*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 716
  • 930
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Момичета, предстои ми подаване на документи във фонда. Знаете ли с какво работно време са? И да ми кажете има ли опашка, чака ли се дълго. Че като знам, че пак трабва да изляза през работно време вече.....
от 9 до 17 часа, на обяд има почивка не знам обаче кога точно.
За подаване няма опашка, най-много един двама човека, но става бързо.

# 901
  • София
Момичета, предстои ми подаване на документи във фонда. Знаете ли с какво работно време са? И да ми кажете има ли опашка, чака ли се дълго. Че като знам, че пак трабва да изляза през работно време вече.....
аз като подавах в края на август-беше  от 9.00 до 12 и след 14.00 часа. Отидох към 11 -преди мен си тръгна едно момиче и нямаше никакви хора. Свърших за 5 минути-жената е много бърза. Изобщо не се забавих

# 902
Благодаря за бързите отговорчета, ще отида до края на седмицата и аз са се впиша!

# 903
Здравейте,момичета!Да се впиша и аз тук,че днес ще ходя да си взема документите от клиниката ,и до края на седмицата да ги подам във фонда.А за тези, които вече за взели заповедта,желая успешни процедури и много положителни резултати  bouquet

# 904
bobiiangel,от там ти определят две,три дати от които избираш.Те са в порядъка, на 2-3 дни.Поне при мен така беше.Успех на всички Peace.

# 905
  • София
Аз пък тук ще се отчета "наопаци". Тъй като съм почти на 43 години и нямам никакъв шанс по сегашните критерии на фонда, направих обратното - вместо да искам пари от фонда, дарих пари на фонда - покрай инициативата на Райфайзенбанк за дарения. Днес започва процедурата по първото ми ин-витро.

# 906
  • Русе/София
sharky43 жеста ти е достоен за адмирации.Пожелавам ти успех,и след 9 месеца да гушкаш своето ангелче.

# 907
Шарки43,поkлон за жеста,които си направила.Успешна процедура,с бебешки край ти пожелавам Peace.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:08 от viviqn

# 908
  • София
Sharky43,  smile3501 newsm51 Дано и ти до месец да получиш своя подарък-точицата,която ще расте под сърцето ти девет месеца  Praynig

# 909
  • София
Sharky43   newsm20,това което си направила е толкова хубаво....... Този фонд даде и дава надежда на много хора.

# 910
Аз пък тук ще се отчета "наопаци". Тъй като съм почти на 43 години и нямам никакъв шанс по сегашните критерии на фонда, направих обратното - вместо да искам пари от фонда, дарих пари на фонда - покрай инициативата на Райфайзенбанк за дарения. Днес започва процедурата по първото ми ин-витро.
пожелавам ти от сърце успех и бог да възнагради твоето добро дело. късмет мила и успешна процедура.  Hug Praynig

# 911
newsm20 и от мен ,пожелавам ти успешна процедура и  newsm30

# 912
mimi1313, изчисти си кутията, защото ти е запълнен лимита!!! Сори за спама!!!

Sharky43, дано да има повече хора като теб, изпълнени с доброта и благородство!!!  Hug Пожелавам ти първата процедура да ти е и последна и скоро да се похвалиш с добри новини!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 913
  • София
Благодаря ви много на всички за милите думи (но не съм го направила за да ми благодарите, всъщност аз преведох парите още преди 10на дена). Честно казано реших, че това е по-правилно от просто да се моля за чудо - така поне ще съм помогнала на друго чудо, ако моето не стане.

# 914
Здравейте. Аз съм номер 3109 и в петък ми се обадиха, че сме одобрени. Успешни процедури на всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт