Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 10 299
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!

Честито Свето Кръщение на дечицата ви! Аз съм решила Петя да я кръстим октомври около Петковден! Като са малки е по-добре! Баткото го кръстихме на година  и малко и орева всичко!За резил!
За цигарите, пуша сега от време на време, но когато децата не са около мен!

За проходилките, от нашия ортопед знам, че детето може да се сложи след навършени 9 месеца, а да седи в количката след 6 навършени!

Днес дребната хапна на обед 120гр зеленчуково пюре на Хип! Аз добавям обаче по една-две лъжици АМ защото хем става по-рядко, хем малко по-хранително и вкусно!Морков избягвам заради опасност от запек! Тези дни ще давам тиквички и броколи дано ги хареса!

На баткото купих като беше на 6 месеца чаша с накрайник и много бързо свикна с нея,но дребната така или иначе вода не близва та явно ще почакаме с чашата!На Авент са много хубави  и здрави!

Никита, съжалявам за случилото се! Радвай се, че на детето не са направили нищо гадовете!Такива да ги пребиеш им е малко!

Нашето забавление е баткото! Преди час аз започвам да храня дребната в кошницата,  а тя гледа как батко и подскача и се смее с глас! Огледалото иначе е много голяма забава!

# 91
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. На всички с подови честито ( а на някой и на патерици).
Аз от днес съм малко по свободна. Митко е вече на градина. След месец и половина отсъствие - днес сме вече там. Така го чаках този ден, че нямам думи. Сега поне ще имам малко повече време за почивка.
За чашата - дават ги ( на Авент) от 6 месеца - но са малки още за чаша. Не им идва на акъла и се давят. Поне 8-9 месечни да станат.
За паяците - абсолютно е до мнението на майката. Аз например съм решила й съм се зарекла, че към края на този месец ще го купя паяка и на 01.09 ще го подарим на Симона понеже тогава има имен ден. Тя ще е на 7 месеца без 1 седмица тогава. И тогава ще я сложа и на ку-ку-то. Митко например много рано го сложих едно време на паяка. Роден е на 3 юни и на 26 окт. ( на димитровден) го сложих. Значи е бил 4 месеца и 23 дни. На 10 месеца и 20 дена се пусна и тръгна сам.
Русана я кажи в Хасково как върви златото.Знам, че там е сравнително по евтино. В Пазарджик също е доста по евтино отколкото тук. Аз златна гривна на Симона ще купя за кръщенете, т.е на едната годинка. Така съм решила да го направим 2 в 1. На Митко подарихме на кръщенето - и сега пак, за да няма сърдити един ден и караници.
Никита* тия да ги хваниш и живи да ги удереш - мамичката им мръсна
  #Cussing out

# 92
Ужас,Никита.(аз пък сега прочетох,нали все от зад на пред чета)
Сега каква хамалогия те чака с вадене на нови документи направо не ми се мисли.
Такива негодници има.Как може баш от майка с дете да крадеш бе #2gunfire

Пък на мен все просяци налитат -писнало ми е вече.
А скоро един пич ме спря в градинката и ми вика може лид а ви попитам нещо .
И ми разправя как не му достигали 60 ст. за билет до Пазарджик-той бил от там.
Ама на вид изглеждаше нормален-не приличаше на наркоман  или просяк .Обаче аз се уплаших ,знам ли го какъв е .Ми ако бръкна за протмонето и ми го грабне и хукне да бяга? Пък и бях сама ............и му казах ,че нямам Sad после пък ми стана съвестно,ми ако наистина не са му достигали...... оффффффффф

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 15:40 от Svetleto_

# 93
А да, Слънцето е права за златото! В Пз-к е добре като цена! Мисля, че е около 25-28 лв грама! На Петя гривната е 2,5гр и беше 130лв с изработка с гравиране!

Ето сайт на една от фирмите! Почти всичко е тяхна изработка! http://www.uvel.bg/R3/index1024.html

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 15:44 от Zora*

# 94
Привет  Hug
леле Zora*   ми то си е чиста далавера да купуваш злато в Пазарзжик  Mr. Green Мъжът ми нали ми подари златен пръстен за годишнината, ама го е купувал от Сф, и то от познати, с отстъпка и пак 44 лв грама  ooooh!
Никита, отвратително преживяване  #Cussing out А сега разправиите са  Whistling мамата  Crossing Arms

# 95
Здравейте и от нас.   Hug
Ние скитосваме насам натам, но ето ни пак тук.
Честито на всички празнуващи и вече отпразнували, които сме пропуснали. Честити кръщенета на новите христианчета. Ние сме решили да кръстим Ангела през септември на Рупите.
Ангела расте и хубавее и вече магарее. Научила се е да е в ръцете ни и само да разглежда някакви неща. Прави някакви смешни и сладурански опити за пълзене. Като е по корем вдига високо дупето и почва да буксува на място с краката, ама милото още не може да се сети и с ръцете да пробва.  Laughing
Бихме й първия Пентаксим и го понесе добре. Гък не каза и нямаше странични реакции. Всички имаме тен от Сандански  Mr. Green, но едва не пукнахме в най-големите жеги в най-топлия град. Добре, че има планина наблизо и се спасявахме там. Ходехме край реката и там по цели дни изкрвахме и след това се пребирахме, благодарение на което сме живи  Mr. Green #Crazy

# 96
"Прави някакви смешни и сладурански опити за пълзене. Като е по корем вдига високо дупето и почва да буксува на място с краката, ама милото още не може да се сети и с ръцете да пробва."
Моя звяр е същия от 2 дена!  Mr. Green

# 97
  • София
Никита, много неприятна случка Sad Съчувствам ти. Знам колко е гадно.

Аз като контраст на това, да ви кажа днес колко приятно се изненадах. В 3ч изведнъж почна някакъв невъобразим шум от под прозореца ми (живеем на първи етаж). Излизам аз на балкона и какво да видя - 5 човека с косачки, косят тревата наоколо. Полудях! Почвам аз да махам, защото като викам никой не чува. По едно време ме забелязаха, спряха за малко и аз им обясних, че не е нормално в 3ч да вдигат такава врява и че има малки деца, които си почиват по това време. Единия от петимата - приличаше на шефа на бригадата каза "О, извинете", подбра си дружките и спряха. Аз така:  Shocked Както каза мъжа ми - не всички са олигофрени, макар че повечето са...

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 16:27 от jivotinche

# 98
Момичета, имаме си нов албум- ASL/Знакова реч за бебета.  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407197&pid=13966107

Нани В, поста ти ме подсети, че мога да снимам картичките с апарата и да ги кача като снимки. Не знам защо не ми беше хрумнало досега. Само не мога да ги завъртя, а в моя албум са си добре.  Thinking
Също бих могла да ги надпиша на български, но в снимка бг не мога да пиша на кирилица. Ако на някой му се занимава, или няма нищо против, моля да ги надпише. Инак ще ги надпиша на маймуница. Mr. Green

Връщам се да чета постовете след Нани.

# 99
Аденис често кръщене и на вас.

Никита- егати и идиотите. Аз ги гледам по парковете майките как си зарязват количките и търчат след децата. Май от догодина ще си ходя с чантите през  рамото дето събират телефона и портфейла. Дано поне се сетят да ти върнат документите.

за чашите- аз вече на няколко пъти се опитвам директно от шишето да и давам (шише на Авент с отвъртяна биба) и пие като кученце  Joy Чаши ние имаме 1 на Авент магическа, 1 обикновена на Дисни и една друга (от Англия и не и знам марката), та мисля да не купувам повече чаши. Ще взема 2 накрайника с 2 дръжки на Авент, нали ставали и на шишета, та така ще караме.
за кръстчетата- аз знам, че кръстниците трябва да го купят. На Патриарха посока Женския пазар в един базар в безистена има малко златарско ателие и там има голям избор и е евтино.

какви са тези паяци???

Моята сладурана си е вече вкъщи и се опитахме да папаме кисел, но не си се получи.

# 100
Паяците са проходилки.На народен език. Laughing (ако това питаш,Elq)
Аз на моето диване ще му купя като взема майчинството,надявам се тази седмица и скоро мисля да го пробвам за по съвсем мъничко.Ако питаш ортопед,ще каже не 9 месец,а че въобще не е хубаво да се ползват.Спират развитието т.е.естественото пълзене и т.н. Че е опасно от падания,но не мисля да слушам. StopТука повечето дечурлига са ги сложили към 6 месец вече,а някои и по-рано.За по няколко минути естествено.Нищо им няма и са си проходили от рано без проблеми и така нататък.Та нямам търпение да му взема.
Иначе днес много се зарадвах,защото мойто диваче най-сетне се научи да се смее с гласче! newsm44 newsm68Направо летя от кеф като го чуя и само се правим на маймуни всичките у дома,че да го чуем! Heart EyesТолкова отдавна го чаках!!!

# 101
  • София
Моя позната каза, че си е сложила детето на 4м и половина в проходилка за първи път. Нищо му няма на детето сега, но на мен ми се вижда раничко. Баткото го сложих на 8-9м май  Rolling Eyes
Елг, не връщат документи  Confused , аз поне не дочаках моите. Но си спомням веднъж мъжът ми беше изгубил неговите - открихме в пощенската кутия бележка с разкривен почерк - да ходи да си ги вземе от еди-къде си, телефон и име на човек. Оказа се, че един пияница ги е намерил и решил да изкара някоя почерпка като ги върне  Simple Smile

# 102
А какво било паяк  Joy Аз още ссе чудя дали да купувам проходилка. Уокър ще взема, но по натам.
Жалко найстина за документите, а и за парите. Ама то има Господ.

# 103
Ето ни и нас!
Върнахме се преди 10 дена от море, ама изобщо не смогвам! Нямам и шанс да ви изчета изобщо!

Мънки, Аденис често кръщене! Честито на всички празнували, които съм изпуснала!

Марти е вече 8кг и 66 см! Овладяхме алергиите - сега е беличък, ама то и цъвтежите преминаха! Ще захранваме официално последната седмица на август! Обаче като му гледам списъкът с диетата - голям зор ще е, от плодовите може само кайсия и слива  newsm78.

Марти вече се обръща и пълзи! Влачи се по чело и крака, обаче много бързо му се протрива кожата. Та моята задача е да го спирам от прекомерно пълзене, което му е страст! Ето защо нямаме и свободна минутка, не спира и за секунда човечето!

Никита, много неприятно това за протмонето! За парите е гадно, обаче документите..... ужас! Съчувствам ти!
И Марти се дави от слюнка, вече 2 пъти го водих на различни лекари, докато се светна, че е от слюнката!

# 104
  • София

за кръстчетата- На Патриарха посока Женския пазар в един базар в безистена има малко златарско ателие и там има голям избор и е евтино.

Тва в кой град? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт