Кухните - 26та тема

• 45 432
  • 360
  •   1
Отговори
# 135
Толкова много теми съм изчела и снимки съм гледала тук Simple Smile Не вярвах, че един ден и аз ще имам кухня като вашите и ще мога да споделя радоста си с вас. Това е моето пространство и съм изключително доволна от функционалната си кухня. Снимките не са с добро качество, но може да се добие представа:hug:1, 2 и 3

# 136
  • София
stellina,много хубава кухня,толкова обичам скосени стаи.Добре се е получило и изглежда наистина практично.
Аз искам да ви попитам къде си държите дъските за рязане?Виждала съм из нета такива държачи,които се качват примерно до сушилката за чинии,но сега не намирам нищо.
И да ви споделя,че новата ми мивка Тека за два месеца ползване се продупчи. TiredЕ,не стана дупка,разбира се,но има една вдлъбнатина,много мек материал се оказа.

# 137
Толкова много теми съм изчела и снимки съм гледала тук Simple Smile Не вярвах, че един ден и аз ще имам кухня като вашите и ще мога да споделя радоста си с вас. Това е моето пространство и съм изключително доволна от функционалната си кухня. Снимките не са с добро качество, но може да се добие представа:hug:1, 2 и 3

Честито   bouquet и на мен много ми хареса кухнята ти Peace със здраве да си я ползваш Hug

# 138
stellina,много хубава и уютна кухня   Laughing...много ми харесва...
и сега съм на тема кухни...поръчахме си вече ,сега чакам 1 месец..дано си спазят срока Peace...
сега съм на вълна маса...какро ламинат за кухнята Rolling Eyes

# 139
Stellina  разкошна кухня, завиждам ти за скосения таван Hug
И се замислих и аз да сложа някакво пълзящо цвете от едната страна на моята, ама пусто дето все ги моря горките цветя...жал мие Embarassed

# 140
И аз мразя тези лайсни ooooh!..........,но какво да се прави ,пък и още нямало водобранна лайсна като плота и се примирих и с онези лъскави водобранни лайснииии страшно са грозни   #Cussing outно се уговорихме с майстора когато пуснат такава  да дойде да махне алуминиевата и да сложи с цвета на плота.Идва ми да се  #2gunfire

Извинявам се че нахълтвам така в темата Ви, но след моя скромен опит да кажа, че водобранните лайсни с цвета на плота не препоръчвам и то от собствен опит. Моята е точно с цвета на плота и където е керамичният плот на котлоните изгаря. Сега ще я сменям. А на всичкото отгоре това го знам и от човек занимаващ се направа на кухни, спални и прочие (мъжът ми е мебелист)че е по-добре да е водобранната лайсна алуминиева. Все пак си мисля, че за нашата кухня няма как да направи нещо не като хората Mr. Green.
Но аз нали съм инат и си държах точно на това лайсната да е с цвета на плота. Сега съжалявам.

# 141
  • Където е сърцето
Валенцето,какъв модел ти е мивката?И аз сега ще поръчвам кухня и ми предложиха Тека.220 лв .не са малко само за една мивка а остава и да не е качествена.Дайте кординати за магазини за мивки в Бургас.Не ми се дават 400-500 лв за мивки на Лекс груп при положение ,че ще имам и съдомиална машина.

# 142
mdr моята е PYRAMIS.Много съм доволна, дълбока и широка - идеална е. От година я ползвам, нямам никакви забележки около 140 лв мисля струваше Peace Но незнам къде в Бургас можеш да ги намериш.

# 143
И аз мразя тези лайсни ooooh!..........,но какво да се прави ,пък и още нямало водобранна лайсна като плота и се примирих и с онези лъскави водобранни лайснииии страшно са грозни   #Cussing outно се уговорихме с майстора когато пуснат такава  да дойде да махне алуминиевата и да сложи с цвета на плота.Идва ми да се  #2gunfire

Извинявам се че нахълтвам така в темата Ви, но след моя скромен опит да кажа, че водобранните лайсни с цвета на плота не препоръчвам и то от собствен опит. Моята е точно с цвета на плота и където е керамичният плот на котлоните изгаря. Сега ще я сменям. А на всичкото отгоре това го знам и от човек занимаващ се направа на кухни, спални и прочие (мъжът ми е мебелист)че е по-добре да е водобранната лайсна алуминиева. Все пак си мисля, че за нашата кухня няма как да направи нещо не като хората Mr. Green.
Но аз нали съм инат и си държах точно на това лайсната да е с цвета на плота. Сега съжалявам.

Ами те и на мен не ми харесват алуминиевите/стоят някакси по-грубо/,затова искам с цвета на плота Blush

# 144
Валенцето,какъв модел ти е мивката?И аз сега ще поръчвам кухня и ми предложиха Тека.220 лв .не са малко само за една мивка а остава и да не е качествена.Дайте кординати за магазини за мивки в Бургас.Не ми се дават 400-500 лв за мивки на Лекс груп при положение ,че ще имам и съдомиална машина.

Практикер,Бриколаж,Баумакс Hug

# 145
  • Някъде на път....
lorenca, ех, жалко.
kimbolina, благодаря.

всъщност намерих нещо за четене след като ми казахте как се нарича това нещо което искам  (за в бъдеще ако, се наложи Г образна кухня)

- ето нещо, което не бих направила. Стърчащата печка, и котлона достъпен от всякъде, стърчащи ръбове(виждам се в синини минавайки от там), а черешката на торта е отвора за тръбите

Desem, всъщност това твоята кухня ли е или такава искаш? Нещо май недоразбрах....  newsm78

# 146
Вчера ни монтираха кухнята, шкафовете са венге, но като се тръгнаха майсторите и като ги погледнах, ужас ,цялата е на пръсти и петна, с какво да ги почистя, само с влажна кърпа или с някакъв препарат, моля които има такава кухня да сподели с какво я почиства

# 147
  • София
Валенцето,какъв модел ти е мивката?
Не мога да я намеря в нета сега,но мивката ми е голяма-100на 60,с едно корито и голям отцедник.
Струваше 150лв.
Честно казано не съм сигурна,че по скъпите мивки са нещо различно поне що се отнася до самата дебелина на материала.
Родителите ми имат мивка,която е малко по стара от мен,тоест над 30годишна.Скоро правиха ремонт на кухнята и пак си сложиха същата,не е мръднала.
Всъщност имам снимка на мивката,но тя е още от преди края на ремонта със старата сушилка и прочие,но поне да придобиеш представа
http://valenceto.snimka.bg/daily/moyat-dom.375581.12173551

# 148
  • София
Вчера ни монтираха кухнята, шкафовете са венге, но като се тръгнаха майсторите и като ги погледнах, ужас ,цялата е на пръсти и петна, с какво да ги почистя, само с влажна кърпа или с някакъв препарат, моля които има такава кухня да сподели с какво я почиства
Medix с пчелен восък - перфектен е!

# 149
lorenca, ех, жалко.
kimbolina, благодаря.

всъщност намерих нещо за четене след като ми казахте как се нарича това нещо което искам  (за в бъдеще ако, се наложи Г образна кухня)

- ето нещо, което не бих направила. Стърчащата печка, и котлона достъпен от всякъде, стърчащи ръбове(виждам се в синини минавайки от там), а черешката на торта е отвора за тръбите

Я да попитам тук, възползвайки се от приложената снимка Simple Smile . Искам да си сложа такива "козирки" като на тази кухня.Откъде мога да си купя готови( ако въобще продават) или да поръчам( ако някой се навие за такова нищожно нещичко да се занимава с мен Crazy

Валенце, много неприятно за мивката Rolling Eyes Моята също е Тека и съм страшно доволна от модела. МОята е сатен- покритие.Виж си гаранцията за всеки случай:peace:

Общи условия

Активация на акаунт