Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 11 519
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Иве, сега още повече ще стискаме палци на Стаси да му се размине очето  Peace
А за ръчичката ще е с местна упойка, нали?
И да те попитам приблизително за колко време колко кг свали? Защото аз утре съм при твоя човек, ама не залагам големи надежди...
От седмица и половина съм на моя си диета и резултатът е +1кг  Cry
Дано да не ми пречи на кърменето Simple Smile Че на мен пък ми става мъчно само като се сетя че трявба да го намалявам... А гърдите са ми като на дакел ушите  ooooh! и с едни разширени вени... абе ужас...

Наде, за упойката, доктора каза, че въпреки всичко трябва с нещо да го "зашемети", за да не мърда много, много, та предполагам, че упйката ще е такава каквато са сложили на Мишето на Мечи за скенера, аз му казах за сондажа, че ще е с пълна и не ми се иска още една - пък да видим, може и двете пълни да ни се разминат  Praynig

За диетата и на мен не ми се вярваше, ама първият път като отидох при него преди да забременея за 3 седмици свалих 8 кг, той каза, че после ще променя и нагался режима, ама аз разбрах, че съм бременна и повече не съм ходила, после реших да не ходя повече, а да пробвам стария режим, че така или иначе ми беше максимално ограничен, после щеше да въвежда и други храни, започнах на 06.04 и до днес 4 месеца без 2 дни по-късно съм свалила 17 кг, обаче от 2 седмици не съм сваляла нищо, но имах едни такива 2 седмици и преди месец и половина някъде, та това е нормално, имам да свалям още 10тина кг, ама когато успея -тогава, стискам палци да ти допадне диетологът и да ти хареса диетата и най-вече да има резултат Simple Smile

А няма да ти пречи на кърменето, аз като забременях и се чух с него и той ми предложи да ми състави и някакъв режим за през бременността, ама аз отказах, браво на мен, качих 25 кг и станах 100 Simple Smile))), ама кой да ти знае, за другия път ще знам, та имах предвид, че се съобразява и няма да има проблем, че кърмиш, а за гърдите, какво да ти кажа, аз не съм кърмила, пък пак са ми като на дакел ушите и разширени вени нямам, ама стрии колкото искаш, за съжаление при някои жени така става, ама аз не съжалявам като се обърна и погледна кой ме рита отляво в момента Simple Smile))

Момичета, благодаря още веднъж за палците, дано помогнат   bouquet

# 271
И аз да стисна едни палци за Стаси.

На мен кърменето ми беше кошмар, когато малкото хапваше през час. Сега ми е кеф и е много бързо.

Момичета дали могат да се дават сокове от смокини или са алергизиращи newsm12

# 272
  • София
Иве, за диетката още утре веер ще докладвам как е на пръв поглед  Peace
Гери, да ти кажа, ако ставаше дума за повече пари по-нямаше да ме е срам, че нали сме "пред заплата", ама за 5 долара си е направо излагация /на мързела ми Whistling/

До после, че пак ме пъдят  Rolling Eyes

# 273
Здравейте момичета Hug
Ние вече сме на българска земя Winkслед един ужасен полет,та макар и с Луфтханза Close Бяха продадени 8 билета повече и предлагаха на който се откаже 500 евро в брой,преспиване в хотел и на следващият ден летене за София.Аз със 2 деца нямаше как да се ползвам от офертата Sunglassesно докато се намерят хора който да се откажат минаха 50 мин..и закъсняхме безумно Twisted Evil
Дадоха ми различни места на мен и на детето което придружавах,количката ми вместо като багаж който да получа на изхода на самолета...аз получих само седалката за кола,другата част беше на лентата за багаж.Аз със 2 деца,2 ръчни чанти и макси коси,бях върха на сладоледа Mr. Green
Сега се мъча с един интернет на Globul и отнема 30 мин да ми се отвори страничка Wink
Елфитка,парите за хотела са преведени за една нощувка Hug
Отивам да чета,и след ххххххххххх мин ще се включа Peace
Целувки от нас Hug Hug Hug

# 274
  • София
Деска добре дошла на българска земя. Hug

# 275
Деси,добре дошли на родна земя! Laughing Ти от Пловдив ли си или се бъркам нещо?

Лара ми взе думите от устата!  Sunglasses

# 276
Деси добре си ни дошла Hug
Аз направо препусках в Джъмбото,беше страшен студ от климатиците и избягах бързо заради Мая.е не че не хвърлих няколко работи набързо Mr. Green
Взех една подложка за измитите шишета и биберони,куче марка за 5кинта,а почти същата на чико-40 ShockedЕдо намаза повече, че аз в бързината виках  ''може това може и другото само по-бързо, че измръзнахме'' Mr. Green

# 277
  • Пловдив
alhimika имаш ли преведени пари?
Явно само мойте ги няма

# 278
Деси, добре дошла в БГ  Hug
Фокси, забравих да ви честитя бебчето - да е живо и здраво и много да радва мама и татко   bouquet
Да ви се похваля, влизам в час с технологиите - успях да сваля снимките на компа, моят заминава утре за София за ремонт, дано бързо да ми го оправят и върнат, и да не вземат много пари де  ooooh!

Хахаха, явно не съм толкова добра в IT - този компютър няма десен бутон и не мога да дам "свойства"  ooooh!, как да намеря местонахождението на снимката  newsm78

# 279
alhimika имаш ли преведени пари?
Явно само мойте ги няма
ми незнам аз плащам с картата,ама си имах и други пари вътре така, че незнам.на вероятно имам,миналия път ми ги бяха превели още същия ден когато проверих.

# 280
  • София
Меги и моите парички са преведени.Това първият превод на майчинство ли ти е?Има време ще ти ги преведат споко.
Фокси мацко, честито ви бебенце.  bouquet

# 281
Здравейте, маминки сладки!

Бързо оздравяване на болните и стиснати палци за Стаси!  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБЧЕТА! Да са живи, здрави и щастливи!

И на мен са ми превели парите от НОИ!  Peace

Деси, добре дошла!  Hug

Ние в събота бяхме в Сапарева баня, на сутринта в неделя отидохме на Паничище и оттам хоп-троп с лифта се качихме на Седемте рилски езера! Голи, боси, с две бебета и бременна жена  ooooh! , а там имаше сняг, абе, направо не сме добре! Обаче си изкарахме супер! Ето малко снимки:

На люлка:

С едно приятелче на 8 месеца:

Колко е яко да се возиш на лифт:

Ех, Рила, колко си ми мила:

Най-хубаво се спи на чист въздух:

Тук има още малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343551&pid=13961316

# 282
  • София
Ухааа, Диде, твоя ли беше темата "С бебе на лифт"? Аз като я видях, се оцъклих Shocked Много сте смели!

Меги, и моите пари са преведени, НОИ нещо се взеха уръце.

# 283

Общи условия

Активация на акаунт