Отговори
# 690
Привет  Hug
Голяма зима голямо чудо  Shocked
Добре дошла на Таз  Hug
Бг магазините станаха доста аз се сещам за още 3 освен тези - на метро Височанска, до спирка Лазарска има един, и даже онлайн такъв
 http://www.bulharskyobchod.cz/trojan-masiv/eshop/2-1-Potraviny/3-2-Salamky 
Ако искаш пиши ще пусна точните адреси може да са ти по-близичко  Wink .

# 691
Бани
дай на лазарска просим

# 692
Благодаря ти за информацията! Хм този онлайн магазина изглежда доста добре и има лютеница на олинеза! Hug
Ще съм ти благодарна ако дадеш и другите адреси Simple Smile
Наистина е студено  Sad

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 20:52 от Taz

# 693
# 694
здравейте,голям сняг,голям студ.кога 6те свърши тази зима.бани-разгледах online магазина.мн ми хареса,ще се възползваме. Winkхубави по4ивни дни ви желая!!!

# 695
  • Чехия
Момичета,това може да ви заинтересува  https://book.austrian.com/app/fb.fly?action=newdate&journey=1&direction=next    аз си купих билети  за мен с децата за 180 евро,Виена-София отиване и връщане.

# 696
Това за Брненки е екстра

# 697
привет на вси4ки waveyкак сте?ние бяхме малко болни с криси,едно повращане с температура,но сега сме добре,тати се размина на косъм.етарва ми каза,4е имало някакъв вирус.и така от няколко дена не сме излизали,но утре отиваме на гимнастика.това е от нас.на вън вали,вали...

# 698
Здравейте, отдавна не съм писала. Ама пусто не остава време, много работа, на всичко отгоре пак преводи, малкия си иска внимание, и т.н. ... ежедневие, ние сме добре, растем и дабелеем, вече по малко даже попосядаме. Ето една снимчица

и много помага на мама в кухнята  Mr. Green

КОй как е, бързо да си казва, аз трябва да изчезвам, че малчо се обажда  Heart Eyes

# 699
Мале какъв бонбон е да го изхруска човек  Hug  Heart Eyes
 Привет от нас
И ние сме ок, папкаме и наддаваме, бяхме на консултация в сряда за 40 дена сме наддали 1,200кг и сме порастнали с цели 4см  Heart Eyes .
Гледах и аз билети да запазим и най - евтиното което ми се появи беше на Lufthansa през сайта на Kralovna ми изкочи, само че е с прехвърляне и полета е 4ч.

# 700
Бани, и аз така ще летя, с Луфтханза. Купих си билет за мен и за Дани за 4700 кц. Ама  полета натам е 5 часа и половина, наобратно е 4 часа. Но няма как. От София имам полет за Варна. И така. Вие кога смятате да летите?

# 701
Ние още не сме решили кога ще се прибираме затова не съм резервирала билети, но днес ми изпратиха още нещо интересно вижте това :
http://www.bg-student.org/info/index.php?option=com_content& … -01&Itemid=13
кофтито е че е от Виена ,но пък знае ли се мове да има нататък и от Прага  Praynig

# 702
Привет на всички и от мен  Hug

tracy_t имате си невероятен бонбон, да ви е жив и здрав хубавеца  Simple Smile

Да се включа и аз с 2 коментара и една страхотна за нас новина
1. Ходихме до БГ магазина до спирка Ларазска и ми се стори доста добре заредено...през прозореца. Имаше една табелка на вратата дето пишеше нещо от сорта "в кафето съм, ще се верна след 20 мин"  Simple Smile е явно следващия път ще пазаруваме

2.  Taz може да ти е полза следното инфо от мен относно курсовете по чешки аз в момента посещавам такива ето в тази школа: http://www.czlt.cz/ и съм много доволна. Горещо препоръчвам моята учителка Вероника. Учим по ето този учебник : http://www.czechonlinetutor.com/images/csbs2_cover-full.jpg  също добри отзиви... Мое лично мнение- практика му е цаката...Успех  Wink

А новината е че съм бременна  balloon Благодарности на всички ви които ме окуражихте преди време   bouquet

# 703
Привет   bouquet
Това е най-хубавата новина Asi_cz много се радвам за вас   smile3522  bigdance2 .

# 704
  • София
 Hug Привет, момичета!

Следя ви темата като музикално пътуваща всяка година до Храдец Кралове.

Имам две питанки, които ми изникваха на скоро:

В големия МОЛ в Бърно  /който е близо до гарата/ на предпоследния етаж има една фирма като сладоледаджийница, обаче и загубих визитката и името. Интересува ме има ли някъде другаде из Чехия на тази фирма сладоледи /нещо като сладоледена къща Джимис в София/? Защото иначе ще трябва да ходя специално в Бърно да им ям сладоледените коктейли.  Blush

Другото ми питане е свързано със зоологическата градина в Прага: в ляво от входа има магазин за сувенири, миналата година не ни стигнаха парите и не си взехме от тениските им. Та питането ми е само от там ли могат да се купуват? Искам да купя на цялото семейство /има едни с богомолки на тях  Embarassed/. Понеже ще идваме към Чехия и това лято, но планираме да идем до Чешке Будейовице, та се чудя да минавам ли към Прага или има начин да се сдобия с тия тениски. И дали ще ме пуснат само до магазина да ида или ще трябва да си платя и входа за зоо-то.

Поздрави на всички и топъл ден! Отново благодаря предварително. Винаги сте много отзивчиви.

Общи условия

Активация на акаунт