Кухните - 26та тема

• 45 381
  • 360
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за коментарите радвам се че ви хареса кухнята . Относно рафтовете аз исках да няма шкаф в ъгъла .Прекалено затворено ми се стуваше а и трудно достъпно . А над миялната рафта е 45 см и го оставих за да продължи линията от ъгъла . Всъщност варианта с рафт и то по дебел го видях на мостра в магазина и ми хареса . Може и да се трупа това онова но при мен колкото и да прибирам с двама мъже на 34 и 6 години все си е натрупано Simple Smile какво да се прави . Надявам се че поне за единия има шанс да порасне и да стане по подреден .За другия е късно Simple Smile

# 61
  • Countryside

Сега направо на въпроса-препоръчайте ми фурна-до 600лв , нищо не им разбирам от функциите и не ми се занимава точно сега да ги разучавам. Насочила съм се към Електролукс,но не съм придирчива към определена марка,само заради котлоните. Избрала съм тези,някой има ли мнение ?! И тях не ги разбирам,просто ми трябва комбииниран плот на приемлива цена![/b]

За цени и марки не мога да дам съвет до тези пари, понеже моите са за вграждане и нямам идея как вървят свободностоящите комбинирани уреди, но мога да кажа какво беше важно за мен при избора на фурна:
-печене на нива
-функция бързо загряване на фурната
-функции печене с вентилатор + горно/долно и комбинирано печене
-грил+вентилатор и само грил
-функция студена врата
и избор на плот:
-висококачествена бързонагряваща керамика или най-добре индукцион
-сензорно управление
За комбинирана печка с фурна, съм чувала че АЕГ и Горение са добри.

# 62
  • Mostly in my mind
Аз бих се притеснявала да готвя на газ  Rolling Eyes

# 63
Аз бих се притеснявала да готвя на газ  Rolling Eyes
Защо,Лоли newsm78Свикнала съм да готвя на газ и не ми прави вече впечатление(фурната ми също е на газ),няма нищо страшно,имаме и система,която сигнализира за изтичане на газ,когато всичко е свързано както трябва и самата печка се изполва правилно,готвенето е удоволствие.  chef

# 64
Много ви е хубава темата, включвам се и аз Simple Smile  bouquet Моята кухня още е в процес на избиране, но като цяло харесвам минималистични и свръх изчистени тип ''лаборатория''  Laughing и към такава съм се насочила - чисто бяла. Когато е вече факт, ще я снимам и покажа Simple Smile

аз също не се притеснявам от готвене на газ Peace

# 65
  • Пловдив
Много ми харесва цвета на кухнята,но защо са оставени толкова рафтове без вратички,не мислиш ли,че ще се виждат прекалено много неща и самата кухня ще излежда винаги натруфена?!  Rolling Eyes  Просто мое мнение разбира се!

Сега направо на въпроса-препоръчайте ми фурна-до 600лв , нищо не им разбирам от функциите и не ми се занимава точно сега да ги разучавам. Насочила съм се към Електролукс,но не съм придирчива към определена марка,само заради котлоните. Избрала съм тези,някой има ли мнение ?! И тях не ги разбирам,просто ми трябва комбииниран плот на приемлива цена!

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028290
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09009611

Сега станах да видя нашата кой модел на Електролукс е - хм, не й пише модела, а в момента не откривам книжката  Embarassed
Малко под 500 лв беше, доволна съм от нея  Peace

# 66
Явно не съм се изразила правилно.Търся фурна ЗА вграждане  Blush ! Разгледах ги обстойно след съветите на Сиренце и се спрях на Горене или Електролукс,просто те за тази цена предлагат добри модели. Моля, за мнение притежателите на такива!
Змейковица,ще ти бъде благодарна,ако изровиш модела отнякъде!  Hug

Колкото до готвенето на газ-бих казала,че е до навик.Откакто се помня майка ми готви на газ и съответно в момента и аз готвя само на газ,поради ред причини. Дали съм предубедена незнам,но за себе си реших,че искам И котлони на газ!
Rolling Eyes

# 67
Яя (изчезна ми Инглиския от клавиатурата Rolling Eyes за което се извинявам) аз си купих всички уреди от Тахномикс на бул.Мадрид (до гара Подуене).Фурната ми е Горение, някакъв по -стар модел (ще се опитам да намеря книжката) има достатъчно екстри (повечето от които не ползвам) и струваше около 700 лв.
Има много промоции и са вносители на Горение, Техномаркет не са мисля.
Тъй като купих всичко накуп (пералня, бойлер, печка, керамичен плот, микровеле,ютия, тостер, пасатор....май това е newsm78) ми направиха отстъпка от цялата сума 15% Peace
И обслужването е добро, не като в Техномаркет, да ги гониш сякаш имаш пари да им даваш (извинете за офа ама много ме дразнят).

# 68
Chili,страхотна е тази отстъпка,но за съжаление видях,че имат магазин смао в София ,а аз съм в Пловдив  Crossing Arms ! За Техномаркет съм съгласна,обслужването е под всякаква критика,но сега гледам ,че мога леко да ги надхитря. Ако поръчам онлайн има 5% отстъпка,нищо,че живея на 500м от магазина!  Laughing

# 69
Здравейте! Бих искала да попитам, ако някоя от вас има отлята мивка от полиемрамор, с какъв препарат го почиства и всъщност има ли нужда отнякакъв по-специален или няма значение?
Благодаря предварително   bouquet

# 70
  • Някъде на път....
yaya, и аз бих ти препоръчала Gorenje (между двете де). Имам приятелка много доволна от тази марка! ще я питам за модела на фурната и.
Иначе... моята фурна е Nardi и не си я давам - много съм доволна - вече шеста година!!!  Peace

# 71
Nardi е супер техника, но скъпичка. моята е Gorenje , но съвсем обикновена /нарочно/- няма никаква електроника, но има 3 стъкла на вратата, подвижни водачи за тавите, а те са 2+скара. нямам часовник или таймер, защото се оказа че са рядкост моделите, при които таймерът управлява функция, и тогава за какво ми е? работи 1:1 като скъпите модели, и с опростената си кострукция, Gorenje беше за мен разумният избор на цена около 450, доколкото си спомням... Simple Smile
...да добавя само, че тефлоновите страници са полезна опция !...
...сега се сетих още нещо, когато избирате фурна, погледнете я под вратата, и над нея когато е отворена - трябва да видите отвори за вентилация. по-добрият вариант е да бъдат горе, това ще помогне да се запазят мебелите от влага = по-дълъг живот. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 20:48 от raygram

# 72
Момичета и аз съм си харесала на Горение много неща най -вече фурна за вграждане.Можете ли да ми кажете нещо повече за транспорта при магазините в София/Техномаркет или Технополис или някъде другъде където има добри цени / , /ние сме от Дупница/ дали ще ми ги доставят .И къде правят отстъпки при покупки на повече неща.Някой бил ли е във фирменият магазин на Горение в София ?

# 73
Момичета и аз съм си харесала на Горение много неща най -вече фурна за вграждане.Можете ли да ми кажете нещо повече за транспорта при магазините в София/Техномаркет или Технополис или някъде другъде където има добри цени / , /ние сме от Дупница/ дали ще ми ги доставят .И къде правят отстъпки при покупки на повече неща.Някой бил ли е във фирменият магазин на Горение в София ?
Миличка, както каза уауа, ако пазариш от сайта на Техномаркет ти правят отстъпка и вероятно ще ти доставят до Дупница. Можеш да влезеш в сайта и да провериш. Успех  Peace

# 74
Chili,страхотна е тази отстъпка,но за съжаление видях,че имат магазин смао в София ,а аз съм в Пловдив  Crossing Arms ! За Техномаркет съм съгласна,обслужването е под всякаква критика,но сега гледам ,че мога леко да ги надхитря. Ако поръчам онлайн има 5% отстъпка,нищо,че живея на 500м от магазина!  Laughing

Здравей.И аз мислех така да ги надхитря,но те май са помислили за това.Оказа се,че като ги поръчаш от сайта после доставката излиза доста соленичко и те пак си взимат парите.Бих те посъветвала първо да попиташ колко ще ти излезе доставката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт