*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 708
  • 930
  •   1
Отговори
# 915
Честито mishan  Hug
Тъкмо се чудех как се движат номерата.  Благодаря.   bouquet

# 916
  • София
Момичета № 3571 е одобрен  newsm44 newsm44 newsm44, сега съм в очакване на заповедта  Simple Smile
Успех на всички.
Благодаря на всички които работят за нас от фонда  newsm51

# 917
  • София
Момичета аз съм една чуденка, преди нова година пишеше че всички молби до 3600 номер са разгледани, в момента не се ли разглеждат нови молби  Rolling Eyes

Джиджи браво за одобрението  Party

# 918
  • София
Кате благодаря ти  Simple Smile
Преди нова година звънях не бяха стигнали до моя номер и ми казаха да звънна след нова година. Звънях на 13.01 и д-р Лалев ми каза другата седмица се обадете след вторник. Според мен вчера е имало заседание и са я разгледали. Преди това са били разглеждани някъде около моя номер.

# 919
  • София
 Thinking хммм което значи че не са били разгледали 3600. Абе нещо нищо ново не се случва и имам чувството че ще се забавят нещата май повече от половин година  Rolling Eyes

# 920
mimi1313, mimi1313, mimi1313 Тази твоя кутия е пак запълнена............ Между другото - ЧЕСТИТО ЗА ЗАПОВЕДТТА!!! Пожелавам ти това да е твоят последен опит и скоро да се похвалиш с положителен тест!!!  Hug Hug Hug
Пожелавам на всички момичета ТАЗИ ГОДИНА ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С ВЪЛШЕБСТВА И МНОГО, МНОГО РАДОСТ И УСПЕХИ!!!  Praynig Praynig PraynigЧестито на всички одобрени. И аз тихичко си чакам моя ред...  Praynig

# 921
Момичета № 3571 е одобрен  newsm44 newsm44 newsm44, сега съм в очакване на заповедта  Simple Smile
Успех на всички.
Благодаря на всички които работят за нас от фонда  newsm51

Честито 3571 звучи добре......

# 922
  • София
Момичета зачатие пише че номер 3761 е одобрен, чака заподедта да получи  Mr. Green

# 923
Аз съм малко  след това.Стискайте палци ,утре ще звъня да видя и моя номер. Hug

# 924
момичета срока от 6 месеца от връчването на заповедта ли тече или от датат на издаване от МС. newsm78

# 925
  • София
момичета срока от 6 месеца от връчването на заповедта ли тече или от датат на издаване от МС. newsm78
От връчването.

# 926
здравейте момичета не съм писала във форума много от давна но следя много внимателно тази тема защото и мене ме интересува.искам да ви кажа че и ние сме одобрени №3750.Интересуваме горе долу колко време след одобрението на молбата се обаждат за получаване на заповедта?

# 927
Честито момичета!!! дано да се похвалите само с положителни резултати!!!

А да попитам има ли вече одобрени момичета за втори опит?  Hug

# 928
Ами момичета аз съм 4094 номер, и съм от първите подали молба за втори опит...все още чакаме

# 929
Исках да ви попитам за мнение относно клиниката на Владимиров,тъи като аз правих предния си опит в Тина Киркова,но не съм очарована и ми се отдава възмойност да отида там?

Общи условия

Активация на акаунт