Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 982
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте и от нас. Днес бяхме на пикника в Борисовата, ами супер беше, Калин мнооого хареса идеята да лежи на одеало и да зяпа дърветата - може да пробваме някой път на среща. И вечерта най-сетне се обърна от гръб по корем...

Мирамар, честит рожден ден   bouquet

...от един сутиен  ooooh! Той попринцип се води за кърмачки, но ми е въз малък. Нося го само за малко, докато си пера удобния.

А аз съм все вир вода и затова имам цели 3 сутиена за кърмене и пак не ми стигат  Tired Tired Tired

Крисче, срещите продължават по цял ден, защото всеки е с различен график: пътува се от цяла София, някои идват по-късно, имаме мами с каки и батковци, които спят следобед, независимо дали е лято или зима. Специално за вчера си тръгнахме рано, че нали там за Похода, но предната среща беше до към 20 ч., по-предната до 19 и нещо и т.н. А аз лично винаги идвам по-рано, защото ми е мноого жега, и тръгвам по хладното, защото съм пеш или  с метрото. Да ме прощаваш, ама не си представям как в 15 ч. тръгвам за центъра - или няма да дойда, или ще съм там от сутринта... И последен аргумент, има бебета, които се къпят по-рано, например в 20 ч. ...

# 61
ЧРД ,мирамар!  bouquet
Много здраве и любов

# 62
Моми4ета многоо ви благодаря,добре че ви има  lovekiss Hug,оправихте ми настроението
а за цигарите многоо виновна се чувствам,не ми се пуши,ама като чи ли от няма и на кво като спи в количката и припалвам  Embarassed Embarassed Embarassed
 За занимаването в къщи - първо имаме чипане на обяд,много се радва,после се мачкаме на спалнята да се измори и заспива за малко ,после пак се мачкаме,люшкаме се,гукаме двамата,пеем и така,ние също не признаваме играчки  Peace
Зеленко,като казваш да лежи и зяпа листата,ние с Криси сме всеки път така в парка,не на тревата,а на една пейка като го сложа и умира от кеф,ритка на воля и така  Peace

# 63
Добър вечер момичета!
Леле като чета само колко мами са сами,направо Confused Сигурно е ужасен период това за вас,ама пустити му парички Money.....Добре,че моичкия все си е при мен,почти де.Отсъства само когато е на работа,а той 24часа работи,после 24часа е дежурен и после 48часа почива,кеффф.....
зелено човече,браво на вас,че сте си искарали супер.Аз с нетърпение очаквам петък за да избягаме пак към планината.
Ели,и Илко сега се смееше и гукаше на бабите по телефона,ама съня надделя Wink
За забавлението в къщи-заиси от настроението,понякога си играе с игрчките,понякога с тати го забавляваме,а има и момент в който нищо не му харесва и започва буквално да пищи.....,иди го разбери какво иска  Twisted Evil
Deziderata,в предиша тема беше споменала за някакви карти ли или нещо друго беше сега не се сещам точно??? Мисля че беше обаче за по големи бебета newsm78.Ох дано си ме разбрала,че как обясних ooooh!
И да питам,като стигнем със захрнването до полужение-обед зеленчуково пюре,след обед каша или плодово пюре,втората закуска в 9или 10ч каква трябва да е пак ли мляко или нещо друго newsm78
kikoikris,и аз пушех преди,ама ги отказах.В началото на бременноста да си призная припалвах Embarassed,с което не се гордея особенно.После изобщо не пуших.Като спрях да кърмя пробвах,ама нещо много гадно ми стана и си казах край Wink,до тук съм с цигарите PeaceСигурно ако бях запалила още една щяха да ми се осладят Twisted Evil
Айде лека smile3524,отивам да си гушкам синчето,че тати е на работа.... Sleeping newsm46 smile3524

# 64
  • София
 Здравейте, мами! Аз да съобщя, че християнчетата вече са с едно повече. Днес кръстихме Илийката. Изпуснахме 20 юли, но по стар стил Илинден е на 02 август, така че... Дядо поп беше много симпатичен и Илийчо се държа като най-доброто дете на света. Изобщо не гъкна. Подстригаха го, изгониха му дяволите Grinning и вече очаквам всеки ден да е най-доброто дете на света. Имам обаче чувството, че все пак е останало едно дяволче в дупето, щото не спира да го вири. Grinning
 За въртенето- той като стрелка се върти откакто се помни, но вече във всички посоки се върти. Най-готино е като го оставя в леглото, той се завира под обиколника и захапва решетката. Като тигър в клетка е. Laughing

# 65
Мънки,честито ви християнче и да кажеш,ако е стане кротко бебенце да бягам и аз към църквата  Mr. Green

# 66
  • София
За пушенето: в момента, в който спрях да кърмя веднага запалих. и честно да си кажа хем ме е яд, хем не.....

За забавленията вкъщи: слава богу, малката все още се замозабвлява с играчките в кошарата, иначе я слагам на активната гимнастика или в шезлонга.

# 67
Добро утро, като гледам май съм най-ранобудна. Ами така ше е с тези среднощни бесни игри, малкото спинка, но аз нещо не мога.
За забавлението вкъщи да се включа - Лора вече не харесва активната гимнастика. Издърпва всички играчки и после и омръзва и за това мисля да я разглобя вече. Иначе обича новите играчки (и не само), но бързо и омръзват. Обича също да застане на четири крака като кученце и да се клати - голям кеф!

# 68
  • София
Сия, не си най-ранобудната Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, мене просто ме е срам да пиша всяка сутрин в 5.30-6.00

Слава богу, че има две играчки, които са й любими от самото начало. Иначе другите омръзват, аз ги прибирам, след седмица пак ги вадя, но рядко давам повече от 3-4 играчки наведнъж. Само любимият Плюшко е постоянно при нея в кошарата, без него не може да спи

# 69
  • под кривата круша
Добро утро Simple Smile
Какво става тук, от вчера само 2 страници изписани?! Да няма паралелна тема Simple Smile

# 70
Добро утро, понеделнишки..! perko

Oт няколко дни Ади много трудно заспива,дори при мен на спалнята.Мъчат я зъбите и пикът явно е след обяд.Вчера и оня ден след час и половина борба най-накрая и дадох ефералган и на петата минута отнесе.. Днес мисля този час и половина да си го спестя и ако пак я тормозят болки и е такъв нервак, ще и дам една дозичка,поне е веднъж на ден. Rolling Eyes
Иначе при нас е весело.. Кака Дари от петък не е на градина и сега търча по етажите (фитнес ми не трЕбе). Crazy

Честити ви християнче,Мънки!  bishop baloni

# 71
здравейте,

Мъки честито ви християнче. Ха дано стане добричко. (макар че ако следваме логиката на кръщаването, че от там на сетне се променяш, не искам да кръщавам Елия ако ще става лоша  Joy).

Аз след малко ще излизам да си я взема от центъра. Така ми е домъчняло за нея.

Хайде усмихнат и прекрасен ден  Hug

# 72
 bye
Добро утро!Мой нервак ей сега ми спретна един рев,щото на друго място освен в леглото си не ще да заспи. Crazy По-рано не мога да го сложа там,сега...Луда работа.И даже повечето случаи отказва да го държа,слагам го в леглото,давам бибата и спи сам.Не мога да повярвам! Laughing И няколко  сутрини вече ставаме чак в 8!Е нахвалих го,сега ще чакам да ме опровергае. Mr. GreenЩе се очовечваме все пак нЕкой ден и ние май.
Мънки,честито християнче!!! HugДа слушка много вече,ама по-важно-да ти е здравичко! bishop
Ние вчера пробвахме морковче.Хареса го,ама на мен много гадно ми се стори.Като го нахвалихте,че вкусно....А то  Sick На Хип,за тях ли казахте или друга марка? newsm78 След няколко дни ще дам и кашичката,че да не въвеждам 2 неща наведнъж.
Айде да отлитам,че нашия тати е болен нещо и...Да го видя и него.
Хубав ден!  bouquet

По бтв дават за съня при бебетата. Thinking

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 10:08 от АлЕкС-мама

# 73
  • София
Привет!
Мънки, честито ти християнче!  Hug
За заспиването - и ние сме трудни от няколко дни. Гледам има пълнолуние, ако е като батко си, значи да му мисля всеки месец  Tired За ставането - ако е преди 8-9ч , знам че не се е наспал и се приспиваме пак. Ето, тази сутрин в 6.45ч почна да пее, изака се, и реши, че пак му се спи. Та така - до 9.30ч. Е, нощес се буди няколко пъти, но предпочитам така, отколкото да ме вдига в 5-6ч.  Blush Не знам мамите на раннобудните деца как издържате  ooooh!
Кикоикрис, и нашият татко все работи  Tired Даже като се ядосам му викам, че съм като самотна майка, пък той се сърди Crazy Ако знае, че понякога в яда си го наричам "донора"  Laughing Blush Embarassed

# 74
Elwing, разбиваш ме просто  Mr. Green, ама напълно те разбирам че ти е трудно. 
Хайде и аз да честитя новото християнче в отбора Илийчо, да е жив и здрав и всички злини да го подминават!!!

Общи условия

Активация на акаунт