Отговори
# 735
Миленка здравей,
не сме я водили на лекар и за сега няма да ходим,днес е весела и дивей,бесней,няма температура явно организма и сам се пребори с нея,ще стане ясно дове4ера нали все ве4ер са най-високите температури.За кашлицата ми препоръ4аха този Мукоплант нещо като Мукосулвана е май,незнам.За хремата-не става за изсмукване нослето и е 4исто просто вси4ко те4е към гърлото затова и слагам капки сутрин и ве4ер за да не се узсуши лигавицата,снощи сложих и на парното мокра хавлия и на нея капнах евкалиптово олио за да може Алекса да диша по добре,това поне знам 4е има ефект.За гърди4ките имам един вазелин за мазане и ще го пробвам днес,снощи бях много притеснена и забравих за него newsm78 а какви са тези крем4ета за които казваш?Я кажи 4е да знам за друг път. Hug
И милата гладни4ка все иска папу ама ха де не става,та засега сме само на кърма baby_neutral

Хайде стига толкова от мен,гледайте да сте вси4ки здрави4ки Hug

# 736
Привет
Успокоих се като ти прочетох 2рия пост Иве, защото миналата седмица по cz справите говориха за вирус, който най - лесно се разпространявал сред децата и симтомите казаха повръщане,висока Т, одпадналост. Дано да няма нещо такова  Praynig . Споменаха за ваксина, за която повечето от интервюираните родители не бяха чували и педиатърите не са им ги предлагали  Thinking .

# 737
Koala krem se kazva, ewtin e Hug

# 738
                                                    ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
                     Пожелавам на нас и семействата ни да сме здрави, много влюбени и усмихнати!

# 739
Честита Баба Марта и от нас !
Нека донесе на всички ни много здраве и усмивки!

# 740
4естита Баба Марта и от нас,бъдете весели,румени 4ервени и засмени Hug

Ние ходихме днес на лекар защото Алекса снощи по4ти не спа и много плака та се съмнявах да не я болят ушите-та ушите са за сега ОК,нещо стомах4ето не е добре и затова не искала да яде,високата Т ,хремата и кашлицата.Сополките ве4е текат навън а не до гърлото,и вкъщи е днес лудница защото малката е на диета т.е само 4ай и бишкот нищо друго,а за мляко дума да не става пък милата пла4е тръшка се и все ме дърпа за цици ама не давам щот др. каза 4е от млякото ще я боли още пове4е и ще свършим в болницата на системи.Гърдите ми са ужас изцеждам щот са твърди и така.В сряда сме на контрола надявам се да бъдем до тогава добре и да не се налага друго Wink

Хайде стига съм се оплаквала,прегръдки на вси4ки Hug

# 741
# 742
                       bouquetЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС!!!  bouquet

ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, БЕЛИ И 4ЕРВЕНИ КАТО БАБА МАРТА!!!

НИЕ СЕ НАКИ4ИХМЕ С МНОООООГООООО МАРТЕНИ4КИ Grinning

СПОКОЙНА МАРТЕНСКА НОЩ!

# 743
Честита Баба Мрта на всички, бели и червени, весели засмени.
Хайде да се прехвърлим в новата темичка Simple Smile

НОВА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478306.msg14359579#msg14359579

Общи условия

Активация на акаунт