А за ръчичката ще е с местна упойка, нали?
И да те попитам приблизително за колко време колко кг свали? Защото аз утре съм при твоя човек, ама не залагам големи надежди...
От седмица и половина съм на моя си диета и резултатът е +1кг

Дано да не ми пречи на кърменето

Наде, за упойката, доктора каза, че въпреки всичко трябва с нещо да го "зашемети", за да не мърда много, много, та предполагам, че упйката ще е такава каквато са сложили на Мишето на Мечи за скенера, аз му казах за сондажа, че ще е с пълна и не ми се иска още една - пък да видим, може и двете пълни да ни се разминат

За диетата и на мен не ми се вярваше, ама първият път като отидох при него преди да забременея за 3 седмици свалих 8 кг, той каза, че после ще променя и нагался режима, ама аз разбрах, че съм бременна и повече не съм ходила, после реших да не ходя повече, а да пробвам стария режим, че така или иначе ми беше максимално ограничен, после щеше да въвежда и други храни, започнах на 06.04 и до днес 4 месеца без 2 дни по-късно съм свалила 17 кг, обаче от 2 седмици не съм сваляла нищо, но имах едни такива 2 седмици и преди месец и половина някъде, та това е нормално, имам да свалям още 10тина кг, ама когато успея -тогава, стискам палци да ти допадне диетологът и да ти хареса диетата и най-вече да има резултат

А няма да ти пречи на кърменето, аз като забременях и се чух с него и той ми предложи да ми състави и някакъв режим за през бременността, ама аз отказах, браво на мен, качих 25 кг и станах 100

Момичета, благодаря още веднъж за палците, дано помогнат