Отговори
# 90
Здравейте Simple Smile
аз малко късно по въпроса за БГ магазина ...
Адреса е: Pařikova 9 , Praha 9, Vysočany.
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=%20Pa%C5%99ikova%209@sss … @y=136035797@z=15
Работи от 08.00-20.00 от събота до неделя.
Това от визитката им.
Бях веднъж там, има сиренце, кори за баница, бонбони ЧЕРНОМОРЕЦ, всякакви консерви - кисело зеле, краставички и други подобни.
Повече не съм ходила, но е добре да знам, че го има -  ако пак ми се дояде печен слънчоглед.

За киселото мляко най - ни е близко до БГ варианта -  JOGURT bílý на Moravia.
Опаковката е картонена кутия от по един литър, с една майка с детенце на картинка.
Открихме го случайно в Теско, а ся гледам и в БИЛА са  го пуснали.

И отдавна се каня да ви шерна един сайт, от който си избирам лекари, според препоръки.
Не че е гаранция, но все пак ...
http://www.znamylekar.cz/

Поздрави на всички!

# 91
Здравейте,

мерси мерси за похвалите Blush Blush Blush  -Алекса наистина като4е ли от ден на ден се разхубавява и захитрява Joy

Роси 4естит ти рожденик,да ти е живо и здраво мом4енцето,много да те радва.

Трейси-4естото на брат ти и на братов4еда за рожбата им,да е живо и здраво беб4ето.Малко ти остава на тебе гледам и ще гушкаш  baby_neutral

Бебешоци-и на тебе малко остана  baby_neutral

Ели стягаш ли багажа ве4е?Аз ве4е нямам търпение да ги видя нашите...

# 92
здравейте,Ивелинка,ЕЛИ- приятно изкарване в България поздравете моренцето от мен желая Ви мн положителни емоции.                                                                                                                                                                                                                       една рецепта за ''ПУРИ4КИ''-една 4аена 4аша олио,една 4аена 4аша кисело мляко,една кафена лъжи4ка сода,щипка сол и брашно,колкото поеме.оставя се да по4ине един 4ас и после се разделя на топки,който се разто4ват и се слага в тях сирене(може и колбас)разбаркано с едно яйце,завиват се и се пекат в предварително загрята фурна.  chef                                                                     

# 93
Роси
честит рожден ден на големия Йоан!
Да ти е жив и здрав и много да те слуша!!!

nbirthday  Gift nbirthday  Gift nbirthday  Gift nbirthday  Gift

Иве
още не, аз в неделя раз-два го приготвям ... Емата днес обаче каза че вече иска да е в София - говореше си с дядо си по скайпа  Crazy Mr. Green

deilydi
мерси за подробната информация, на мен тази част на ПРГ ми е тъмна Индия поп принцип, и с карта и без карта представа нямам никаква за адреса...

Бебешоци
тоя магнезии по добре да не го пиеш, ще пренасяш, да знаЙш  Mr. Green 9.м. вече няма проблеми когато и да се роди....

# 94
ааа Ели, то като дойде време да излиза няма магнезии, няма дръшки
аз нали пих до последно, та 1 ден преди термина родих Mr. Green
я кажи Емата радва ли се, че ще летите към БГ? Laughing

# 95
Аз пък като пих магнезии 2.седмици преносвах  Crazy и втория път никакъв магнезии ...забрави  Mr. Green
Да да, радва се разбира се, там е нейно царство, при баби и деди не е като при мама и тате  Crazy Mr. Green

# 96
Ели то и аз таи викам последния ден приготвям куфъра и готово.Е Емата сигурно е нетърпелива милата,ще се налудей сега там нали?
Аз ми е интересно нашата принцеса как ли ще реагира на баба си,прабаба си,просто на вси4ки.

Е най -сетне то4на информация за бг магазина-аз в Прага са опраям навсякъде ама там не съм била,баща ми докато беше в 4ехия живееше на Нововисо4анска та там съм стигала с метрото до Палмовка и от там автобус ама то га беше,преди 8 години работа.

# 97
 Здравейте Hug

Благодаря за пожеланията,отправени към големия мъж в семейството...Благодарности и за инфото за самолетните билети...за напред ще го използвам Mr. Green

Иве,прочетох за перипетиите през,които сте минали и се радвам,че вече всичко е наред при вас.А що се отнася до снимките на Алекса думи нямам-невероятна сладурана.Да ти е жива и здрава и много да те слуша

Трейси,честито и от мен на брат ти и на братовчед ти-да му е живо и здраво детенцето...ти днес още не си се разписала...да не би...

Да не забравя да поздравя новодошлите...Младене,честито ти преместване в Чехия...

Ние си бяхме две седмици в Бг bg.На море не можахме да отидем,но успяхме да направим на малчо кръщене и заедно с него да отпразнуваме и първата му годинка на малко  семейно тържество.Останах разочарована от ритуала в църквата-всичко беше набързо претупано-около 15 минути продължи  #Cussing out...а като си помисля как го чаках с нетърпение.Йони се смееше през цялото време-бяха ми казали,че децата доста плачели и се бях поуплашила,ама е нямало за какво LaughingСлед това отидохме в едно ресторантче и там падна голяма веселба.Малчо се държа геройски-до към 11ч танцува newsm68 и лудя newsm44 заедно с всички.

Е,толкова засега...Очаквайте скоро снимки...

# 98
мн вкусни ми станаха пури4ките,Криси си облиза пръстите feeding                                                                                                                                                                                                       Росита-преди две години бях на кращенето на мъжа ми на племенника(всъщност е и мой..)също останахме мн разо4аровани.първо трябваше да сме само ние,но какво стана още две деца и то една жега и на барзо ни претупа.ние мислим на лято да кръстим Криси дано не сме разо4еровани и вси4ко да е както трябва. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 22:01 от bena-bela

# 99
ние пък с мъжа ми си падаме малко атеисти и тия кръщенета ни изглеждат голяма бутафория и печалбарство за сметка на църквите Twisted Evil
много жалко, че така претупват празниците на децата, добре че Йони поне се е повеселил Laughing

Бена-бела, вчера се опита да ни пуснеш снимка, но не се получи. Може би не си копирала правилно адреса на снимката. Пробвай се отново Peace

# 100
да опитах се и в4ера цял ден това се ма4их да направя както ЕЛИ ми написа, но не можах Cry

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 23:35 от bena-bela

# 101
Здравейте,

bena-bela-как така не става да сложиш снимка?Имаш ли ги снимките на нета?Ако не няма да стане,поне така мисля де.

Алекса днеска направо ме изостави-прибираме се от града и тя както винаги си върви до мен,аз бутам коли4ката и по едно време гледам нашта изка4ва стъпалата към месния магазин и отива вътре,оглежда са и хи4 не ма търси жената newsm78 Joy Наложи се да се направя 4е тръгвам без нея и как се разбърза към мен,маймуна е голяма.

4ао за сега

# 102
ОООо, Иве, при нас тия заплахи, че тръгвам и я оставям не минават - вие сте още малки затова.
Заминавам в  друга посока и й се заканвам, че я оставям сама, а тя се обръща и ми вика "чаоо, чаоо" и още по-весела си тича дето е решила. Алекса поне те слушка милата.

Бена-бела, първо качи снимките си в някой сайт, примерно www.snimka.bg или другаде, а след това пишейки нов пост натискаш първо иконката с картинка, под буквичката В. Ще ти се появи , между тях 2те сложи адреса на страницата, която показва снимката ти от сайта. Peace Елито ти го обясни по същия начин, аз да се повторя, дано стане този път, ще видиш колко е лесно.

Трейси, не се обаждаш, да не бъркаш някоя манджа или си хукнала по магазините? Ако пък отиваш да раждаш и пиши да стискаме палци Peace

Поздрави на всички

# 103
Me_and_baby-Да Алексинка за сега ме слуша и нямам проблеми с нея но до кога не се знае,дай боже все така да е ама....невярвам.

Трейси къде си бе мила-да не бебока да е решил да се покаже?

Днес я някак си пусто тук,а?

# 104
http://benjok.snimka.bg/family/c-documents-and-settings-user-my- … y-pictures.410234                                                                                                                                                                                                             newsm44 newsm44 newsm44 най-после успях мн мн мн Ви благодаря моми4ета.сега може да видите моето злато. Hug

Общи условия

Активация на акаунт