Отговори
# 120
 Здравейте на всички  Hug
 Аз малко по късни доби, но сън не ме лови, всичко ме боли днес. Нещо взе да ми натежава вече и на мен, усеща се че наближава.  newsm44
 Вече нямам търпение да си гушкам бебчето, в същото време ми е малко притеснено, защото все още не сме готови с всички покупки и така, всичко ще се подреди някак. Моето момче ми вика какво съм се шашнала, даже и да родя и да не е всичко купено да съм гледала само как точно за 1 час щял да бъде готов с всички покупки, луда работа  Joy Направила съм си една таблица за покупките, той знае купеното как е отбелязано - за всеки случай  smile3534 newsm08 newsm47 Лудницата е наистина пълна Simple Smile
 Трейси, ами хайде де да излиза малкия, че аз на моята бебка и говоря, че ще си има другарче един батко Дани, пък да не взема да те изпреваря, че днес доста ми се стяга корема... Обратното броене започва на 15-ти, та да видим...  smile3521 newsm68
 Този господин, който боцка децата - нямам думиииииииииииии, как може, какво е това сърце, ума ми не го побира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано полицията го хване да не го хване някой родител, че тогава му се пише  bash #Sniper #Sniper Misc Bomb bishop Ужас!!!
 чао засега от мен, стискайте палци да родим леко и после да ви се хвалим  smile3534 newsm08

Hug Hug Hug

# 121
здравейте моми4ета днес при на с не вали,4е после като се наспи Криси да излезем на вън да се налодува smile3540                                                                                                                                                                                                   бебешоци-леко раждане                                                                                                                                                                                                                              ели-ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ И ВЕСЕЛА ПО4ИВКА!!!.за този дето прави така на децата ужас направо дано го хванат скоро той явно не е наред ама да се гръмне #2gunfire,защо тормози  децата нямам думи...                                                                                                                                                                                                                                     ние утре ще ходим на сбор в Домажлице,само дано не вали Praynig.4ао за сега от мен хубав ден на вси4ки Hug

# 122
Е, Ели, вие вдругиден заминавате. Айде приятна и весела почивка, пък като се върнете, ще си чукнем една срещичка  Mr. Green
Аз още съм си тука, бях днес на запис на тонове пак, докторката каза, че е много доволна, иди разбери какво означава това  Joy Joy Joy

# 123
Здравейте мами,

тоя изрод дет прай така на децата дано го хванат по скоро и пове4е да не се слу4ват такива неща.

Ели малко ви остава,хайде лек полет и приятно изкарване в БГ.

Бебешоци,Трейси леко раждане.

Бена-бела-приято изкарване и на вас в Домажлице,мойта зълва е от в4ера там с мъжа си и детето.

Днес купих на Алексито книжка с приказки от Ран Босилек на 4ешки newsm78

# 124
http://www.kacur.cz/index.asp?menu=1157&record=6479
това ли?

Аз уж приготвям ама освен лудница друго не правя  Crazy

Гледам в бг скапано времето днес, дано светне, че не ми се тръгва на по гадно време от нашето  Mr. Green

Трейсиии  Hug

# 125
Ели да то4но тази книжка-за 50 крони я купих тук в нашия антиквариат.

Да бе в БГ днес е обла4но и аз се надявам да е хубаво времето 4е поне малко да видим и ний лято таз година Joy

Приятен ден на вси4ки

# 126
здравейте на вси4ки мн хубаво си изкарахме,Криси язди пони   car003 1swing smile3540.а ние с тати толкова сме изморени Simple Smile,но няма нищо по хубаво от това да гледаш детето ти като се забавлява. Simple Smile                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     на Ели и Ивето ЛЕК ПЪТ!!!,4ао моми4ета отивам да правя сиренце.

# 127
Айде Ели, леко и приятно пътуване.
Аз съм още тука хора  Shocked, малкия няма никакво намерение да излиза  Mr. Green
Днеска пак ще ходим да се печем, вчера бяхме на тоя лом в Бероун, после на кино, викам може и да реши да излезе да гледа, ама не би  Joy Joy Joy Да видим днеска  Mr. Green

# 128
Печи се печи се, яж лУто и секс довечера, па утре да се похвалиш  Hug Hug Hug

При нас е голяма лудница...навсякъде съм разхвърляла багаж и се чудя какво по на пред да взимам  Crazy Mr. Green

# 129
Ели, започни с обувките- на дъното на чантата. После нещата на децата, останалото ще напазаруваш в БГ. Laughing
Лек път!
Аз си изпратих баткото на лагер днес. Търсим си почивка в Италия, но всичко изглежда разпродадено. Уф.
Трейси, Hug.

# 130
Ели лек път и от нас и весело изкарване в България Grinning Grinning Laughing

Трейси и ние чакаме заедно с теб Hug

Момичета имам нужда от помощ за чешките ваксини...на малчо са му правели досега за туберколоза още в болницата,след това 3 давки някаква комбинирана за тетанус,дифтерит и още нещо,но не знам как да си го преведа...а за хепатид Б кога се прави... Praynigмоля помогнете ми.

От няколко дни си играя,защото не разполагам с кой знае какво време,но вече го завърших,а имено албума на малчо-от раждането до годинката-за кръщенето ще пусна по-късно снимки.Насладете му се тукhttp://www.facebook.com/photos.php?id=1231766046.Ако има някакви проблеми с влизането пишете-надявам се да не съм объркала нещо

# 131

rosita13-на малкия са му слагали Хекса ваксина сигурно.Нашия др. каза 4е за хепатита 4ак догодина на пролет някъде,тази година нямало смисъл.Септември по4ваме втората серия ваксини ма забраих как се казва.

# 132
Здравейте на всички,

аз доста рядко пиша тук и все задавам въпроси, та ще ме извинявате за това. Детето стана вече на месец и половина и все се замислям, че тярбва да отидем да подадем документите за майчинството и за еднократната помощ... Та въпросът ми е свързан точно с това. Някой знае ли, има ли списък с документите които се подават в Уржад Праци, до колкото знам там се подават. Ако може моля някой да ми направи нещо като списък с тия документи и евентуално от къде мога да си ги разпечатам ако ги има в нет-а. А също и малко инфо какви наши лични документи трябват, от сорта на паспорти, договори за наем и т.н.

Благодаря предварително на всички за помоща. Изглежда спешно, някога някъде, бях чел, че това нещо трябва да се направи преди хлапето да навърши 2 месец.

И другия въпрос е при положение, че жена ми ще е в майчински докато детето навърши 3 години, знаете ли колко се изплащат на месец от социалното и дали тя има право да работи в къщи през това време?

Поздрави,
Тишо

# 133
Тишо здравей,
ето линк от първа страница, изглежда много подробен.
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/rodicovska-dovolena.html#rodicovska9
и още един
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/materska-dovolena.html

Аз лично отидох в социалката и всичко попълних на място, носех само пруказка. Може би можеш да си свалиш формуляри от нета, не знам от къде обаче.
3 годишната родичовска май беше 7 600кч. и имаш право да работиш в къщи.

Момичетата ще знаят повече.

Росита, ето я хексата
Hexa vakcína obsahuje očkování proti záškrtu, tetanu, dávivému kašli, dětské obrně, Haemophilus infuenzae typu b, virové hepatitidě typu B. Další informace najdete určitě na adrese www.ockovani.cz
Така че имате вече против хеп Б! Grinning

Много забравям напоследък, хем на Тоби му биха втората хекса в четвъртък, не можах сама да се сетя против какво всичко беше. Tired

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 00:07 от Deziderata

# 134
Ауу, Дез, много е порастнал Тоби на снимката си е вече батолат Heart Eyes
Кажи какви ги вършат тримата у дома, сигурно е много забавно покрай тях Hug

Роси, от линка, който си дала ми пише, че албума ти е временно недостъпен, може би трябва да изчакаме ден-два, незнам и аз newsm78

Тихомире - иди в социалката и ще ти кажат всичко, зависи от това колко време сте тук, кога сте се регистрирали в цизенската полиция, имате ли брак и т.н. Има време докато жена ти й плащат матерските от работодателя(28те седмици платени), чак като свършат тогава започва майчинството. Дез ти е дала линкове, няма право да работи по договор, само бригади и от вкъщи.

Ние вчера бяхме на Наполеоновите празници в замъка Аустерлиц, всичко беше приказно красиво, но Ванеса си изкара акъла от гърмежите.  Embarassed Ако знаехме, че толкова ще я е страх, щяхме да ги пропуснем, незнам как да й обясня, че това е игра и че не е страшно...

Общи условия

Активация на акаунт