ПЛЕВЕН - 113

• 15 388
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Косе, и племенника ми така правеше, но отшумя. Вероятно им е интересно. Консултирай се за всеки случай с лекар, но на мен ми обясниха, че мозъчетата им са по-мобилни и с повече течност, та по-леко понасяли ударите от възрастните /заведох го в неврология след падане от леглото Mr. Green Blush/.

# 181
Дано е само "мода",че каквато съм си шаш и паника ooooh!
Ще я видя как ще се държи и утре и ако продължава със системата "дупка в стената" ще идем следобяд при Педито....
Хайде,отивам пак да сънувам нещо интересно Peace
П.П. Незнайно що се сетих,ама може да си направим една срещичка тоя месец,че другия Атракция трябва да роди и да не пропусне Peace Laughing

# 182
А здравейте!  Grinning
Преди час се прибрахме и даже ви изчетох .
Така се радвам, че съм си у нас и не съм се разпаднала, малко ми оставаше   Rolling Eyes
Сбърках се от готвене, сервиране, отсервиране, миене на чинии, тенджери, тави........Калинко си беше решил, че не му е кеф нещо последните два от горещите дни, спи по 40 мин. и един час реееев.Сядах чак след 21ч. когато беше заспал. Поне спеше от 20.30 до 8.30 да не му е уроки  Grinning Мъжете бачкаха като луди от ранни зори до мръкване. И те се развинтиха горките, а успяха да се справят само с половината къща. Нещо се оказа по-крива от очакванията им  Laughing Един единствен път успях да ги накарам да не работят в най-голямата жега и отидохме на реката. Нали бях обещала на Калин да му топна крачетата. Че и аз се покъпах доволно. Абе, с две думи страшно съм уморена.....утре няма да мръдна от тук.
Ще кача и снимки.

Видях Митко на Дикси на отване с баба си и дядо си на ОМВ в Търговище.
Joy
Що не му се обади?
Те вчера се прибраха и сега си го взехме. Не искал да спи, защото ни чакал. Толкова е почернял. А и как ми липсваше, не е истина. Плувал е много, видях му снимките. И според нашите наистина плувал. Малко кучешката, но си се придвижвал свободно. С т.нар. мускули, де. Той е толкова горд и няма търпение да отидем заедно и да ми покаже. Даже се научил да плува по гръб  Shocked

Честит ти рожденник Тес! Да ти е жив и здрав!
Честито на патерица на Грета и Светла! И на вас пожелавам всичко най-най-хубаво!

Не искам, да свършва лятото, какво говорите? Та ние още не сме отишли на морето. Имаме точно 22 дни до тогава.
Ох, дано не вали точно тези заветни 8 дни  Praynig
От сега не знам дали ще ми е мъчно за Калин, но знам, че имам нужда от почивка. Спешно.

Номадка, ще я отупаме от прахта тази табла, няма да й се размине  Laughing

Царевец е в Лясковец, бе, не ме обърквайте, моля!

Хем съм уморена като псе, а не ми се ляга, защото утре с начале започвам да оправям куфари с багаж - наши и на Митко. Пфу.

П.П. Най-дългият пост във формския ми живот  Mr. Green Ура! А то пък няма кой да го прочете по това време...
Благодаря за вниманието!  bowuu

# 183
Дикси,прочетох го bowuu
Така е,като не иска да ме вземеш с теб,щеше да си четеш книжка,да се плицикаш в реката,ама на Naughty Laughing Laughing Laughing Айде другия път Peace

# 184
Мерси за пожеланията  Simple Smile

И аз дано намеря време днес да кача малко снимки от морето, имам много, но ще подбера по-хитовите (напр. от спането на палатка  Mr. Green)

Муза, аз нямам опит с удрянето на главата в стената, но пък Габи като проходи не беше много стабилен в началото, удряше редовно главата си в ръбове на мебели и къде ли не и си ходеше с цицини. Което не го притесняваше особено Simple Smile

# 185
Може би Хриси експериментира по този начин.И моята пипа къде ли не уредби дърпа кабели това и е интересно.Пълзейки излиза на терасата и на много други места влиза.Прави белички дребни засега това са децата.

# 186
Ооо, Дикси  Hug Чакам снимки с нетърпение.
Пък Пламси  и Грета са разпознати в Балчик от моя позната  Sunglasses Няма скрито-покрито тук  Mr. Green

# 187
Добро утро и от нас. ))))

Музе, не се притеснявай за Хрисито, сега е открила нещо ново, най-вероятно я кефи и звука, който се чува от удара на главата и. )) Калина много рядко се е сещала да ми прави така, но мисля че всичко е ок.))

Дикси, добре завърнала се. ) Кофтито е само, че сте се скапали от работа.

Ние след малко изчезваме по задачи, времето е страхотно. ))) Много мразя жегите.

# 188
Напоследък само ви чета, хич няма какво да пиша! Така ме боли едната сливица, че едва преглъщам! Много гадно!
Ще ходя тия дни да си подавам документите за магистратура в Търново! Laughing Хич не ми се занимава, ама да свърша и това!
Мъжовете ми са на разходка, аз ще спретна една торта и си лягам да спя! Whistling

# 189
Музе връзвай и` шалче или нещо друго да омекотява. Понякога децата имат странни решения за опознаве на света.
Дикси - рапорт приет! Laughing
АниДани каква е тая бърза торта, че и време за сън да имаш?

# 190
Момичета, спешно питане...
някъде по Сторгозия, или в пощата дали мога да изпратя факс, че не ми се слиза до града,  а до 16ч трябва да съм го пуснала?

# 191
Във всички пощи трябва да може да се изпраща/получава факс Peace

# 192
Във всички пощи трябва да може да се изпраща/получава факс Peace

абе то трябва, но не съм сигурна в нашият клон тук в квартала дали може. ) Абе след малко ще се изстрелям да проверя, дано може. Иначе ще трябва да слизам към града.

# 193
Малко снимки балканско ремонтни ако ви се гледат - http://diksi.multiply.com/photos/album/65

Днес ми дойдоха 4 редутски поръчки наведнъж  Rolling Eyes, т.е. всичките ми.
С нетърпение очаквам да си видя олекотените завивки за 7 евро. Досега не съм поръчвала завивки.
Взимам си сбогом с Ла Редут, ще влизам там чак през зимните намаления  Grinning

# 194
Дикси, хубави снимки. )))
а за Ларедут, щом ще се развеждаш, заповядай в ибей. )))))) е това е вече зарибявка голяма. ))

Общи условия

Активация на акаунт