Гърция- 22

• 48 088
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Germania-Pleven
Здравейте.За адия диамони на детето питах изрично и ми казаха да нося само акта за раждане,тъй като е много малко само на 6 месеца.За по големите деца изискват адия диамони.Утре ще пиша да ви информирам какво е станало,че виждам доста мамчета се позаинтересуваха по въпроса.Приятна вечер ви пожелавам

# 436
Преди малко попаднах на една обява за безплатен гръцки за чужденци за живеещите в Атина.

Ако някой се интересува, въпреки че са започнали вече, може да не са попълнили бройките :

Цитат
Τα μαθήματα ελληνικών που διδάσκονται σ' «Το Άλλο Σχολείο» θα γίνονται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στις αίθουσες των 1ου και 2ου Γυμνασίων Καισαριανής, στην όδο Ηρ. Κωνσταντοπούλου 13Β, όπου θα γίνουν και οι εγγραφές στις 21 και 26/10/2009, ώρα 19.00-21.00.
Μπορούν να εγγραφούν όσοι μετανάστες και πρόσφυγες το επιθυμούν.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19.00-21.00

Πληροφορίες: Κ.Ε.Π. Καισαριανής, τηλ: 210 7526200
Κέντρο Υγείας του Παιδιού, τηλ: 210 7233872
http://parents.gr/news/a373

Да добавя... излезли са датите за изпитите по гръцки през май :
http://www.hau.gr/?i=greek_language_program.en.greek-courses-greekexams
Три години под ред нещо ми се случва все около датата за записването и не успявам да се запиша. Следващата година вече твърдо съм решила  Grinning... Дано стане!

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 17:39 от neky

# 437
  • Germania-Pleven
Еее Neky малкия много е пораснал,кога се роди,кога стана на 3-4 месеца newsm78.На толкова ли е?

# 438
След една седмица става на 5 месеца и вече е над 7кг..... (ако си спомняш се родихме 1580гр)... Преди малко го бях сложила да спи в коша на количката и вече на дължина едвам се побира, а така съм свикнала с количката в къщи, ще трябва да търся други решения.

Момичета да ви попитам, вие как захранвахте децата си - с кашите, които дават тук или като в България с пюрета?

# 439
  • Germania-Pleven
Браво на вас тогава.Много добре вървите с килата и ние сме толкова,но сме на 6 месеца и половина.Ще бъдем елегантна девойка Heart EyesНие сега се захранваме и започнахме от 5 месец с плодови пюрета,след това с каши,зеленчукови и местни пюрета.Успех ви желая с захранването и дано да не е като нас капризен,а да си хапва с голяяям апетит.

# 440
  • В подножието на планината
   Аз захраних със зеленчуково пюре(домашно приготвено) , а не с каша ,понеже Алекс беше доста едро бебе и все се притеснявах за килограмите му (и все още). Казват ,че най- добре се понася оризовата каша като първа храна ,така ,че каквото избереш.
  Към момичетата от Солун -какво става? Отказахте ли се от срещата ? Аз съм свободна всеки ден след 5 часа ,в неделя следобед също.

# 441
Момичета,чували ли сте и имате ли отзиви за http://www.acadimostravel.gr/ или пък за http://www.imaginationtravel.gr/?Вече си избрахме дестинация за Нова година,но не знаем на коя от двете агенции да се доверим! newsm78

# 442
Към момичетата от Солун -какво става? Отказахте ли се от срещата ? Аз съм свободна всеки ден след 5 часа ,в неделя следобед също.
Аз също съм свободна по същото време, а когато играе и ПАОК съм свободна съвсем!  Joy

# 443

Аз също съм навита на една среща.... но нещо времето ми е мноооо   Tired кът...
Имаме разнипроекти, които трябва да свършим/предадем до 31/12/2009  Thinking и шефа вчера намекна, че май ще се работо лееееко извънредно.... Mr. Green Mr. Green
Та, не знам как и кога...
Ако определите дата, час и място... και βλέπουμε  Wink Wink bowuu

# 444
  • Germania-Pleven
Здравейте пак.Влизам само да ви кажа,че подадох документите за епидомата.Да отбележа,че за първи път ги подавам тези документи и пак казвам,че ми взеха следните хартии-малба,документ за семейно полужение,символио спитю,фирологики дилоси,екатаристико,енсими,фототипия на паспорта и на разрешителното ми за пребиваване и работа.Сега ще чакам да ми пристигне в къщи епитаги,казаха,че се бавело около 4,5,6 месеца.Ох,забравих да пиша и копие от акта за раждане ма малката,за по голямо дете искат адия диамони.Успех желая на всички който искат да подават такива документи.

# 445
Аз захраних с оризова каша на 6 месеца, след това плодово пюре, после зеленчуково и накрая месно.

# 446
  • Гърция
Аз също захраних по тукашната схема. В 6мес оризово-ванилова каша, след това пресни плодове, зеленчукова манджа, месо, глутен и т.н.

# 447
Здравейте пак.Влизам само да ви кажа,че подадох документите за епидомата.Да отбележа,че за първи път ги подавам тези документи и пак казвам,че ми взеха следните хартии-малба,документ за семейно полужение,символио спитю,фирологики дилоси,екатаристико,енсими,фототипия на паспорта и на разрешителното ми за пребиваване и работа.Сега ще чакам да ми пристигне в къщи епитаги,казаха,че се бавело около 4,5,6 месеца.Ох,забравих да пиша и копие от акта за раждане ма малката,за по голямо дете искат адия диамони.Успех желая на всички който искат да подават такива документи.

Благодаря за подробната информация! Hug Искам само да те попитам какъв е точно документа за семейно положение?Майка ми е разведена и има решение на съда.Това ли трябва да представи?И още нещо,след като са приели документите ти,сигурно ли е,че ще вземеш епидома?

# 448
Аз също съм свободна по същото време, а когато играе и ПАОК съм свободна съвсем!  Joy
Аз също ще дойда,но да уточним предварително за да успея да си организирам програмата,но при всички положения ще съм на пистата.Как ви звучи за неделя?

# 449
  • Germania-Pleven
Golden Queen  да точно този документ,че е разведена,с това доказва,че е сама и за това иска тази помощ.А за това дали е сигурно newsm78-предполагам,още не съм чула някой да си е подал документи и да не е взел нищо.Все пак ти дават вевеос,че си подала документи.Успех ви желая. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт