Мирамар, честит рожден ден

Той попринцип се води за кърмачки, но ми е въз малък. Нося го само за малко, докато си пера удобния.А аз съм все вир вода и затова имам цели 3 сутиена за кърмене и пак не ми стигат
Крисче, срещите продължават по цял ден, защото всеки е с различен график: пътува се от цяла София, някои идват по-късно, имаме мами с каки и батковци, които спят следобед, независимо дали е лято или зима. Специално за вчера си тръгнахме рано, че нали там за Похода, но предната среща беше до към 20 ч., по-предната до 19 и нещо и т.н. А аз лично винаги идвам по-рано, защото ми е мноого жега, и тръгвам по хладното, защото съм пеш или с метрото. Да ме прощаваш, ама не си представям как в 15 ч. тръгвам за центъра - или няма да дойда, или ще съм там от сутринта... И последен аргумент, има бебета, които се къпят по-рано, например в 20 ч. ...
,оправихте ми настроението 
.....Добре,че моичкия все си е при мен,почти де.Отсъства само когато е на работа,а той 24часа работи,после 24часа е дежурен и после 48часа почива,кеффф.....
.Ох дано си ме разбрала,че как обясних
,отивам да си гушкам синчето,че тати е на работа....
и вече очаквам всеки ден да е най-доброто дете на света. Имам обаче чувството, че все пак е останало едно дяволче в дупето, щото не спира да го вири.

). 
На Хип,за тях ли казахте или друга марка?
Не знам мамите на раннобудните деца как издържате