ПЛЕВЕН - 113

• 15 403
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Пък Пламси  и Грета са разпознати в Балчик от моя позната  Sunglasses Няма скрито-покрито тук  Mr. Green

Щпиони си имаме навсякъде. Да се държим всички прилично. Mr. Green

# 196
  • Плевен
Ооо,и кой ни видя пък чак в Балчик. Аз къде блях и не видях newsm78
Дикси,днес видях майка ти в пощата да ти взема Ла Редута. Викам си Диксито изби рибата. Големи поръчки. Laughing
И аз си взех една. Кога бяха зимните намаления?

# 197

Дикси, не трябва да чете от толкова близо!

# 198
Малко снимки балканско ремонтни ако ви се гледат - http://diksi.multiply.com/photos/album/65
Колко е хубав животът понякога! - http://diksi.multiply.com/photos/album/65#13
Дикси ти нали щеше да си купуваш еликтрическа подочистачка? Взе или още търсиш?

# 199
Дикси, много хубави снимки! И на valka са много готини, после смятам да се върна да ги разгледам по-подробно  Simple Smile

Ето и от мен набързо качени няколко, не се учудвайте на размера на сандвичите, които децата нагъват край палатката, оказа се, че сме взели хляб, който не подлежи на рязане  Grinning

http://www.diana1973.snimka.bg/

# 200
Тес, и вашите снимки са много хубави...)))

Охх, аз търчах до пощата, взех си 4пакетчета от ибей, много съм доволна. )))
Пуснах си и факса, та нещата са идеални. )))
След малко изчезваме към Градската градина, може да се видим с някой да пийнем по кафенце.- ))))

# 201

Дикси, не трябва да чете от толкова близо!
Joy и то такива объркващи сексуално  материали Joy Joy Joy

Моя мъж затова ли иска да ме прати сама на море Thinking Нищо не може да се скрие ей..... Crossing Arms

# 202
Дикси, много хубави снимки. И Калинко един безгрижен и вече мнооого приличащ на бати си  Heart Eyes

Щото си се изкачвала по некви стълби. Кат' дадеш 5лв и ще ти  кажа коя е шпионката  Mr. Green

# 203
Щото си се изкачвала по некви стълби. Кат' дадеш 5лв и ще ти  кажа коя е шпионката  Mr. Green

Пламси, да си разделим по 2,50 Mr. Green

# 204
Дикси ти нали щеше да си купуваш еликтрическа подочистачка? Взе или още търсиш?
Купих си, да.
Да не искаш да ми предложиш вече пълзящия Кирил облебен с двойно лепещо тиксо да ми мине под леглата?

# 205
  • София
Дикси,моля те сподели каква ти е подочистачката,ако може и снимка нещо. Praynig
Искам и аз да си купя нещо подобно.Вкъщи сме навсякъде с ламинат,килими нямаме.Мия го през ден,но го мета дсеки ден.обаче с метлата нищо не става,хвърчат едни косми от косите на децата,едни боклуци...съседите имат куче и козината му пада,вкарваме я вкъщи.Мета постоянно отвън в коридора,обаче постоянно козина има.

# 206
  • плевен
Дикси,моля те сподели каква ти е подочистачката,ако може и снимка нещо. Praynig
Искам и аз да си купя нещо подобно.Вкъщи сме навсякъде с ламинат,килими нямаме.   

И аз ще помоля за същото защото съм вдигнала ръце от боклуци,а чистя като някоя луда маниачка.Направо полудявам като видя черничко по светлия ламина Banghead

# 207
  • София
cveteto_2009,то хубавото е,че при нас не се забелязва по ламината.Обаче като тръгна да мента и направо ме е срам да кажа колко боклук събирам.

# 208
  • плевен
cveteto_2009,то хубавото е,че при нас не се забелязва по ламината.Обаче като тръгна да мента и направо ме е срам да кажа колко боклук събирам.

Моят скъп мъж е имал грешката да купи светъл ламинат в хола и полудявам,всяка прашинка,всяка малка точка се вижда,а аз изтрещявам.Уж скъпи препарати,уж мия с микрофибър и пак след мен си все едно и също.Бях се спряла на проклетия Стийм Моп ама тук във форума прочетох доста отрицателни мнения и сега пак съм в процес на търсене..........

# 209
  • София
Абе то и при нас не е като да не личат съвсем,но съм виждала и по зле. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт