Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 978
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
и нашите ушички се подгъваха,Тео все спеше със прегънато ухо,започнах да му го оправям като заспи и той свикна да не го подгъва,е не всеки път,но когато е нужно го оправям,аз до скоро си подгъвах ушите докато спя,разбрах че е до свикване,затова исках да науча Тео да не свиква да ги подгъва,че моите са леко литнали smile3535

# 46
Мирамар,честит рожден ден,да бъдеш много щастлива и обичана жена  newsm51

и аз му оправям ушетата,но той като извие главичката и то пак се свива,не знам може ли да се неучи да не го прави,според мен не  newsm78,дано е до ген  Praynig
много ми е тъпо тези дни,няма причина пък се чувствам много тъпо,даже и пропуших  smile3546,за което ми е още по гадно  smile3518

# 47
Здравейте мамчета Hug
Мирамар, ЧРД, много здраве, щастие и любов ти желая, нека животът ти бъде пълен с много положителни емоции  bouquet

kikoikris защо така? Сигурно мъжлето ти липсва, предполагам колко ти е трудно.  Hug

shushi_13 вие кога щяхте да идвате към Плевен?

Мечо Пуух рибок съм, той мъжът ми само обяснява колко ще му е трудно с 2 риби в къщи Sunglasses

На Алек ушетата също са щръкнали, но и на таткото ни са му така, аз в началото много се ядосвах и гледах все да ги прибирам, но видях че ефекта е нулев.
За въртенето в леглото - нон-стоп се въртим, ама той си е такъв - постоянно се движи, баба му го е кръстила Гинко-Пружинко  smile3521

Днес продължавам с одисеята с кърмата, май съм малко по-добре - при цеденето успявам повече да изкарам. Ама каквото стане...

Тук е ужасна жега, не е истина просто, добре че излезнахме малко сутринта. Аз преди малко изпратих мама и сега си почивам на хладно

# 48
Здравейте

ЧРД на Мирамар!!! Да си здрава, щастлива мама и обичана жена!!!

Честити месечинки на бебоците!

Вили- дане се оправяш бързо.

Моята сладуранка си изкарва чудесно в Люлин, докато аз от вчера на обяс съм с високо кравно. Снощи пих 1 чаша бяло вино и се оправих, но от 6ч сутринтта е ад. А имам да чистя.
Май другата седмица ще се ходи по доктори.

Хайде усмихнат ден от мен  Hug

# 49
  • София
 Лелеее, влизам във форума и какво да видя - толкова поздравления и пожелания. Много се трогнах и ви благодаря от сърце!
 Почерпете се и с малко шоколадова торта по случая :

# 50
Вили,сигурно мила,вече броя дните пък времето не минава  Cry
до сега като се рових попаднах на тоя сайт http://www.fancyhouse.net/products/detski-magazin-markovi-detski … ths/t-shirts.html,някой пазарувал ли е  newsm78,хубави ми изглеждат дрешките,а и не са скъпи  Thinking

# 51
Kikoikris,няма да се отчайваш,че... box toothЩе се караме!Малко остана,доста мина.Ден след ден ще мине времето и няма да го усетиш и ще се обичкате и гушкате двойно повече от преди!
Я сестра ми е сама от 5 месеца,в които мъжа и е в Германия,защото много закъсаха с паричките,а тя е с дете на 2 годинки и бременна вече ще влиза в 9 месец. SadИзкара си бременността сама и най-вероятно ще е така още 2 години,защото условията в града,където работи мъжа и са ужасни за отглеждането на 2 малки деца.Моли се поне да го пуснат от работа за изписването на бебчо,живот и здраве,
Знам какво е,виждам колко е трудно,но бъди силна за Криси! Hug

# 52
Алекс-мама  Hug,много ти блаодаря и аз гледам да не се отчайвам ама на...щом и пропуших  Cry Crazy
а сестра ти милата не я виждам,а аз съм седнала да се оплаквам ,живо и здраво да е бебчето на финала Peace

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 17:16 от kikoikris

# 53
Kikoikris,"седнала си да се оплакваш" не от хубаво,а защото и на теб ти е тежко.Всеки има такива периоди,камо ли с много плачещо бебче,което хич не е лесно,а това,че сте разделени е вече върха. Tired Но всичко е временно. Hug Hug Hug

# 54
Мирамар, честит рожден ден!Да си жива и здрава и много обичана мама и съпруга  bouquet

# 55
  • София
veselina_s_p, един съм купувала от витошка/в отсечката м/у патриарх евтимий и гургулят е магазинчето/, а другите от магазинче м/у блоковете в борово. 32лв е сутиена, прашката 23лв, ама не си взех, щото нямаше номер за мойто Д.  Blush
Аз мисля като се озъби Вики, да слагам силиконовите зърна.
За ушите, като за краката - кво като са ме повивали, сега не си намирам краката прави, та не си тормозя детето, всичко е до ген.
kikoikris, стегни се, нали сме мами, трябва да бъдем силни и да не показваме пред децата слабостта си. А за цигарите...е бива ли така, след толко време без, сега те пребориха...и аз пушех преди, но си казах, че неможе едни цигари да ме правят на глупак и ги спрях.  Simple Smile

# 56
  • София
Мирамар,ЧРД! Да си жива и здрава и много обичана съпруга и майка!
Слънце, наистина забравих да ти отговоря за сестра ми, сори - напоследък е много заета и хич няма време за форума - тя е и на нова работа, и и е доста нагорно... много благодаря, че попита. Тя праща много поздрави и целувки на всички и пожелания за здрави и спокойни бебчета.... Ако знаете само как се радва на Стелито.... Hug
Вили, кураж и търпение - всичко ще се оправи, миличка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз вече съм доста по-добре с кърмата - какво беше това внезапно намаляване/почти спиране/ въобще не ми е ясно.... от къде дойде и на какво се дължи, така и не разбрах... мислех, че е цикъла, ама още го няма... може да е овулация само... не знам.... Много благодаря на всички още веднъж за подкрепата!!!
Съжалявам, че не можах да се включа към срещите, но пътувахме този уикенд....
Целувам ви и лека и спокойна нощ!

# 57
ЧРД,Мирамар,много здраве,любов и щастие ти желая!
Моят син взе,че прояде пюре.Опитване му е майката...Оказа се,че моркова е неговия зеленчук,а сега и комбинацията картоф /морков  му хареса.
Бяха ми казали,че от пюретата бебчетата пълнят здраво памперса,ама не очаквах такова чудо...,при това от запичащи храни.Какво ли ще стане,когато дам тиква?! Laughing
Да взема да се присъединя към самотните мами-и моят мъж пак замина за 10 дни за пореден път това лято .Обаче се очаква от септември да сме по-често заедно. Praynig
Я да ви питам-как забавлявате бебоците у дома?Моя хубавец играчки не признава и на мен вече ми се изчерпва вдъхновението.

# 58
Мирамар, честит рожден ден! newsm59 Много здраве и щастие ти желая, и много да слушат близнаците!

Роня77, при нас голям успех имат книжки с ярки картинки, песнички и стихчета при които показваш с ръце, въобще нещата с които занимавам малкия батко са му много интересни. Говорим си Mr. Green, показвам му из къщи неща...
Наскоро си намери краката и голяма игра пада с тях, а днес започна да се придвижва леко напред по корем като червейче. Прави едни смешни движения сякаш плува на сухо, голяма е скица.
Какво ли става с Никита?

# 59
Сега чух дребното, смее се и не и се спи. Утре ще си я нацелувам стабилно.

Kikoikris- ти пък се оплакваш. Ми аз като ви занимавах с моите жития и бития?! На всеки му е трудно като го няма близкия човек. Аз лично едвам издържах докато Илия беше в болница 9 дни. А не искам да си представям какво ти е на теб.
 Hug

за забавлението у дома- на нас тати ни е забавлението сега. Седим по малко в люлката, на гимнастиката и на лаптопа (много се кефи като и показвам снимки и клипчета). Най редовно обаче иска да си говорим и да се хилосваме. Нямам търпение да почна да чета приказки и да ме разбира.

Хайде целувки и лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт