ПЛЕВЕН - 113

• 15 368
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Честит рожден ден на Дария! Здрава и умничка да расте.

Пък никой не забелязва колко се е вталила Валенцето. Даже и дупето си цопнала в коктейлче. Wink

# 271
  • София
 hahahaОоо,Валя,мерсиии,радвам се,че поне ти забеляза.
Като започнах да те чета викам си на тая Валя кво и стана?! LaughingЗащото вталила и Валенцето просто са взаимно изключващи се понятия. Flutter
Днес правих скалички. Laughing

# 272
Велмар,честит празник  bouquet
Да ви се похваля-Хриси днес направи две крачки съвсем сама.Както я водех за ръчички изведнъж се пусна и "хоп-хоп"-точно по 2пъти премести краченца. #CrazyМноооого съм щастлива Party
И да попитам за съвет-имам един панталон,пострадал от пюренце на Хриси,опитах да го изпера и с Вениш и с Меглио-не ще,приемам всякакви идеи как и с какво мога да го спася Praynig
И някой знае ли къде мога да занеса едно яке да се боядиса?Но ми трябва добър бояджия,без значение къде в града е newsm78
Стели-Петя,пробвай да оставяш малката да спи през деня по-малко или я слагай по-късно вечер,в зависимост какъв й е режима Peace

# 273
Здравейте и от нас. )))

Изпратихме си гостите, и от баткото и от Калина последва рев съответно. )) Калина искаше и тя в колата с тях да си ходи. )) Голям майтап. )))

стели_петя, Калина никога не се е будила за игра през нощта, ама не мисля че това е много добре.
Слагай я по-късно да ляга, или ако спи повече през деня я буди.

Валенце, голяма сладурана е Бубка, браво на нея. )))))

Музе, честити първи крачки на Хриси. )))

Велмар, честита рожденничка, да ти е жива и здрава и само радостни моменти да имате заедно. )))

# 274
А така Косе честито. Laughing Много сте напредничави вие женските. Twisted Evil За якето зависи от каква материя е, но принципно в някои по-модерни химически чистения предлагат и боядисване, а съм видяла едно сравнително ново точно в уличката зад Централ покрай онова гаражче за детски работи. Ама дали боядесва ще те излъжа. Питай поне. Simple Smile
Велмар честит ви празник, да е жива и здрава момата!  bouquet
Стели_Петя наш Кирчо напоследък нещо почна да се буди нощем, ама аз не оставям нещата да се обръщат в игра - пиене на вода до напикване и яко люшкане на ръце докато заспи.  Crazy Ама поне имаме оправдание с тия зъби дето сега е нормално да ни растат.

# 275
Сколасах и аз да видя клипа, сладка Бубка  Peace

Ани, да ви е жива и здрава Дари!   bouquet

Честити крачета на Хриси!

# 276
  • Плевен
Аз не пиша тук, но сега имам нужда от помощ. Ако някой знае магазин за играчки, който работи в неделя, ще му бъда благодарна да сподели. Аз до сега единствено се сетих за
Метро, но ми се иска да имам алтернатива.

# 277
В началото на старата главна има магазин за детски играчки който работи и в неделя.И в Евроленд също има детски играчки.Моята спи по 2 часа и половина през деня и може би затова се буди да играе през ноща -често и се случва.

# 278
Хайде пак тук. ))))

момичета, имам въпрос, да имате представа къде е това чудо "Дунавия" или нещо от сорта? Имало и някаква бензиностанция там, но аз изобщо не мога да се сетя за какво става въпрос.

Stanislava_, виж и магазините за играчки в покрития пазар и тези в Макси център.

# 279
  • Плевен
Мира, мъжът ми казва, че май е на Сторгозия до Мото пфое. Аз пък си помислих в началото, че е някъде в промишлена зона. Rolling Eyes

# 280
Мира, мъжът ми казва, че май е на Сторгозия до Мото пфое. Аз пък си помислих в началото, че е някъде в промишлена зона. Rolling Eyes

Аааа, ясно, но то до Мото Пфое има още един шоу рум сега не се сещам на какво беше, явно след него е това чудо, или преди него още преди да се излезе на магистралата?

# 281
  • Плевен
От ЛВТ-то надолу и преди да излезеш на магистралата е Мото пфое. Преди Мото пфое е.  Били някакви сгради едноетажни. Дунавия е старо наименование, както Месокомбинат Родопа (сега такова нещо няма, но всички го знаят така).

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 21:31 от valка

# 282
valка, ясно, разбрах, благодаря ти много. ))))

# 283
Здравейте.Не пиша често,но ви следя с интерес.Имам проблем и се надявам някой да може да ми помогне със съвет.Вижте как се храни дъщеря ми http://vbox7.com/play:03549181 .На 3 месеца и 20 дена е.Направо вече не знам какво да правя.Изяжда около 40-50 гр,а на останалите се мръщи и дъвче езика.По-принцип имам проблем най-вече с вечерното ядене.През деня горе долу се залъгваме и успявам да я нахраня(по 60-70гр,най-много 100),но вечер  Crazy Какво ще ме посъветвате?Според педиатърката ми това се дължи на жегите,но според мен не.Дори когато е хладно прави същите номера.Дайте съвет.Няма афти и гъбички.Устата е чиста.Чай и вода пие без проблем,но мляко не.Сменихме 6 вида мляко,сменихме шишета,биберони и каквото се сетихме.Помагайте.Благодаря предварително  Hug

# 284
  • Плевен
А ако й даваш с лъжичка?

Общи условия

Активация на акаунт