Отговори
# 705
Привет  Hug

Asi_cz поздравления и от мен, прекрасна новина   bouquet
Желая ти лека бременност!  Hug

Ивелинка как сте, отдавна не си писала? Да нацелуваш Алекса по сладките бузки  Hug

Трейси много е пораснал Дани, ти се шегуваш с него, ама ще видиш след няколко месеца как ще ти шета из цялата къща   Wink

bani_g и вашта сладурка много порастнала пу-пу

Поздрави и  Hug на всички!

# 706
Здравейте!

Аси поздравления и от нас,лека бременност и да се радваш после на едно малко и сладко беб4е!

Трейси,Бани,Бебешоци-как сте?Как са бебоците?

Миленка а вие как сте?Ванеска как е?

Ели и ти май нанякъде из4еЗна а?

Ели98-благодаря за целувките непременно ще предам на Алекса.Не съм писала щот нещо нямам муза ли какво,но ина4е сме добре.Алекса за сега е здрава,проявява характер ве4е но ина4е ми е кротка и послушна.от време на време не слуша ама то като всяко дете Joy
В4ера бяхме в Бърно за изследването на мъжото,правиха му скенер в онкологи4ното и тряаше да не е в контакт с никой от нас,най ве4е с Алекса защото беше радиоактивен-а тва ни го казаха там,така 4е тати докато беше там ние отидохме до Икеата,после си го натоварихме в колата и си дойдохме,тати беше изолиран в детската 4ак до днес сутринта.А за резултат 4акаме-дано вси4ко е ОК.

# 707
Честит Свети Валентин на всички.
Аси, страхотна новина, лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet
Ние сме ОК, Дани расте, хубавее и палавее. Не иска вече да лежи, все иска да седи, когато е възможно и прав да стои  Joy
Пък аз както винаги имам много работа, като остане време готвя и майсторя разни неща и така.
Нищо друго интересно  Mr. Green
Иве, стискаме палци всичко да е наред с татито. Да нацелуваш Алекса.
Айде къде сте всички, не се крийте, ами дайде да изпишем темата, че тя тая лятната май до другото лято ще я пишем  hahaha

# 708
Аси, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и едно добро и поспаливо бебче да гушкате  Hug

Трейси, ако ти остане време прави нова тема, ние сме наближили лимита на тази, та не вярвам да е проблем. Ти си креативна в имената, ще измислиш някое дето чакаме пролетта, че много ни се увидя тая зима  ooooh! Heart Eyes

Ние сме добре, малката на ясла, ние на работа, не остава време за нищо. От доста време се борим със сополи, но явно като е сред деца няма как да не ги лепнем.  Sick

Хайде да идва слънцето и топлото време, че да излизат малчовците. Аз поне не издържам вече това мрачно време, поне сняг да не валеше, пък то...

Иве, стискаме палци вашия тати да е здрав и резултатите да са добри, гушкайте си го у дома и стойте на топло, спокойствието е най-важно като човек не се чувства добре здравословно...

Поздрави на всички Hug

# 709
Честит Свети Валентин на всички и от мен или Трифон зарезан /кой каквото празнува/!

Иве , сигурна съм че всичко ще е наред при Вас, хич не се притеснявай!  Hug

Dez и ти скоро не си писала, какво правят твойте малчугани?Малкия бебчо кой знае колко бели прави вече  Wink

Аз усилено уча чешки, сега съм се хванала да превеждам една детска приказка и утре ще дам на учителката да провери какви съм ги сътворила  Mr. Green

# 710
  • София
 Embarassed Момичета, никой ли няма информация относно въпросите ми на предната страница...

# 711
Embarassed Момичета, никой ли няма информация относно въпросите ми на предната страница...
не  Mr. Green
сори ама идея нямам дали блузките ги продават и другаде, нито коя е фирмата за сладолед Mr. Green

Иве
стискам палци, ама по каква причина чак до там стигнахте... нещо не съм разбрала май...

Асе
честито! Кога е големия ден!

Трейси
опасна фурия си  Mr. Green

Ели
ама бг приказка, или това просто като домашно нещо... ама много трудно приказка чак за превод...

# 712
здравейте,ние сме малко болни-Криси има хрема.оф,да се маха този сняг ве4е,4е мн ме подтидка това време.иве-дай боже вс да е наред. Praynigна вси4ки  Hug Hug Hug

# 713
Момичета благодаря за пожеланията и поздравленията- дай Боже всичко да е наред и по мои изчисления термина ми ще е на 8 октомври. Идната седмица отивам на преглед при моята гинеколожка и предполагам ще ми потвърди датата или поне ще е близка до моята. Разбира се и това е Божа работа   Simple Smile

bena-bela  бързо оздравяване на Криси Praynig ivelinka78  стискам палци и за вас  Praynig

Dragon's Bride потърсих малко за теб и виж какво намерих:

1. Относно Мола  Бърно и сладоледите:
Предполагам говориш за този мол: http://www.galerie-vankovka.cz/en , била съм в Бърно само веднъж и то за много кратко и не съм сигурна дали е това. Има инфо за магазините и услугите дето се предлагат ето тук: http://www.galerie-vankovka.cz/en/shops. По твоето описание мисля че говориш за Gelati : http://www.galerie-vankovka.cz/en/shop/gelati_eiscafe.
Ако до тук съм се ориентирала правилно по твоето описание и говорим за едно и също значи ще те зарадвам понеже открих че имат централен офис във  Praha-Nusle - Na Pankráci (centrála)  . Инфото го взех от тук http://www.firmy.cz/detail/2395158-gelati-praha-nusle.html  а това е страницата им http://www.gelati-czech.com/Files/Page1.html

2. Относно тениските в зоологическата градина ето какво намерих: http://www.zoopraha.cz/cs/co-vydavame/suvenyry . В случай че не ти се отдава чешкия (не намерих инфото на английската версия), пише че в Зоологическата градина може да си закупиш в пунктове предназначени за сувенири( предполагам, както и ти си написала има такъв пункт преди входа и няма да е необходимо да плащате вход). Освен това доколкото аз разбирам с моя чешки пише че ако им пишеш на е-майла lukac@zoopraha.cz може да ти пратят доставка с наложен платеж (дано правилно си го превеждам). Би ми се искало да ти помогна с чешкия, но не мисля че на този етап ще мога. Пробвай се да им пишеш на английски, все си мисля че ще стане. Успех  Peace

# 714
Здравейте банда  Wink

вижте какво намерих днес, сайт за безплатни разговори със стационарни телефони:

http://www.calls.bg/index.html

Ели
приказката е на чешки, аз я свалих от :
http://palmknihy.cz/www/index.php?SEARCH=easy&cat=7

казва се O Alenčiných jmeninách - Pavel Bubla

и проявих самоинициатива тъй да се каже, свалих я защото беше кратка, прочетох я няколко пъти и сванах за какво иде реч и с речника...то пък взе че се получи.Учителката каза че добре съм се справила...

Аз по принцип си търся още по- детски материали , но досега не съм попадала на такъв сайт,ако можете да ми препоръчате детски сайт с повече картинки и по-лесни приказки
ще съм Ви изключително благодарна!  Praynig

Поздрави и  Hug на всички!

# 715
eli98  страхотен сайт си намерила  bouquet  още утре ще го тествам  Simple Smile

Браво на тебе- заслужаваш похвала за самоинициативата  Simple Smile Аз да споделя моя опит- още като дойдохме тука и се записах в кварталната библиотека- 60 крони годишна такса... и имат страхотно много детски книжки за всякакви възрасти, а и не само. Дори и учебници за чужденци които искат да научат чешки.  И какво ли още не. Много полезно ми беше понеже си избирах отначало книжки с повече картинки и с по малко писано и е наистина по лесно да се учи така. Мисля че това си е една добра инвестиция. Ако искаш опитай. 

# 716
Привет и от нас  Hug
Иве стискаме ви палци всичко да е ок  Praynig и да забравите най-скоро за случилото се  Hug .
Растем и наддаваме иначе ние  Simple Smile миналата седмица бяхме на ортопед, той беше много учуден че сме само на 1м и половина  Grinning .
Усмихваме се и се радваме на играчки вече  Simple Smile

Временцето взе да се оправя ще хукнем вече по разходки.
Ели много хубав сайт  Mr. Green дано да работи , ще се чуваме по-често с бабите които нямат комп  Heart Eyes .

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 09:17 от bani_g

# 717
здравейте,при нас нищо ново Криси още е със сополи #Cussing out.в събота щяхме да ходим на ероти4ен бал,но ще ни се размине ходенето май. newsm78тук се организира всяка година.бани мн е сладка baby_neutral.на вси4ки лека нощ и пишете по-4ести4ко. newsm10

# 718
Здравейте!
Благодаря Ви 4е мислите на нас,засега още не знаем резултатите от изследванията надявам се 4е ОК,ина4е сигурно ве4е щяха да се обадят-поне така мисля аз!

Бани-малката е сладуранка Hug и цунки за нея.

Ние сме добре,в неделя ходихме на басейн и бях приготвена 4е Алекса ще ореве орталъка като последния пат а тя взе 4е ме изненада-само повтаряше "пават пават" демек ще плува,не искаше в детския басейн ами все ма водеше в големия,ска4аше от брега при мен във водата,на пързалката искаше абе просто този път си изкарахме супер.На път за вкъщи децата изтощени заспаха в колата-Алекса докато ядеше киндер шоколад4е и заспа милата JoyСнимки ще ка4а следващия път 4е нещо се запе4е сайта.
В неделя тук ще има карнавал та купихме маска и ще видим как ще и хареса на малката.
Март месец тук в нашата школка ще е запис та май ще се записваме но трябва да питам -исками се догодина тва време по лека лека да я свиквам в детската ама....

Хайде тва е от мен,пишете и вие 4е голямо затишие е тук Hug Hug Hug

а ето и обещаните снимки
Алекса на детския бал

в басейна

а ето как заспаха мили4ките

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 14:47 от ivelinka78

# 719
Здравейте момичета Hug

Изгубих се в големия сняг,но ето ме отново на линия Mr. Green

Иве,вярвам че всичко ще е наред с вашия тати.Стискам палци. Като две жабчета сте на снимките с Алекса Joy

Бани,голяма сладурана е малката и как се усмихва чаровно Grinning

Бена-бела,дано Криси оздравее бързичко Praynig

Асе,честито  bouquet. Много се радвам за теб...леко и безпроблебно бременеене и от мен

Трейси,много се смях на тази снимка и какво в крайна сметка наготви малкия юнак Joy Joy Joy...и да не забравя-тази вечер казаха по новините,че Луфтханза щели да отменят полети  поради стачка на пилотите...не знам дали си чула

При нас нищо ново-от няколко месеца съм без работа и все на камък удрям,но продължавам да търся и да очаквам.Насочили сме се към Бърно-така че Миленче скоро очаквай включване за една срещичка

Ей че стана дълго,ама който не пише така е...

Общи условия

Активация на акаунт