Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 996
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пак ли аз започвам денят първа тука? Аман вече, затова не пиша....

ЗА ушетата да кажа аз: нашият татко е откачил на тази тема. Уви, трима доктори му обясниха, че това е генетично  и аке ще лично да й държи ушите прибрани, пак няма да ги оправи. Но.....наш татко упорит, та малката се носеше с един ластичен бинт и вкъщи и навън (не винаги). Обяснението му е, че хрущяла е още мен и като спи си подгъва ушето и по този начин те щръкват още повече. Смисъл има в думите му, но ефект не особено. Малката постоянно го сваляше, напоследък си завираше възела в устата да си чеше венеца. От вчера Светланка е с розова памучна лента, изкара с нея цял ден и главата й е абсолютно суха. Пак я сваля, ама поне изглежда прилично, че ми омръзна да обяснявам защо детето е с бинт.

http://svetlanalittleprincess.aboutmybaby.com/photo/5586096

ето така изглеждаше с бинт, трябва да я снимам и с летата, че сме много готини....

# 31
Пак ли аз започвам денят първа тука? Аман вече, затова не пиша....
и аз и аз съм тук, как така няма да пишеш, с кой ще си пия кафенцето Mr. Green, добро утро  food010

Мечо Пух мисля си, че мастита си го направих с един сутиен (не е за кърмачки), чийто банел в четвъртък излезе. Точно там отдолу ми бяха бучките после. Аз само навън го нося, ама...Иначе Алек си суче редовно, ако разсрочи ядене е за около час. Аз преди навън давах АМ, но сега сме много близо до вкъщи и просто си се прибираме като стане време за ядене.

vily_st , благодаря ти, че сподели как е станало! КАто знам и аз как се докарвам от време на време със сутиени с банели, които не са ми за сега, ще внимавам вече. А на теб, успех Hug Hug ( да не си зодия овен или теленце?)

Хубав ден ви желая  bouquet

# 32
Чести Рожден Ден,miramarbouquet
Да си много обичана и глезена жена и майка,и мъжете ти да те слушкат!
Wink

# 33
Добро утро!
Мирамар,ЧРД!!!Да си жива и здрава и много обичана майчица и жена!  bouquet

hahahaЗеленко,не се сърдя за майсторите,шегувах се.Вярно е,че има майстори и майстори,то с всички професии е така,но специално за моя мога да гарантирам,че не е от проклетите. Mr. Green Даже много пъти съм му натяквала,че като стане нещо все него викат да оправя на другите бъкиите и на негов гръб си изкарват паричките.По принцип всичко прави,довършителни работи бил.ТъмЪн го питах,вика,че точно от проклетите бил. Laughing Ама ви е далечко,че сме от Горна Оряховица. Hug

# 34
Добро утро
Моята госпоИца от няколко дни е с нов номер - буди се към 4 сутринта и започва луда игра. ДО тук лошо няма, ама играта и е много шумно озвучена, с разни писъци в различни тоналности, е нЕма такова забавление. И аз уж я взимам при нас, да и дам да сукне, да се успокои и заспи, ама то започва едно ритане, едно въртене ... е най-накрая мирясва и заспива, но познайте дали аз вече мога да заспя  ... цял ден ходя ето така  Crazy

baby_moni , много сте сладки, ама внимавай с наелоновите пликчета. Да не те плаша, но както имате и зъбки са си доста опасни.  Peace

Честит Рожден Ден Мирамар!!!    bouquet

# 35
Добо утро майчета и бебчовци Hug Hug Hug!
Честит Рожден Ден miramar  bouquet  bouquet  bouquetПожелавам ти много здраве,щастие и любов!!!
Честито на месечинковците  bouquet  bouquet  bouquet
Ние в петък се прибрахме от вилата,и планираме този  петък пак да се изтрелваме на там,че още е много жегаво.Зора,нашата вила е на "Розовски вриз",на сестрами е на "Св.Константин и Елена" и аз съм почивала там,наистина е супер!
Да ви се похваля от синчето сега- вече спинка от 22:00ч. до 6:00ч,и като хапне после откарва до 9-10ч,ей го на още спинка Mr. Green
Да ви питам сега-вашите бебчета въртят ли се като пумпалчета в леглото perko???
Оооффф пък аз взех каша на Милупа-ориз и царевица,правя я както е указано на упаковката,ама много рядка става ,направо от шише да я пие newsm78,защо така незнам? Друк да е взимал такава????

Айде Илийката се събудиии................чао за сега Hug Hug

# 36
  • София
Miramar Честит Рожден ден! Да си много обичана и щастлива!
 Много здраве, усмивки и късмет!

Ей сега, с тези сутиени ме хвърлихте вече в джаза! Точно си търся някакъв със свалящи се презрамки- а нали знаете- то модела е еднотипен- с подплънки и с банели- не е много като кърмаческите. Уф, не мога да сложа нормален потник с тези дебели презрамки - направо ги ненавиждам вече! Rage
Мечо Пуух , не само масажа, ами един памперс не мога да сменя нормално- сложа ли я на повивалника- веднага се обръща по корем и така трябва да действам- започнах вече да се специализирам, но ми е терсене!
Дез, не помня да съм честитила зъбетата- ами да са му много здрави и силни!
Ох сега какво съм си запланувала да готвя- патладжани бюрек-  направо в тон с диетите  Wink chef

# 37
Мирамар, честит рожден ден! Бъди много обичана и глезена от твоите мъже   bouquet
nani_v, върти се и още как. Сутрин е обикновено с краката нагора на калъфката. А сега за 5 мин. я оставих в леглото и и чувам бучене, а то се обърнала по корем напреко и си провряла краката през решетката и се заклещила.
За ушетата- постоянно при въртене си ги прегъва.
Вили, дано днес се оправиш вече. Но както са ти казали другите и да ти спре кърмата, не се ядосвай, бебо има вече добър старт. Аз не мога да повярвам,че все още кърмя след всичките проблеми и оскъдната ми кърма. Та когато и да спре няма да се нерва. Така поне съм решила.

# 38
И моите бучки преди два дни се появиха от един сутиен  ooooh! Той попринцип се води за кърмачки, но ми е въз малък. Нося го само за малко, докато си пера удобния. И друг път съм го слагала, но явно тогава се е посъбрало повече мляко  Rolling Eyes И така се сдобих със страхотни бучки в едната гърда  ooooh!
Аз тогава пробвах да се цедя с ръка, но много ме болеше. Купих си една малка помпа на Чико, но така и не стигнах до нея. До края на деня Мира успя да я изцока  Peace Но най-много ме облекчиха тогава топлите компреси  Peace Много ме отпуснаха. Имам чувството, че за това Мира успя да ме изсуче. Преди компресите не можеше да цокне почти нищо. След това си цокаше добре  Grinning
И аз се удивих, че от един сутиен се получи така, но явно си е важно кое къде притиска  Rolling Eyes

Аз съм доволна от ушетата и на двете щерки  Flutter Много се надявах да не хванат гена на татко си, защото той си има едни джапанки  Laughing

# 39
  • София
Честит рожден ден, Мирамар! Много здраве, късмет и щастие с мъжете ти!   Hug

Честито и на месечинковците!  Hug  bouquet

# 40
Честит рожден ден, Мирамар! Много здраве, любов и щастие с тримата ти мъже newsm51

# 41
Здравейте момичета,

Нямахме интернет няколко дни и ви казвам, че направо ден не ми минава! Бе минава, но нещо липсва! Петя така се върти умело, че е наистина като пумпал! Много се радвам, и  в количката се повдига да сяда, но все ще устиска още една -две седмици! От утре сме с баткото и с дребната!
Имаме напредък, Петя вече яде по 100-120 гр зеленчуково пюре, даже вчера си направи пауза от 4 часа след обедното ядене!Добавям и АМ към пюрето! Като види лъжичката и чака с отворена уста!
Мирамар, честит празник! Твоите трима мъже на ръце да те носят!
Честита месечинка на всички порастващи мънъци!

Лек и приятен ден ви пожелавам!

# 42
  • София
Честит рожден ден на Мирамар!  bouquet Много здраве, щастие, любов, парички, другото ще си го купиме  Wink
Честито на месечинковците  bouquet
Вики още от втория месец започна да се върти, като часовникова стрелка в леглото, а от месец и като кебапче. Нахитряла е нещо и знае, че като се врътне по корем и мрънка, аз ходя да я обръщам. Общо взето цял ден на тва си играем  hahaha Педи каза, че мога да я слагам до 80 градуса седнала в количката, но не за дълго. Сега се кокори и не мрънка, като я надигна в количката  Grinning
Относно сутиените - в началото правих няколко пъти бучки и запушване, усетих се на време, че е от сутиените и сега съм си взела няколко на Sielei - http://www.sielei.it/sielei/collezioni/img-continuativo09/1506e1505.jpg, не им се свалят презрамките, но са страшно удобни, имайте предвид, че се кърмиме още, само свалям чашката, която е мека. Ще ме прощавате, но сутиените за кърмачки са  Sick имам 1, но събира прах в гардероба...
Вчера имах възможност, да дойда на срещата, но ми се стори много жега и се отказах. Излизахме чак към 6ч. А защо, не организирате летния сезон срещите, следобяд  Thinking
По някое време ще се качиме до Симеоново на Романс, че мама е зажадняла за сладичко, не че не си похапва всеки ден  261uu , просто съм пристрастена  Rolling Eyes
Целувки от нас и лек ден Simple Smile

# 43
Крис4е, много ми хареса този комплект, който си показала  Grinning Къде го продават това бельо и какви цени е  Grinning

Като стана на въпрос за кърменето, да информирам мамите кърмечки с още не озъбили се бебета, да се радват много за това  Mr. Green С тези два зъба при нас, дето уж се покриват от езичето, се върнах в първите седмици на кърменето  Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 12:16 от veselina_s_p

# 44
  • под кривата круша
Честит рожден ден, Мирамар   ura. Да си жива и здрава, много щастлива и обичана за трима!
Вили, много неприятно, дано се регулира пак кърмата. Защо не се посъветваш с някой консултант по кърменето?
За ушите-прегъват се в меката долна част. Беше ми любопитно дали лента няма да помогне, но реших, че е малко вероятно, а и не искам да и спарвам главичката допълнително.
За корекция на късогледство, доколкото знам, направи ли се веднъж, няма възможност да се коригира после нито с очила, нито с лещи. Иначе и аз си мечтая да виждам пак нормално без такива приспособления:roll:
Днес нашия татко е пак цял ден на работа, и вчера беше така.  smile3511, искам да се разхождаме тримата!

Общи условия

Активация на акаунт