Днес ще я заведа за една слушалка, ама да питам.

нямам думи направо
. Също я и боднаха за кръв, профилактични изследвания и милата изобщо не заплака. Надявам се и там да е наред.
. Уфффф, много ме избива на агресия от такива изпълнения-джебчии, нагли шофьори и изобщо хайвани дето не зачитат, че си с малко дете. Добре, че ви се е оправило оченцето, и ние имахме наченки на възопаление скоро, но се размина 
( ден
живи и здрави да са ви
, дано сега ви се случват само хубви неща 

Кое е по-удачно?
,не е хубаво така да се кълне,но в такива моменти не се сдържам 
,че снощи милия плака 3 часа,направо в чудо се видях,,така никога не плакал и колики като имаше
,накрая му дадох малко панадолче и заспа

.
Наскоро като си бяхме на село, ходихме до Чирпан единия ден и там едно цигане открадна на една баба портоменто!
Горката, развика се "хванете го", а мен ме достраша и веднага си прибрах портфейла...ужас, как може да има такива хора незнам! 

Също много обича да се гледа в огледалото и да разглежда нещата в банята. Отскоро започна да се забавлява като "дъвче" одеалцето/чаршафчето си или какъвто там плат му попадне. Голям кеф пада!
Тати направи едни процедури с термометъра, правихме масажи, гимнастики, чудеса, ама нищо не помага! Не иска и да яде много-много.. В чудо се видяхме!
Свикна с пюренцата и си ги яде. 
Препоръчани теми