни, за да ме откажат. Яде каквото ядем и ние, с тази разлика че слагам съвсем малко сол и без подправки. После всеки си добавя каквото иска. За мен разходката до кухнята и т.н. е излишна загуба на време.

# 228
  • София
Мира,съгласна съм с теб за кухнята.И аз взимах една седмица точно.И двете деца си ядяха от нашите манджи от ранна бебешка възраст Laughing-7-8 месечни.

# 229
AniDani, би ли споделила сайта и аз да го разгледам, че и аз им готвя на мъниците.
Иначе моето Цвете още е с разстройство  Tired Днес ще излязат резултатите от микробиологията да видим какво е това чудо, поне температура от вчера няма. Горкичката, чудя и се от къде намира сили да си играе.
Косе, снимките наистина са страхотни - много настроение лъха от тях!
Днес даваха репортаж от мястото, където замина Деси - ще чакаме обаче тя да ни разкаже по-подробно  Simple Smile

# 230
Аз винаги съм готвела за Калина, точно 1седмица взимах кухня и дори първите 2дни бяха достатъчни, за да ме откажат. Яде каквото ядем и ние, с тази разлика че слагам съвсем малко сол и без подправки. После всеки си добавя каквото иска. За мен разходката до кухнята и т.н. е излишна загуба на време.

Абе хич не е губене на време. Аз не мога и не обичам да готвя (с изключение на спагети, паста лазаня и пица, които са ми специалитет).Имало е случеи в които съм решавала да направя нещо и всеки път се обеждавам че няма смисъл да съсипвам продуктите.Просто не се получава.
Така ,че ако не е кухнята, незнам какво ще яде моето дете. В началото вярно не бяха никак хубави манджите, но сега нещата се попремениха.В началото и Бети не ги харесваше но вече така свикна ,че сега не иска да яде друго

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 12:48 от vesy1

# 231
http://www.juniormenu.com/Menu.html
http://www.yanbibiyan.net/CurrentMenu13.php меню за деца от 1 до 3 години
http://www.yanbibiyan.net/CurrentMenu37.php меню за деца от 3 до 7 години
http://www.ozi-food.com/
Сигурно има и още,на мен тези са ми достатъчни!

vesy1, виж в тази тема(ако искаш, де) много помагат момичетата! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412100.0

# 232
vesy1, е, ако наистина не готвиш изобщо в къщи, така става. )))
Но нали и ние все пак трябва да ядем, а не може нон стоп да се кара на сухо и сандвичи. ))

Момичета, вчера ме ухапа една пчела (или оса, не знам), за средният пръст и малко след това се поду втората фаланга и нагоре и бая си ме болеше, не можех да си сгъвам пръста.
Днес продължава да е подут пръста, но на всичкото отгоре е и зачервен, та чак до кокалчето. И хем ме боли, хем ме сърби.
Сега го намазах с някакво мазило за такива ухапвания (ама чак сега се сетих). С какво друго да се пробвам да мажа?

Днес ходихме до Панорамата с моите гости, Калина разглежда, интересно и беше. ))) Видях се и с едни познати, които изобщо не очаквах да видя там, т.к. са от Лом. )))
После пихме кафе (горещ шоколад), Калина беше много ентусиазирана. )))

# 233
Мирама, намажи го и с алергозан или нещо против алергия Simple Smile

Момичета, искам да почерпя всички виртуално!!! Невроложката, при която ме бяха пратили, когато имах кризата със световъртежа, се усъмни,  че става дума за едно по-сериозно заболяване и ме прати на изследване. Днес си взех резултатите - здрава съм! Ама от 5 дена се пека на бавен огън и вече какви ли не сценарии ми минаха през главата за борба с болестта, ако наистина се окаже, че я имам. Дано сме здрави всички, и ние, и децата, това е най-важното Hug

# 234
Тес радостна ти е новината, дано все така да си здрава! Зная за какво говориш и очакването зная колко е уморително и изнервящо, направо скапващо. Скоро ще ходя и аз да се разправям с моите миоми и на моменти все разни филми имам в главата. Ужасно ме е страх, че отново може да ме оперират и се чудя какво ще правя ако е така. Shocked
Мирама в първите минути зная помага натриване с чесън, сега вече с каквото и да го намажеш ще чакаш да ти мине от само себе си, иначе студеното облекчава.
За млечната кухня бях много ентусиазирана в началото. Първите дни от седмицата Кирил общо взето яде, като стане обаче сряда четвъртък му омръзва едно и също. А и кашата която е за обяд силно сладни та предполагам това не го кефи. Сега го разнообразявам между лъжиците каша със сирене и хляб. Голяма манджа с грозде сме още в яденето, обаче все още не съм го отбила и след хранене винаги има и си иска кърмата.  Crazy Ще чакам да видя как ще е с яденето за по-големи деца и ако е пак същата история всеки ден едно и също ще го подкарам на нашата си храна.   chef Сега е допълзял до мен и яко се пробва докато пиша да ми скубе мишката. Laughing Laughing Laughing
Ани Дани за момента с тия зъби дето го мъчат какъвто и крак да му дадеш хапе. Е агнешкото като на Христинка сигурно е за предпочитане. Laughing Laughing Laughing Тия менюта са идеални като идеи за ядене, ама ако имаха и рецептурник нямаше да е лошо. Не че не зная кое как се прави, но още нямам ориетир с детайлите. Thinking
Дикси и ти ли фен на Филипс дъ ге. Laughing Освен двамата с фталл да направите един клюб по повода само дето съм сигурна, че той не би дал 130лв. за подобно нещо. Явно Хорс Фукс от тиви рекламата не ви е убедителен, щото неговата подочистачка е за около 70лв. Money
Боже наш Кирил има определено градинарски наклонности(като майка си одеве съм отскубнала в градината баш който храст не трябва  Laughing Laughing Laughing) - не остана цвете дето да не е проверил на къде му растат листата. Откакто паса от едно обаче гледам двойно и тройно по осторожно. #Crazy
Веси не че нещо ама защо не взимаш храна например от "Завоя" - готвеното им е страхотно и разнообразно. Пицата е готино ама всеки ден сухоежбина...

# 235
[Веси не че нещо ама защо не взимаш храна например от "Завоя" - готвеното им е страхотно и разнообразно. Пицата е готино ама всеки ден сухоежбина...
Ами пробвах и от Завоя и от Кайфладн, Манеза, баба ми готви и неще и неще.А от кухнята си изяждаше всичко и сама отива към стола само като види, че вадя купичката.

# 236
Еси, поръчките ми бяха от дати между 15 и 20.07.

# 237
Ами пробвах и от Завоя и от Кайфладн, Манеза, баба ми готви и неще и неще.А от кухнята си изяждаше всичко и сама отива към стола само като види, че вадя купичката.
Не ти е лесно ясно, но поне нещо яде. Тъкмо сега говорих с моята приятелка, нейната малката щерка е почти на 4г. и въобще нищо не ще да яде. Пие само сок и само това иска. #Crazy

# 238
...нейната малката щерка е почти на 4г. и въобще нищо не ще да яде. Пие само сок и само това иска. #Crazy

А шамари няма ли  smile3516

# 239
[Веси не че нещо ама защо не взимаш храна например от "Завоя" - готвеното им е страхотно и разнообразно. Пицата е готино ама всеки ден сухоежбина...

Ами слагай яденето в купичките от кухнята и готово.

Не съм привърженик на даването на пица и т.н. закуски, особено всеки ден. Ама ти си знаеш де. )))
1 ден ще стои гладна, 2, 3 и на четвъртият ще прояде. Няма дете, което да се е оставило да умре от глад. Просто нервите на родителите са слаби. )

Общи условия

Активация на акаунт