Кухните - 26та тема

• 45 396
  • 360
  •   1
Отговори
# 75
Chili,страхотна е тази отстъпка,но за съжаление видях,че имат магазин смао в София ,а аз съм в Пловдив  Crossing Arms ! За Техномаркет съм съгласна,обслужването е под всякаква критика,но сега гледам ,че мога леко да ги надхитря. Ако поръчам онлайн има 5% отстъпка,нищо,че живея на 500м от магазина!  Laughing

Здравей.И аз мислех така да ги надхитря,но те май са помислили за това.Оказа се,че като ги поръчаш от сайта после доставката излиза доста соленичко и те пак си взимат парите.Бих те посъветвала първо да попиташ колко ще ти излезе доставката. Peace

Доставката е 10лв,на всичко в кошницата. Вече пробвах да добавя няколко неща-не се променя ,ако искат нещо повече от това,което ми изпише на сайта ще си навлекат огромни проблеми,имейла на Комисията за защита на потребителя ми е под ръка съвсем наблизо!  Naughty

Благодаря на всички,които споделят мненията си,чета ви и все още изибирам!

# 76
  • Пловдив
Явно не съм се изразила правилно.Търся фурна ЗА вграждане  Blush ! Разгледах ги обстойно след съветите на Сиренце и се спрях на Горене или Електролукс,просто те за тази цена предлагат добри модели. Моля, за мнение притежателите на такива!
Змейковица,ще ти бъде благодарна,ако изровиш модела отнякъде!  Hug

Колкото до готвенето на газ-бих казала,че е до навик.Откакто се помня майка ми готви на газ и съответно в момента и аз готвя само на газ,поради ред причини. Дали съм предубедена незнам,но за себе си реших,че искам И котлони на газ!
Rolling Eyes

Съжалявам за късния отговор - ето нашия модел

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028341

Ние купихме 3-4 уреда наведнъж от Техномаркет и то чрез някакъв близък на свекър ми - направиха ни доста голяма отстъпка - тази фурна излезе не повече от 450 лв.  Rolling Eyes Ама нямам идея по каква линия ни издействаха тази отстъпка  Embarassed

# 77
  • Пловдив
Страхотни кухни момичета, поздравявам ви всички за чудните решения, има да си предстааааавяммм и моятаааа - за сега само в преспектива Mr. Green

# 78
Yaya ,дано да е така.На мен в магазина като ги питах ми обявиха солидна сумичка и после за 4 уреда (пералня,съдомиялна за вграждане,фурна за вграждане и абсорбатор) ми искаха 50 лева за да ги качат до първия етаж. #Cussing out #2gunfire Повече не бих пазарувала от тях.

# 79
Съжалявам за късния отговор - ето нашия модел

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028341

Ние купихме 3-4 уреда наведнъж от Техномаркет и то чрез някакъв близък на свекър ми - направиха ни доста голяма отстъпка - тази фурна излезе не повече от 450 лв.  Rolling Eyes Ама нямам идея по каква линия ни издействаха тази отстъпка  Embarassed

Изобщо не е късен,още повече,че тази ми е в  списъка с избрани,значи остава там,страхотна цена сте получили !
Hug

Yaya ,дано да е така.На мен в магазина като ги питах ми обявиха солидна сумичка и после за 4 уреда (пералня,съдомиялна за вграждане,фурна за вграждане и абсорбатор) ми искаха 50 лева за да ги качат до първия етаж. #Cussing out #2gunfire Повече не бих пазарувала от тях.

Значи,доставка от магазина като купиш уред в рамките на града е безплатна,но ззарязват всичко пред блока и сам трябва да се спасяваш.Това им е политиката. В Технополис ги качват например докъдето искаш. А как ги возяттт,още ми става лошо как си получих хладилника ...
ooooh!

# 80
yaya  ,а на каква цена возят,ние например наскоро купихме нов диван за който към цената доплатихме  8 процента за монтаж и транспорт и в БГ ли е така?

# 81
  • Пловдив
Нашата фурна за вграждане е тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028315 също на Електролукс.
Виждам че коментирате отстъпките. В Техномаркет ни дадоха отстъпка 5% на стоките които не са на промоция и 3% на тези които в момента са на промоция. Условието им беше да направим покупка за над 3000 лв. Ние спазарихме 6 електроуреда на обща стойност 3660 /след остъпката/ и спестихме около150 лв.
Колкото до поръчването през нета, мъжът ми беше чел по други форуми, че понякога пращали по-стари модели, различни от това за което си си платил.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 16:07 от Linkata

# 82
# 83
yaya  ,а на каква цена возят,ние например наскоро купихме нов диван за който към цената доплатихме  8 процента за монтаж и транспорт и в БГ ли е така?

Извинявай,но не разбрах въпроса ти! Магазините за техника обикновено предлагат безплатна доставка в рамките на града,за монтаж не съм чула да предлагат.Имат си сервиз и могат да дадат координати предполагам за монтажист. Предлагат и доставка извън града,но какви са им таксите нямам идея.

Нашата фурна за вграждане е тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028315 също на Електролукс.
Виждам че коментирате отстъпките. В Техномаркет ни дадоха отстъпка 5% на стоките които не са на промоция и 3% на тези които в момента са на промоция. Условието им беше да направим покупка за над 3000 лв.

Това е твърде голяма сума за отстъпка 5%,все пак ми остава да взема само фурна,плот и аспиратор. Мисля,че се изживяват като монополисти на пазара и това ме кара да търся компромисни варианти!
  Naughty

# 84
Колкото до поръчването през нета, мъжът ми беше чел по други форуми, че понякога пращали по-стари модели, различни от това за което си си платил.

Време е българинът да разбере ,че има механизми за защита поне на потребителските си права вече. Мисля,че си заслужават солено да им се натрие носа.
Преди малко пробвах да премина на следваща стъпка от поръ4ката през сайта на Техномаркет и ми изписа,че не може да бъде реализирана и трябва да се свържа с техен представител. Май и тази им опция е пълен фалш и ще ме изгубят като клиент!
 Naughty

# 85
yaya , аз съм се спряла на тази http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=1&pid=91 или някоя друга с подобна цена от Лекс груп, впечатлих се много от положителните коментари тук. Не съм ходила още до магазина, само ги разглеждам в сайта, но тези самопочистващи панели много ме привличат.
Иначе другата техника май ще я пазарувам от Зора или от някакъв склад на Брезовско шосе (не знам как се казва ,но имали прилични отстъпки).

# 86

Извинявай,но не разбрах въпроса ти! Магазините за техника обикновено предлагат безплатна доставка в рамките на града,за монтаж не съм чула да предлагат.Имат си сервиз и могат да дадат координати предполагам за монтажист. Предлагат и доставка извън града,но какви са им таксите нямам идея.

Това е твърде голяма сума за отстъпка 5%,все пак ми остава да взема само фурна,плот и аспиратор. Мисля,че се изживяват като монополисти на пазара и това ме кара да търся компромисни варианти!
  Naughty
Аз попитах за пътните разходи защото не сме от София а от Дупница,а що се отнася до мантажа просто го дадох като пример ,много ясно че няма как да ми  монтират фурната.Исках да кажа ,че тук в Италия където съм за доставка с монтаж на дивана ни  вземат 8 процента + в/у цената.Т а в тази връзка исках да знам за извън София колко пари ще ни вземат.И също  отстъпките който правят ,че и ние всичко на куп трябва да вземем живот и здраве

# 87
  • Където е сърцето
Мили дами моля да помагате кой аспиратор да взема.Не мога да се оправя с тези кубатури и кое всъшност да гледам за мощност .На Тека има 3 показателя за мощност на Фабер само една ,която доста се различава от тази на Тека.Спряла съм се на тези два модела
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=729
http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001308&ca … D0%BE%D1%80%D0%B8
На единия мощността  при IAC 61591  700 куб.,а на другия по същия капацитет е 380 куб.м.Според вас кой модел ми е по-добрия вариянт за стая 22 кв.м

# 88
Мили дами моля да помагате кой аспиратор да взема.Не мога да се оправя с тези кубатури и кое всъшност да гледам за мощност .На Тека има 3 показателя за мощност на Фабер само една ,която доста се различава от тази на Тека.Спряла съм се на тези два модела
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=729
http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001308&ca … D0%BE%D1%80%D0%B8
На единия мощността  при IAC 61591  700 куб.,а на другия по същия капацитет е 380 куб.м.Според вас кой модел ми е по-добрия вариянт за стая 22 кв.м
Моят е на ТЕКА, но CNL2002 - много съм доволна Peace Когато го купувах ми казаха да гледам максималния капацитет (м3/ч), не мога да кажа защо. Бях се насочила към тия които приличат на фуния и са мн красиви и доста скъпи, но ме отказаха защото не са толкова мощни.
С моя нямам никакви грижи, дори и когато пържа риба не мирише, а за мен е мн важно че нали всичко е в една стая Tired

# 89
  • Шумен
Момичета, които ще пазарувате от Техномаркет, има едни златни карти, които дават 5% отстъпка от непромоционални продукти. Ние имаме такава и на колко народ сме я раздавали да си пазаруват с нея незнам.  newsm78 Търсете от познати ако можете, поне 5% да си намалите. Ние я имаме от Мтел, мисля от 2003 ги даваха при покупка на СИМ карта, заедно с албум на Слави Трифонов.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт