Кухните - 26та тема

• 45 154
  • 360
  •   1
Отговори
# 330
 За съжаление това е тъмният вариант и няма общо с това , което търся.

# 331
  • Шумен
Пак аз  Mr. Green. Да докладвам, че си избрахме окончателно цветовете. Ето това са:
- цвета за горните шкафове и корпуса - цвета за долните шкафове
В понеделник ще вземат размерите на помещението и остава да чакаме крайния резултат ...

бебка и бебко светлия цвят обикновено ПДЧ или е гланц?

# 332
Новата ни кухня ,липсват дреболии но още не живеем там

http://kalinikol1.snimka.bg/other/nov-dom-novodomci.415383.14476089
Много е хубава!  Grinning

Мерси Heart Eyes и аз си я харесвам ,лесно се поддържа,класическа ,практична и  удобна.

# 333
  • Абсурдистан

Мерси Heart Eyes и аз си я харесвам ,лесно се поддържа,класическа ,практична и  удобна.

А колко излезна като цена, гледам цялата е с механизмина блум?

# 334
jj okocha, писах и на теб за фирмата Simple Smile

kiva, светлия цвят е обикновено ПДЧ.

Сега да кажа за смяната на цветовете на шкафовете. Значи трябва да сте кликнали на шкафа, на който искате да промените цвета. Натискате десен бутон и от излязлото меню се избира третата опция Finishes..., а не втората както писах по-рано днес, за което се извинявам. И там има цвят за корпуса, вратички, разположение на дръжките, техния вид мисля беше. Дано сега ми е по-точно обяснението!

# 335

Сега да кажа за смяната на цветовете на шкафовете. Значи трябва да сте кликнали на шкафа, на който искате да промените цвета. Натискате десен бутон и от излязлото меню се избира третата опция Finishes..., а не втората както писах по-рано днес, за което се извинявам. И там има цвят за корпуса, вратички, разположение на дръжките, техния вид мисля беше. Дано сега ми е по-точно обяснението!

Това и аз го открих, но от там можеш да зададеш цвят от няколко, които са в програмата /няма цветове като лилаво, оранжево/. Дали може по някакъв начин да избереш такъв цвят.

# 336

А колко излезна като цена, гледам цялата е с механизмина блум?

Да с Блум са механизмите и коша за боклук се отваря с крак ама незнам как да кача клипчето   Embarassed,само механизмите са 600-700 лева а иначе като цяло кухнята ми излезе 3 500лв. ,8-9 метра долни и толкова горни шкафчета

# 337
Да с Блум са механизмите и коша за боклук се отваря с крак ама незнам как да кача клипчето   Embarassed,само механизмите са 600-700 лева а иначе като цяло кухнята ми излезе 3 500лв. ,8-9 метра долни и толкова горни шкафчета

Браво, много добра цена за толкова голяма кухня, коя фирма ти я изработва?

# 338

Това и аз го открих, но от там можеш да зададеш цвят от няколко, които са в програмата /няма цветове като лилаво, оранжево/. Дали може по някакъв начин да избереш такъв цвят.
И аз исках да си импорт-на реалните цветове, но нещо не се справих, именно за това съм дала примерни от тези, които са в програмата. Явно не съм разбрала какво точно искаш. Ако има някой разбиращ по въпроса, моля да помага.

# 339
никой от вас ли няма бяла кухненска маса? ако може да ми покаже или да каже откъде да намеря? очаквам мамите с белите кухни да помогнат! Praynig

# 340

Браво, много добра цена за толкова голяма кухня, коя фирма ти я изработва?

Съученик на съпруга ми я прави Hug

# 341
  kokotseva,тук има бяла трапезарна маса
http://www.mobexpert.bg/index.php?m=320&lang=1&category= … &id_series=21
Ако пък си имаш хубава маса може да я боядисаш с боя за мебели и отгоре за я лакираш.

# 342
  • Шумен
kalinikol много уютна кухня на страхотна цена.  Hug 
И моята кухня се очертава доста големичка ок. 7 м., че чак се замислям имам ли нужда от толкоз голяма кухня и толкоз шкафове, с какво ще ги пълня.  Mr. Green

# 343
kalinikol много уютна кухня на страхотна цена.  Hug  
И моята кухня се очертава доста големичка ок. 7 м., че чак се замислям имам ли нужда от толкоз голяма кухня и толкоз шкафове, с какво ще ги пълня.  Mr. Green

Благодаря Hug,моята кухня беше отделно но вътрешна без прозорец и затова решихме да разбием едната стена ,да зазидаме вратата от коридора и да я съединя с всекидневната,беше и по-голяма но съм влязла навътре с 1,20 метра за да стане по-малка уж  Rolling Eyes
А за пълненето на шкафовете не се притеснявай -винаги ще намериш с какво  Peace

# 344
  kokotseva,тук има бяла трапезарна маса
http://www.mobexpert.bg/index.php?m=320&lang=1&category= … &id_series=21
Ако пък си имаш хубава маса може да я боядисаш с боя за мебели и отгоре за я лакираш.

много ти благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт