Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 962
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас. Малко ни хвана липсата тези дни, но дано да е за добро. Мой Калин станал медийна звезда - давали го новините в събота през нощта по МСАТ, свекървата го гледала и много се развълнувала.

Направо ще откача, защото онази нощ Калин го гризнала някаква буболечка пак и едната му ръчичка вчера не спря да се подува въпреки мазането. Предписаха ни по-силно мазило: ЕЛОКОМ - някой да го е ползвал  newsm78

Единадесета Софийска среща в събота - 08.08.2009 г. Западен парк от 11 ч.
записвам: зелено човече

Елоком е кортикостероид - хм.... аз не бих мазала; попитай и за вътрешен антихистамин на капки. Има на Хансапласт едно за ухапване от наекоми - много добре действа. Питай дали може да го ползвате.

# 196
  • София
Направо ще откача, защото онази нощ Калин го гризнала някаква буболечка пак и едната му ръчичка вчера не спря да се подува въпреки мазането. Предписаха ни по-силно мазило: ЕЛОКОМ - някой да го е ползвал  newsm78

Елоком е кортикостероид - хм.... аз не бих мазала; попитай и за вътрешен антихистамин на капки. Има на Хансапласт едно за ухапване от наекоми - много добре действа. Питай дали може да го ползвате.

Ами лекарката ме предупреди, че е кортикостероид, и че на листовката пише страшни работи, но от нейния опит за 5 дни няма да е проблем.
Този път на втория ден излязоха мехурчета, въпреки мазането с Фенистил гел  Tired

Единадесета Софийска среща
в събота - 08.08.2009 г. Западен парк от 11 ч.
записвам: зелено човече, Тони_ст, (СМС на Вероники, Росикв, Дивена)

# 197
И аз го раздавам малко сърдита на форума и не ми се пише ама не спирам да чета.

И аз усетих земетресението макар  леко бая се уплаших. Ама аз съм голяма бъзла.Седях си на дивана и той взе да играе кючеци. Докато скоча с детето и то спря. Добре че милото си беше в къщи още.

ЗЕЛЕНКО Елокома съдържа кортикостероид и мисля че е по-добре да задържиш с ползването и да попиташ за нещо друго. Редовно се карам за това с кожните докторки ooooh! Тя затова била учила 10 години. Еми много се радвам ама не искам да си мажа детето със стероиди Stop Сори че те занимавам.

ААА тя и РИЛА ти е отговорила същото.

# 198
зелено човече Елоком ни предписа гастрото,след като коките,с които ни изписаха още от ТК не минаваха с техния Пиоктанин! Crossing Arms Само си омазах детето,почти нямаше не-лилава кожа по лицето.
Елоком ми казаха да мажа 4 дни,не повече и на тънък слой.Знам че е кортикостероид,но тези страшните неща от листовката се получават при продължително лечение или предозиране,така че щом са ти го изписали за кратко време,е ок.На Ади още след 24-ия час кожата се подобри,и на третия ден нямаша и помен от пъпките,а кожата и стана перфектна. Peace

В момента Дарина е цялата нахапана,на плюски и се чеше като крастава,вчера и днес мажа с Фенистил-а,утре мисля с Елоком да я намажа,че е нещо страшно по корем,гръб и навсякъде.. Tired

# 199
я да питам,който е давал тиквички с картофи на Хипп,разредихте ли ги с мляко  newsm78,аз сега му дадох,но много гъсто и разредих с малко готово АМ,много ги хареса,а аз само като ги помирисах  Sick,няма такава гадост  ooooh!
Алекс-мама,добре сме мила,нас също ни мъчат зъбчета и сме многоо криви,дано ваще да избият скоро  Praynig и да се успокои душицата  Peace
Десис,мила честити ви 4 месеца на патеричка   bouquet
Каяна,радвам се че сте се устроили вече,на малката как и понася разликата,усети ли промяна,а климата ?
искам да ви се оплаа,че упорито си смучем палеца,не знам какво да го правя,всякакви идеи приемам  Rolling Eyes,като се бутаме в количката аз си мисля,че  спи,а нашия така сладко смуче и кротува вътре,а нали съм с чадър и като спи е покрит целия ,та не го виждам ooooh!.Вече си маха бибата и бута палеца   Tired

# 200
Аз давам тиквички с картоф на ХИП. Ама аз понеже замествам хранене и не меся с мляко а ми го разреждам или с тиква или с ранни моркови зависи  кое си давала и като го стопля в топлилката и става добре. Иначе наистина мирише ужасно ама Ивко яде та пушек се вдига.

Иначе за ухапване винаги имам в себе си Псило Балсам още докато видя пъпката или ужилването мажа като леко масажирам и веднага изчезва. Ако не веднага след 2-3 пъти мазане http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%B1%D0%B0 … -pid16005491.html

# 201
  • София
Здравейте!
От вчера се опитвам да пиша, но сега успях вече. Ама си отворих един Уорд- овски файл- и така през 15 минути идвам да дописвам, че е много крива днес. Преди да започнат лудите жеги и беше така пак облачно и дъждовно, само си спеше и аз затова чаках с нетърпение да дойде такова време. Ама сега не ще да пази такова поспаливо поведение- напротив по- зле е- само реве- дано не й започва пак някакъв ревлив период
Честити четири месеца на Вики! И Лек ремонт Десис! Поне имате развитие в заспиването- браво!
Каяна, супер снимки- да пускаш по- редовно да се разнообразяваме! И видях моята- слабост- чешмата в кухнята да е пред прозореца!
Онзи ден си свалих Baby Einstein- и й го пускам. Ето от тази поредица образователни двд-та за деца. В Замундата ги има. Вие чували ли сте за тях?
Искам да питам момичетата които си взеха от Вега тойс музикални килимчета- как е музиката? Много ли пищят или са търпими звуци?
Галина, днес или утре ще ходя в аптеката със списък само на цярове, препоръчани от теб- това за зъбите, за успокоението преди сън и ще взема й това последното- за мазането при ухапване! Благодаря, че споделяш за тези лЕкове!
Между другото бях взела на DHU хапчетата при никнене на зъби, но на Мария не й влияят- дано това за успокояването я "хваща". На Ивко още  действа ли му?

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 13:49 от oki4

# 202
Окич,доста пищят (поне за мен ),има и песнички 2,лично Крис още не му се радва  smile3516
Галина хич не се бях сетила да смеся с нещо въведено , мерси   bouquet

# 203
за музикалното килимче- на нас ни харесва и не ни пищи толкова. Ние сме с влакчето. Още и е странно от къде точно идва звука, но се опитва да го натиска.

за срещата- нали щяхме да редуваме или аз пак нещо не съм разбрала.

# 204
kikoikris, положението с палеца при нас е страшно - аз вада, тя го бута обратно.  И най-демонстративно ми обръща гръб и си го налапва отново. Вече да ти кажа се предавам.
А за утре и аз съм планирала това пюре - тиквички с картоф. Пюретата засега не съм ги разреждала с мляко, но понеже чист картоф не хареса и го смесих с морковите, които бях въвела първо. До момента съм въвела морков, картоф и тиква и само тиквата си я хапна с охота.

# 205
ей това много ми хареса,изглежда практично,но или мъжът е доста голям или количката е наистина малка Thinking
http://www.youtube.com/watch?v=Id8ffD_3P-A&NR=1

# 206
ей това много ми хареса,изглежда практично,но или мъжът е доста голям или количката е наистина малка Thinking
http://www.youtube.com/watch?v=Id8ffD_3P-A&NR=1

изглежда страхотна, аз като знам колко място заема моята  Crazy а дръжката за дърпане направо ми обра токите  Peace

# 207
Кафе с мед, честито! Да сте влюбени и щастливи до дълбоки старини! Честито свето кръщене на Софи! bishop
Честити 4 месеца и на Вики!  party006

Вчера Тоби си издра лицето до кръв. Cry А личицето му тъкмо се беше оправило. Май от чушки и домати му става така. Кошмар!
Започна и да ме позахапва докато се кърмим, дано го отуча. Сега настървено си хапе любимия лос и му се кара. Mr. Green
И той връща доста когато е по корем, а легнал изобщо не иска да стои.
Бейби Мони, много е яка количката. Веднага проверих колко струва -150Е, добра цена! yes
 Аз се чудя как ще ходим на почивка с количка+две кошари+всичко останало. ooooh! Хем багажника е огромен...
КаЯна, пиши повече за вас, за Бристол като ти остане време. Много са хубави снимките.
Мънки, Илия е опасен, такова напреднало човече не бях виждала!

За знаковата реч- започва се на 6-9 месеца.
Окич, чувала съм за бебе Айнщайн, но не съм гледала нищо. Като изгледаш филмчетата кажи как са.

# 208
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ И ПОЗДРАВИ НА ТЕЗИ С ПОВОД ! Hug  bouquet
КОЛИЧКАТА направо ми взе ума,много е хубава,а имате ли представа за цената?
КаЯна, много хубави снимки,всичко изглежда толкова чисто и зелено,а след тези горещини тук си е направо мечта,не се познаваме,но ви желая много късмет там,спокойствие и щастие Peace
за повръщането : обръща се непрекъснато по корем и често драйфа Sick, кво да се прави, шило в торба не стои, Wink,
за спането - почти само по корем я караме,много е смешен,като почне насън да пълзи назад,и да си муши главата под обиколниците,то едно пъшкане....трябва да зо снимам на клипче някой път така Party
аз пюрето си го разреждам с по малко АМ,по вкусно му е така,но да не е прекалено рядко все пак
за златото и бижутата ( и аз-на всяка мандже-мерудия  Wink ), аз никога не съм си падала по златото,иначе среброто го обожавам и  обичам да слагам по много Grinning,като  враните на лъскавко налитам. Понеже имам по 6-7 дупки на ушите,обеците са единственото нещо,което не свалих след раждането....иначе с ланците,пръстените и гривните се простих временно newsm78
но много си падам по всякакви други видове бижута-от естествени материали,камъни,миди и кво ли не, понеже преди си ги правех сама ( имам си инструменти,а материали колкото   щеш ),сега имам няколко кутии с кво ли не по форма и цвят,ама пък сега по нямам време да ги слагам....ЕХ , ако имах едно женско да ме наследи, че с тия мъже около мене.... Wink

# 209
СПИ МИ СЕЕЕЕЕ  Tired Tired Tired
ама виждам, че е имало и други вампирчета, та малко се успокоявам, че не сме ние най-зле  Embarassed Crazy

И на мен така!

Изкарахме кошмарна нощ! Вече и аз вампирясах .  Sad

И сега преди да заспи един рев зверски ама не знам от кво беше.

Общи условия

Активация на акаунт