Отговори
# 75
Здравейте на всички!

Благополучно се сдобихме отново с интернет след няколкодневно прекъсване, имаше буря с гръмотевици и ни спря интернета.От  доставчика дойдоха две момчета на по 20 години безкрайно отегчени и аз незнам от какво и казаха че ни изгоряла лан картата и обещаха на другия ден да дойдат да я сменят.Да ама не дойдоха и ние с мъжо ми се изучихме набързо какво животно е туй лан карта и как се сменя и я сменихме и така......

Mе_and_baby да споделя и аз моето мнение относно възрастта на децата и ходенето на зъболекар.Според мен първото и след това редовно ходене на зъболекар трабва да е между 2,5 и 3 годинки.Аз направих грешка, като изчаках моя син да го заболи зъб и тогава да го водя на зъболекар.Мислех си то като няма нужда за какво да ходим на зъболекар, е вече знам, че и без нужда децата трябва да ходят на зъболекар редовно за да свикват със звука от машинките, със зъболекаря, изобщо с цялата обстановка в един зъболекарски кабинет.Та моя хубосник беше на 5 години като го заболя зъб, оказа се че само като чуе звука на машинката и се гипсира отвсякъде.То беше едно ходене на зъболекар до около 11-12 годишна възраст няма да Ви разправям какви перипетии преживяхме.Чак около 12 години преодоля страха си почти напълно и вече всичко с неговите зъби е наред слава богу!

Младене имам сканиран учебник по чешки език малко е старо издание, но има обяснения на български и на мен ми харесва, имам и чешка граматика- сканирана тя също е на български и е издадена преди 4-5 години.Ако искаш мога да ти ги пратя, дай мейл на лични няма проблем! Wink

Момичета да ви питам как стои въпроса със съхранението на стволови клетки в Чехия?Какви са цените?

Трейси мила как си?

Поздрави на всички!  Hug

# 76
Здравейте, минавам само да се отчета, че все още съм си пред компа вкъщи  Mr. Green 2 в 1
Деси, откъде намирам енергия ли  Laughing ми аз по цял ден само седя, чета, готвя и чистя. Вече съм си отпочинала аж аж моц. Ама още малко остана, после ще се моля за сън  Joy
Иначе днеска се хващам наново с готвенето - като няма никой вкъщи и ми е скучно и само се чудя какво да готвя.

# 77
Трейси
ама нали сте само ти мъж ти и майка ти... и тримцата ми се виждате слабички на снимките ...къде го побирате това ядене  newsm78 Mr. Green
Направо ме шашна

чудни рецепти давате, браво на вас, аз само чета, и се възхищавам ...тъй като кухнята ми е малко табу  Mr. Green

Ели98
цените са сигурно като в бг

# 78
Привет и от мен.

Трейси добре поне 4е можеш да готвиш и ти минава времето,знам какво е да ску4аеш.Докато бях бременна мъжа ми беше служебно 3 месеца в Щатите та умирах от скука,през деня си поспивах и по4ивах щот много ма измаряше тва повръщане,та по нощите седях пред компа и с мъжото си пишехме по скайпа.Не можех дори да готвя,гадеше ми се от вси4ко.

Ние пък в събота понеже тук бяха пивни славности та водихме малката на лунапарка и пробвахме блъскащите коли4ки-не само Алекса беше на тях за пръв път но и АЗ Joy

# 79
А ето и една съботна снимка от нас

# 80
Иве
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
голям сладур

# 81
Ми аз нося на работата на мъжото  Mr. Green има там един колега, кума ни от сватбата, та обядват заедно. Ама от време на време се случва да метна нещо и в кофата  Sad като не смогват да ядат.
Иначе за днес менюто съм го замислила така: кифлички със сирене - бомба са за закуска, аз много ги тача. А за вечеря пилешко със сметана, гъбки, печена червена пиперка и лучец. Това е ено от любимите ястия на възлюбения. Айде аз поработих малко (шефа ми звъни всеки ден да ме пита дали не съм родила още и ако не - ми дава  по малко работа) и сега ще изляза да понапазарувам и да се разходя и се прибирам да мятам тенджерите.
Забравих да ви се похваля - брат ми е вече студент  Mr. Green
А братовчед ми има момченце, в събота им се роди  newsm44
Айде лек и горещ ден от мен.
Ние в събота за сефте направихме едно плажче, ходихме на един лом до Бероун, та да хвана малко тен и аз  Mr. Green
Иве, малката е голяма сладурана

# 82
иве мн сладко детенце имаш да ти е живаа и здрава. Simple Smileако знаех как се ка4ват снимки и аз щях да ви покажа моя палавник ама... newsm78                                                                                                                                                                                                                   трейси-леко раждане!!!

# 83
Бена
като пишеш отговора имаш разни иконки
дебело В - за удебеляване на шрифта да речем
под него е една картинка в рамка
натискаш го
[/img]
и между двете скоби слагаш линк към изображението което искаш да покажеш

Или пък даваш линк към самите снимки
например така
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 84
 Здравейте и от мен  Hug
 Ивелинка, имаш много сладко мишленце, да ти е жива и здрава. Искам и аз вече да си видя моето, но още малко. Да си постои там на топло, скоро ще се видим.
 Гледам разни рецепти споделяте. Е, и аз миналата седмица направих една много лека и вкусна тортичка, наистина е страхотна. Пускам линк, много е мързелива  http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%A2&id=295
 В петък ходих при доки, че с тези мои крака като дереци постоянно се притеснявам. Няма ми нищо, просто ми отичат, трябва да ги държа нависоко. Те 2 дена отекли, 3 не и така. Май така ще съм докрая.
 Имах и честички контракции, та сега си пия магнезий на прахчета по 1 сутрин и вечер. От 4-ти вече съм в майчинство.  Laughing Laughing Laughing
 Трейси, твоя юнак скоро ще излезе, имам някакво предчувствие че ще е точно на термина, примерен и изпълнителен. Simple Smile))
 Да видим сега и аз на 15-ти като вляза в 9 колко ще я чакаме нашата кикиморка.  newsm53 newsm62
 Започнах да чистя усилено тези дни, че времето си минава и искам основно да почистя навсякъде, за да съм спокойна.
 Лек ден от нас, отивам да  hang newsm28 1ironing  261uu

# 85
Здравейте банда!Влизам само за малко,за да почерпя ,че днес малчо има рожден ден.Ставаме на 1годинка

# 86
Роси, да ти е жив и здрав малкия юнак. Много да слушка, да тича и да лудее. Пожелавам му еднопрекрасно детство. Весело изкарване на прекрасния празник.
Бебешоци, и на тебе още малко ти остана, стискай ....  Mr. Green Скоро ще гушкаш съкровището. За тортичката - аз правя подобна, с малки бишкотки, само че вместо кис. мляко слагам кисана сметана. Става разкошна, много бързо и много лека и вкусна. Последния път правих с банани и ягоди  Peace

# 87
Роси, живо и здраво да ти е момчето, да расте щастливо и с късмет

# 88
ЧРД на Йоан! Да ви е жив и здрав! bdbaloni
Трейси, честито за брат ти и племенничето! (нали така се пада?)

# 89
РОСИ- newsm59 на мом4енцето ти да ти е живо и здраво мн да слушка и да те радва newsm38

Общи условия

Активация на акаунт