ПЛЕВЕН - 113

• 15 396
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
И аз не съм усетила нищо, но сега се чух с майка ми и каза, че в Шумен доста ги е раздрусало.

# 166
Атракция, у нас климатикът бичи на 18 градуса, когато е жегаво. Mr. Green Уморих си домочадието от студ, нощем спят с олекотени завивки, завити през глава.  На мен ми е хубаво, спя отвита и гола.
Нощес много се трещя. Не можах да спя добре, та се наслушах на гръмове ( и се нагледах, доста се святкаше). Велина спа като пън, нея нищо не я буди.
Земетресението не съм го усетила.
Мекици ядем често, комшийката ни прави по една голяма тава сутрин и ни ги носи. Sunglasses

# 167
  • плевен
И аз се събудих към 05.30ч само че от гръмотевиците и светкавиците,беше някакъв ужас.На Сторгозия беше страшно,като светне и цяла Сторгозия се виждаше като бял ден.А и аз каквато съм страхлива затворих всички прозорци,пуснах щорите до долу и пуснах климатика че щях да умра от страх.Мразя това време,а и не ми се мисли за довечера,моя е нощна смяна и аз сама,трябва да спя под леглото  newsm43

# 168
Атракция, у нас климатикът бичи на 18 градуса, когато е жегаво. Mr. Green Уморих си домочадието от студ, нощем спят с олекотени завивки, завити през глава.  На мен ми е хубаво, спя отвита и гола.

И аз бях така преди 4 години. В къщи всички мърмореха, че им е студено.

# 169
Здравейте и от мен. ))

Земетресение не съм усетила, през нощта бурята също. )) Бях затворила вратата на терасата, защото беше адска жега и пуснах климатика. ) Чак сутринта в 6ч отворих, но вече нямаше гръмотевици. ))

Охх, направихме доматите....повече с такова чудо не се захващам. ))) Е, зимата обичам да ям, ама....не и да ги правя...))))

На някой да му се ходи към МОЛа с децата след час и нещо-два? ))

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 15:42 от Mirama

# 170
Момичета, искам да ви почерпя виртуално за РД на моя мъж, да ми е жив и здрав  Simple Smile

# 171
Честит рожден ден на Петьо !  Да ти е жив и здрав и да те слуша ! Поздрави !

# 172
Теси, да е жив и здрав! Hug
Специални и най-сърдечни благопожелания от нас!

# 173
Тес, да ти е жив и здрав мъжа! Много радост и щастие ви желая!

# 174
  • София
Тес,много щастие на мъжа ти,много здраве и успехи в работата ви!  bouquet

# 175
  • Плевен
Тес, честит рожденник и от мен. Жив и здрав да ви е.  bouquet
Аз вече се прибрах окончателно. Без Миша ми беше гадно на морето естетсвено,обаче пък обърнах повече внимание на Люси. Така че компенсират се нещата.
Прецакали сме се много като сме платили още от Април,защото сега цените са доста по-ниски и вместо на този смрадлив хотел Елица можеше да отидем на някой много по-хубав в Златни пясъци или Слънчев бряг или където и да е. Това ще да ми е обица на ухото. Ама много ме яд де. Стаята беше адски малка,прескачахме се вътре,банята миришеше ужасно и храната не беше хубава. Разбира се имаше хора,на които много им хареса. Чух как се обясняват по тлефоните колко е прекрасно. Единственото хубаво беше, че хотелът е на плажа,обаче хората си навиваха телефоните за 6 часа сутринта да ходят да си запазват шезлонги  по-напред. Аз да не отивам на почивка да ставам в 6. Това е за нашето море. Ходихме до Балчик,до Добрич ,Кранево и до Варна. Видях Митко на Дикси на отване с баба си и дядо си на ОМВ в Търговище. Тина я видях в Мола във Варна. Поздрави от нея.
Аз земетресение не съм усетила. Бяхме навън по това време.

# 176
Тес,да ти е жива и здрава половинката и нека все така те радва Praynig  bouquet
Пламси,много кофти с морето.

Дайте ми съвет какво да правя-Хриси вечерта започна да си бие главата в стената.Удря се,ослуша се за малко и пак.А като си подложих дланта там където си бие главата в стената,тя се смъкна по-надолу и пак започна да я удря ooooh!.Щом я отместих се разрева пък.Такава случка й е за сефте.Иначе прави "боц" с глава-като козленце,но лекои с някой друг,а тия удъри бяха кофти.Незнам дали не експериментира или нещо кратунката я тормози newsm78.Чистих й ушите-нямаше мръсотия в тях,но ми е притеснено.Ако и утре прави така мисля да идем на лекар.Но искрено се моля това да е за пръв и последен път.
Някой има ли идеи защо си удря кратунката,или на някой детенцето да е правило така? newsm78

# 177
  • Плевен
Пламена, ти в Плевен сигурно не виждаш толкова народ. Mr. Green
За съжаление това лято така се случи с цените и почивките. Ако не е тайна вие колко платихте и каква е цената в момента? Погледни от хубавата страна, че сте били на почивка с детенце, на море, прекарали сте си добре, времето беше хубаво. Можели са да ви компенсират като ви дадат по-голяма стая например или апартамент. Мой познат също е бил миналата седмица в Елица. Отиде много въодушевен - първа линия, на пясъка ... Ще го чуя какво му е мнението и как е прекарал.
Аз съм доволна от нашата ласт минит оферта. Ако бях изчакала още 3 дни щеше да е още по-добра цената, но  мъжът ми нямаше търпение и викаше : "Ще свършат местата" Crazy

Тесс, честит празник на съпруга ти! Весел празник!

Музе, според мен експериментира. Открила е, главата може да служи и за такова нещо. След няколко дни ще отшуми според  мен.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 22:45 от valка

# 178
  • плевен
Някой има ли идеи защо си удря кратунката,или на някой детенцето да е правило така? newsm78

Моят хубостник си я удря постоянно.Когато е нервен,когато се лигави,някой път чак мен ме заболи  но какво да го правя  Peace

# 179
Тес, да ти е жив и здрав мъжа!

Косе, това е нормално, всички деца минават през такива етапи. Но аз има един принцип, притеснявам ли се за нещо по отношение здравето на детето, било то физическо или психическо - веднага на лекар. Или поне консултация по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт