Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 986
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Костинброд
Здравейте мами и бебоци.Ние бяхме един месец на гости на баба на хлад на планина и сега успях да седна да ви пиша докато Алекс спи.Ние сме добре бебо вече е 7800 и 66см,върти се,обръща се,яде зеленчуково пюре на обяд и се смее с глас.А на 20юли(моя имен) ден кръстихме Алекс-беше много хубаво.После бяхме и на сватба.Това е за сега от нас.Честито на всички които са имали повод-имен ден,рожден ден,годишнини,зъбчета и кръщенета.Весел и прохладен ден ви желаем........  bouquet

# 76
Здравейте, мили мами!

Кво да ви кажа , миналата седмица ми откраднаха портмонето от бебешката чанта с всички документи - лична карта, шоф. книжка/и вс. докум. на колата/, дебитната карта и много пари.Бях си изтеглила майчивнството 5 мин. преди това и явно са ме проследили...не знам колко месеца ги чаках пустите му пари и сега...добре, че само за 1 месец, та сега чакам другите. Ама здраве да е, ще се оправим, обаче ми беше ужасно гадно и обидно.

На София пък и се възпали много оченцето, та бяхме по доктори, но сега вече е доста добре, днес сме на контролен.
И друго щях да ви питам - значи от няколко дена бебка кашля.Струва ми се, че се дави от слюнка, ама е предимно през нощта, изведнъж започва да преглъща и да кашля, а от там и да киха. През деня почти не.Случвало ли се е на някой?  newsm78 Днес ще я заведа за една слушалка, ама да питам.

Е, оплаках ви се, сега излизаме, че малката многонервничи вече.

# 77
  • София
Добро утро!
Мънки, да ти е живо и здраво кръстеното синче! Честито!
Честита месечинка на Софи!

Искам да ви питам нещо.
Чудя се откъде да купувам кръстче на Мария -от тези марковите магазини -много ли са скъпи или от златарско ателие да е? Никога не съм си купувала злата и си нямам и представа от цени и прочие.

И друго
На Мария вече й се появи една бенка на крачето, много мъничка- на други бебета появили ли са се бенки

Ако знае, че понякога в яда си го наричам "донора"  Laughing Blush Embarassed
Joy

Малеее, *Nikita*, мно'о неприятно! А най- вече за документите- че е една разправия -и за тях средства си отиват!
Ами дано да е "всяко зло за добро" и сега да ти се случи нещо прекрасно, за което си мечтала!

# 78
  • София
Ох, Никита, и на мен ми се случи подобно нещо, като баткото беше бебе. Само дето аз нямах пари в чантата, но разправиите по вадене на всички документи са достатъчни  Tired Много противен народ има  Close  Confused #2gunfire

# 79
 *Nikita*, разбрах какво ви се е случило, дано бързо и без много главоболия си възстановите документите, то парите няма как да си върнете. Ама си е много гадно, какво безочите и колко коравосърдечен трябва да си да бръкнеш да крадеш от бебешка чанта !!!  #Cussing out нямам думи направо

Аз забравих да ви споделя новите размери на Лора (малко по-рано, че ще пътуваме) - 7.420 кг и 69.5 см дълга. Днес и сложиха последния Пентаксим, дано да няма странични последици  Praynig. Също я и боднаха за кръв, профилактични изследвания и милата изобщо не заплака. Надявам се и там да е наред.

Ама днес съм особено активна, от ранното ставане ще да е  Crazy

# 80
  • под кривата круша
*Nikita*, много неприятно наистина, но здраве да е. Егати идиотите, да те видят с количка и да те пребъркат! Такова да го хванеш и да му теглиш една гора бой малко му е #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Уфффф, много ме избива на агресия от такива изпълнения-джебчии, нагли шофьори и изобщо хайвани дето не зачитат, че си с малко дете. Добре, че ви се е оправило оченцето, и ние имахме наченки на възопаление скоро, но се размина Peace
oki4, аз също ще купувам на Теодора нещо подобно, но ще е от златарско ателие, където аз си правя бижутата отдавна. Разпитай за нещо подобно, често нещата са по-добри от големите магазини, стига да е наистина добър златар. За бенките, аз съм много изумена на тази тема, все я оглеждам, засега няма.

# 81
Добро утро Grinning( ден Mr. Green)

Бодливка, ммм, че хубаво кафе и чай- точно така обичам да ги пия thumbsup

Мънки, Аденис, честити ви християнчета Hugживи и здрави да са ви

Никита, много неприятна случка #2gunfire, дано сега ви се случват само хубви неща Hug

оки4, аз съм купувала кръстче за баткото от обикновен златарски магазин. Беба още няма бенки, но баткото ми се роди с една бенка, и вече си има доста Wink

Може ли да ми кажете ако имате вече столчета за хранене с каква тапицерия са? Виждала съм такива като промазани( мушама), струва ми се, че ще запарват детето, иначе са лесни за поддържане. И само на Фишер прайс от плат, обаче са Money Кое е по-удачно?

# 82
Леле, колко имам да чета.... ooooh!

Ще пиша малко по-късно, като попрочета... Embarassed

# 83
Мами можете ли да ми дадете линк на сайт, от който да поръчам играчки Chicco, Fisher price и Lamaze  Praynig.

# 84
Никита , мила, басиии и ужаса,да му изсъхнат ръцете на този грингооо  #2gunfire,не е хубаво така да се кълне,но в такива моменти не се сдържам  Crossing Arms
Утре сме на ортопед и очен,да стискате палци всичко да е наред  Praynig,че снощи милия плака 3 часа,направо в чудо се видях,,така никога не плакал и колики като имаше  ooooh!,накрая му дадох малко панадолче и заспа  Confused
Аз мисля гривничка да му поръчам тия дни,с името му и рожденната дата,а за цените Окич,някъде са по 31-32 лв грама,май последно толкова бяха  newsm78

# 85
Мънки, Аденис, честити ви християнчета   bouquet
Никита, много неприятна случка. Особено с изкарването на документи си е разправия. Аман от нагъл и безсрамен народ #2gunfire #Cussing out
Окич, kikoikris  в Перник цената на златото е 42лв/гр . В събота поръчахме за кръщенето на Мария гривна с плочка с името и датата на раждане. 5.91гр излезе. За гравирането утре ще платя като я взема.

# 86
Мами можете ли да ми дадете линк на сайт, от който да поръчам играчки Chicco, Fisher price и Lamaze  Praynig.
Виж в Май Тойса- http://www.mytoys.de/
Никита, думи нямам! #Cussing out Наскоро като си бяхме на село, ходихме до Чирпан единия ден и там едно цигане открадна на една баба портоменто! Sad Горката, развика се "хванете го", а мен ме достраша и веднага си прибрах портфейла...ужас, как може да има такива хора незнам! Rolling Eyes
Честит рожден ден на Мирамар на патерица!Да си жива и здрава и обичана жена!  bouquet
Честито християнче на Маймунката!Дано по-малко дяволии да прави! Twisted Evil Hug
По въпроса за цигарите-докато бях бременна не пуших, с което много се гордея(е, само в началото, не можах да ги оставя от раз, близо 2 седм.пуших по 5-6 на ден  Embarassed), след като родих и мина известно време, още кърмих но вечер си припалвах по една.... EmbarassedСега си пуша като за световно,една кутия на ден не ми стигат  Blush Mr. Green
Да повдигна два въпроса:
1.От кога чашка?Аз мисля скоро може би към края на месеца да купя от магичните чаши на Авент и да пробваме лека полека с тях...но само водата, той така или иначе н е пие много вода, надявам се по-леко да се научим
2.От кога в проходилка?Понеже нищо незнам Embarassed, затова питам.
П.П.Мъжа ми е платил 80 лв за гривната на Радослав, 1.83 гр. е. Peace

# 87
и аз се чудех за чашките,гледам на Авент има с накрайник с 3 дупчици и ги дават за 6 месеца  newsm78
за проходилката май си е до детенце и до майка  Mr. Green,днес една майка ми каза,че слага 7 месечното си бебче  Rolling Eyes
Алкес-мама,браво на Алекс,време им е вече да порастнат на тия наще младежи  Heart Eyes

# 88
Nikita: много неприятна случка, вече щом и майки взеха да обират, не знам накъде вървим.. Дано "всяко зло за добро", нека нещо хубаво ти се случи за сметка на разправиите, които те очакват с документите.  Hug

За въртенето: ние почнахме упорито да се въртим от гръб по корем и днес му свалих нивото на кошарата, че не знам какво може да се случи... Сега спинка, та аз прочетох какво сте изписали.. Ние бяхме 2 дни при бабата в Плевен и не успях да се добера до компа.

За забавленията: ние много обичаме да гледаме какво се прави около нас - прибираме дрехи в шкафа, приготвяме АМ, топлим пюрета и всичко, каквото безопасно може да се върши с една ръка. Разбирате, че другата е заета да го държи. Simple Smile Също много обича да се гледа в огледалото и да разглежда нещата в банята. Отскоро започна да се забавлява като "дъвче" одеалцето/чаршафчето си или какъвто там плат му попадне. Голям кеф пада!  Mr. Green

Да ви се оплача: тези моркови на ХИП много ги хареса, обаче яко почна да се напъва, да ръмжи, изкара в събота едно такова гъстичко и вчера следобед, а и вечерта беше някакъв ужас: яко дране, рев до скъсване ви казвам, ама толкова жално и със сълзички, че чак аз се просълзих!  Cry  Тати направи едни процедури с термометъра, правихме масажи, гимнастики, чудеса, ама нищо не помага! Не иска и да яде много-много.. В чудо се видяхме!  Confused Дадохме пак лактулоза, тази сутрин пак - още няма ефект... Днес дадох малко круша, ама сигурно трябва да я хапва поне 2 дни за да има ефект. Тоз запек направо ни вгорчи живота. Снощи тати чете статии, днес - аз. Чудя се дали не е от АМ, от една седмица изобщо не иска на гърда ( а и вече няма кърма май изобщо), а съ чувала, че АМ запичал.  Имате ли опит с някакви други по-скоростни методи за изхождане? Ч имам чувството, че още ден няма да издържи милото...  #Crazy

# 89
Алекс-мама не на Хип ,а на Гербер похвалих аз моркова. Одеве и аз дадох на ХИП-еми по-друг вкус има,един горчив е и стои като на гранули.Даже се стреснах да не е развален,ама е в годност и капачката си "изпука".

Мойто детенце вече като го сложа на столчето за хранене и сам си отваря устичката широко за хапване.  Grinning Свикна с пюренцата и си ги яде. Wink
 Като гледах тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0 ми то на Семпер е най-голямо разнообразие от зеленчукови пюрета. Ние сме 3-ти ден на морков и после ще почвам картофеното.Иначе ми се иска на Гербер да му давам ама като няма разнообразие.

ПС - анастасия22 и на Денис му действа леко запичащо моркова.То по акото се вижда. Аз затова следобед му давам пюре от круши или круша+ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт