ПЛЕВЕН - 113

• 15 392
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Валенце, браво на Бубка  Hug че и за фон се чува цигулката на г-н Кенан. Клипчето вече се вижда можеш да спиш спокойно  Wink

# 256
Валенце, успя  Peace
Браво на Бубка! Музикална е  Grinning

# 257
Валенце,страхотни клипче.Бубка е невероятна просто Hug bowuu
Номадка,рече и отсече ти. Похвално. PeaceНо имаш дар слово и мъж за подкрепа Peace
Наканила съм се да пиша писъмца и аз тук-таме.Ще помагаш ли?Плащам в бира Laughing Mr. Green Blush
Тес,много се радвам за теб.Всяка добра новина от подобно естество зарежда с неимоверно много положителна енергия Heart EyesИ благодаря за днес Wink Blush
Ако знаете как си израят само Хриси и Теди.Просто са невероятни.Мога само да седя и да им се радвам. Laughing Heart Eyes

# 258
Валенце клипчето с Бубка е много хубаво и много ми харесва!

# 259
Валенце, още веднъж - браво! Страхотна е.  bouquet
Тес, радвам се, че си добре. Сигурно въобще не ти е било лесно, докато излезят резултатите. И мен очакването ме убива. важното е, че всичко е наред. Hug

# 260
Валенце, клипчето е направено със статус private и може да го виждат само приятелите и семейството ти. Може би трябва да го направиш публично. Иначе - поздравления за малката певица.  bouquet
nomadka, не исках да го предричам, но отговора на АСП не ме изненадва. Три реда празни приказки и догодина - пак същото. За съжаление проблемите са доста и причина за повечето от тях са именно великите умове, написали въпросните три реда. Нали се сещаш, че ако служителите не работят по изискванията на същото това АСП, при първата проверка ще си имат проблеми.
Кати разконспирирана си. Laughing Laughing Laughing И за мен отговрът им е високопарни фрази, но въпросът е в принципа. Надявам се все повече хора да се оплакват за да има поне педя помръдване в реакциите.  Сигурна съм, че ако има правилен начин той би трябвало да бъде общоприетия. Simple Smile Факт е обаче, че са си направили труда да поискат мнение щом имат отговор за асансьора за хора със затруднения в придвижването. В София без обратна връзка няма как да го знаят.
И ние гледахме клипа. Направо уникално като съвпадеж с музиката от сериала вървящ по новативи. Бубка контрастира с настроение. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 23:12 от nomadka

# 261
  • София
Еее,айде сега де,не ме бъзикайте със сериала Mr. Green...така се е случило.аз съм върл фен на Перла и другите сериалчета ми бледнеят. Wink

# 262
  • Плевен
Валенце,браво на Бубка. Hug.
Nomadka, мноо се изкефих на писмото ти. Бая дългичко. Представям си какъв душевен оргазъм Mr. Green си изпитала като си получила отговора. Peace

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 23:25 от plamsi

# 263
Писмото и аз го изчетох на един дъх. С голям кеф в началото и с надигаща се ярост към края.
Железни нерви му трябват на човек по институциите.
Аз как нямам така дар слово да пиша едно писмо до ТЕЛК. Там пък каква какафония е.
А контингентът им изобщо не е за подигравката, която им се сервира при досега с тях.

Тесс, днес пропуснах да ти кажа, че се радвам, че е било фалшива тревога. Очакването на диагноза или липса на такава е убийствено напрежение.

# 264
Аз как нямам така дар слово да пиша едно писмо до ТЕЛК. Там пък каква какафония е.
А контингентът им изобщо не е за подигравката, която им се сервира при досега с тях.
Фталл рече, че ще им спре телефоните и интернета ако много те нервят. Laughing Laughing Laughing
Благодаря ви за похвалите - писмовно ми беше. Wink
Валенце нали се сещаш що разпознаваме музиката - у нас сме фенове освен на Копърка, и на всички турски сериали.  Mr. Green

# 265
Валенце,браво на Бубка   bouquet
Номадка,прочетох цялото писмо,страшна си  smile3501

# 266
Абе какво му става на това мойто дребното събудила се е сега по никое време през ноща 3 и нещо дадох и да яде и да ляга пак да спи-не ще.Започна с игрите и ще и се доспи след час -два ми се струва.....казва сега срички разни и крещи играе си с кубчета по никое време...и вашите ли деца са така.Имате ли такива случаи?

# 267
Добро утро и от мен. сега се излюпих Crazy , ама ще ме върти глава цял ден сигурно....
Валенце- браво на Бубка Hug
Аз, макар и със закъснение искам да ви почерпя по случай вчерашния РД на моята принцеса Денята беше дълъг и натоварен и неми остана много време да стигна до компа, за което се извинявам BlushСледобед вероятно ще пътуваме за Плевен да видим и бабите Crazy
Валенце, кога ще идвате и вие  натам?Хайде да се стиковаме и видим , 4е и среща да направим  най-сетне

# 268
velmar,  жива и здрава да ти е!!!

Валенце, много се радвам за Бубка!  Hug
Абе, аз стоя и се чудя какъв е тоя Кенан и защо не съм го чувала?! Мисля, че е някакъв виртуоз и си викам "Мале, колко съм злеее!" hahaha

стели_петя, сложи, моля те, една запетая поне, че още не съм пила кафе и свят ми се зави, докато те прочета! Wink Иначе, моят син не се е будил така, но на комшийката детенцето редовно го прави! Да не би да спи повече през деня?

# 269
  • София
Ани,да ти е живо и здраво момиченцето !  bouquet
Ани,ние в Плевен не знам кога ще дойдем Tired,вече не правя никакви планове.Когато Ангел ми каже,а той ще знае вероятно предната вечер Rolling Eyes.Може и тоя петък да дойдем,може и след 20 дни в петък да дойдем.Но трябва да е задължително работен ден,че да огледаме за костюми.Въобще идея си нямам как ще го измислим.
стели_петя,на моите деца това им се случва много рядко,обикновенно ако са болни.Да не си е обърнало режима детето и да спи много през деня.

Общи условия

Активация на акаунт