Кухните - 26та тема

• 45 459
  • 360
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, преди време показах проекта си, ето я и готовата ми кухня. След 1 месец и 1 седмица ходене по мъките, най-сетне ми я монтираха. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3546&AlbumId=13295 … p;PhotoId=8146442
Надявам се , че кошмара с монтажа приключи и вече ще си я ползвам, макар че още нямам осветителни тела, но ще си ги набавя, като си харесам.

# 106
Добра кухня!  Sunglasses

# 107
  • Русе
Здравейте, преди време показах проекта си, ето я и готовата ми кухня. След 1 месец и 1 седмица ходене по мъките, най-сетне ми я монтираха. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3546&AlbumId=13295 … p;PhotoId=8146442
Надявам се , че кошмара с монтажа приключи и вече ще си я ползвам, макар че още нямам осветителни тела, но ще си ги набавя, като си харесам.

Хубава и голяма кухня. Интересувам се от плота - обикновен термоплот ли е или някакъв друг, на коя фирма е ако знаеш. Благодаря предварително.

# 108
  • Пловдив
Момичета помагайте,
някъде из темичките за кухните май, беше даден адрес за боядисване на плоскости с лак в Пловдив. Някой ако помни да помага
Благодаря

# 109
Браво Льонеберя   bouquet , страхотна кухня

# 110
  • София
Благодаря з ахубавите думи! Simple Smile
Плота по мои данни е Гетинакс-ов на Крон. Твърди се (от фирмата), че топла тенджера нямало проблем да се сложи. Само кафеварка тип "кубинска" или Цептер тенджера например не можело, защото са с дебело дъно и развиват висока температура. Аз обаче, след толкова зор да ми я монтират не искам да рискувам за сега да пробвам дали удържа плота.

# 111
  • Пловдив
Днес и ние поръчахме нашата кухня, утре вероятно ще ни дадът проекта, до края на септември трябва да е готова.
Нямам търпение  Simple Smile

# 112
  • Русе
Плота по мои данни е Гетинакс-ов на Крон. Твърди се (от фирмата), че топла тенджера нямало проблем да се сложи. Само кафеварка тип "кубинска" или Цептер тенджера например не можело, защото са с дебело дъно и развиват висока температура. Аз обаче, след толкова зор да ми я монтират не искам да рискувам за сега да пробвам дали удържа плота.

Мерси много за инфото, сега ще потърся техен сайт да разгледам. Що се отнася за горещото, съвсем правилно са ти казали - кубинките и тенджери с дебело дъно не стават, но и аз лично на моя плот не слагам никога свалена тенджера от котлона направо върху плота.

http://kronbg.com/
Тази ли е фирмата, че гледам не пише за Гетинаксов.

# 113
  • София

Мерси много за инфото, сега ще потърся техен сайт да разгледам. Що се отнася за горещото, съвсем правилно са ти казали - кубинките и тенджери с дебело дъно не стават, но и аз лично на моя плот не слагам никога свалена тенджера от котлона направо върху плота.

http://kronbg.com/
Тази ли е фирмата, че гледам не пише за Гетинаксов.
Миля, че да.

# 114
Здравейте,
напоследък доста ви чета. Трябва да "нареждам" кухня Simple Smile за начало.
Имам един такъв въпрос - как се спряхте на производител? Забелязвам, че често се изработват от "човек, направил кухнята на приятелката".
И изобщо не знам как да се ориентирам кого да хвана за ушите.

# 115
Здравейте,
напоследък доста ви чета. Трябва да "нареждам" кухня Simple Smile за начало.
Имам един такъв въпрос - как се спряхте на производител? Забелязвам, че често се изработват от "човек, направил кухнята на приятелката".
И изобщо не знам как да се ориентирам кого да хвана за ушите.

Ами то с всичко е така. Моята кухня я правиха ПЕРФЕКТМЕБЕЛ. В Интернет ги намерих(понеже нямах познат който скоро да е правил кухня...ама той и нета ми е приятел като се замислиш Joy), хубави отзиви четох и рискувах - не сгреших Peace
Много внимателни ( преправях проекта 5 пъти), дойдоха сами си взеха размерите, монтажа е отличен, изобщо...доволна съм bowuu

# 116
Благодаря Chili, да така е с всичко Simple Smile
Видях поне три-четири нови кухни, но продължавам да се колебая Sad
На картинки много неща си харесвам, но на живо си е друго.
Благодаря ти за споделеното!

# 117
  • София
Страхотна тема
Аз още съм далече от обзавеждане на нова кухня но събирам идеи.
Въпросът ми е обаче свързан с една от снимките в албума на eva7el (извинявай, че ползвам твоя снимка но бе първата която нагледно показва въпроса ми)

Та може ли при Г-образна кухня да се избегне свързващата лайсна на плота и ако да от какъв материал се прави. (Простете, ако сте го коментирали, но се включвам късно едва в тази 26та тема и трудно ще преровя назад)

# 118
  • гр.Сливница
Ами по принцип е хубаво да си я има лайсната,и така трябва да е,но може и да се сложи яко силикон м/у двата плота,но не мисля че е добра идея.Защо не одобряваш лайсната ?

# 119
  • София
desata, искам да е гладко.

Общи условия

Активация на акаунт