Честито Свето Кръщение на дечицата ви! Аз съм решила Петя да я кръстим октомври около Петковден! Като са малки е по-добре! Баткото го кръстихме на година и малко и орева всичко!За резил!
За цигарите, пуша сега от време на време, но когато децата не са около мен!
За проходилките, от нашия ортопед знам, че детето може да се сложи след навършени 9 месеца, а да седи в количката след 6 навършени!
Днес дребната хапна на обед 120гр зеленчуково пюре на Хип! Аз добавям обаче по една-две лъжици АМ защото хем става по-рядко, хем малко по-хранително и вкусно!Морков избягвам заради опасност от запек! Тези дни ще давам тиквички и броколи дано ги хареса!
На баткото купих като беше на 6 месеца чаша с накрайник и много бързо свикна с нея,но дребната така или иначе вода не близва та явно ще почакаме с чашата!На Авент са много хубави и здрави!
Никита, съжалявам за случилото се! Радвай се, че на детето не са направили нищо гадовете!Такива да ги пребиеш им е малко!
Нашето забавление е баткото! Преди час аз започвам да храня дребната в кошницата, а тя гледа как батко и подскача и се смее с глас! Огледалото иначе е много голяма забава!

после пък ми стана съвестно,ми ако наистина не са му достигали...... оффффффффф 

мамата

Чаши ние имаме 1 на Авент магическа, 1 обикновена на Дисни и една друга (от Англия и не и знам марката), та мисля да не купувам повече чаши. Ще взема 2 накрайника с 2 дръжки на Авент, нали ставали и на шишета, та така ще караме.
Тука повечето дечурлига са ги сложили към 6 месец вече,а някои и по-рано.За по няколко минути естествено.Нищо им няма и са си проходили от рано без проблеми и така нататък.Та нямам търпение да му взема.
Направо летя от кеф като го чуя и само се правим на маймуни всичките у дома,че да го чуем!
Толкова отдавна го чаках!!!
.