*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 727
  • 930
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте,мили дами и от мен!И аз да се включа с информация до къде е стигнал фонда.В зачатие четох ,че са стигнали до около 31** ,а на момичето с номера с 37** са и казали да се обади в началото на февруари.И аз съм малко след нея Laughing
Стискам палци на всички и си мисля,че най-накрая трябва да изгрее  слънце и на нашата улица. Hug

# 886
Здравейте някой знаели как вървят номерата и къде могат да се проверят докъде са стигнали.

# 887
здравеи те момичета, аз съм нова във форума!и аз чакам да ми се обадят от фондацията за асистирана репродукция и съм номер 43**.Да знаете до кои номер са стигнали ? Чакам вече 3 месеца.Колко още ще трябва да чакам?Ще се радвам на допълнителна информация.Моля напишете.Поздрави.

# 888
номерата си нървят бавно, но славно. въпрос на време е да ви се обадят. в момента раздават заповеди на номера около 3000, иначе  са разгледани около номер 3600 . бъдете търпеливи и ви пожелавам на всички успешни опити и много бебета. хората работят и няма смисъл да ги притесняваме излишно с обажданията.
късмет и повече търпение.  Peace

# 889
Здраевейте, момичета! След всички перипетии най-после и аз получих одобрение - много се радвам  Party Laughing Joy, плача от радост от един час.  Cry Cry Cry Сега чакам заповедта. успех на всички и не се отказвайте, каквото и да става  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 890
Здраевейте, момичета! След всички перипетии най-после и аз получих одобрение - много се радвам  Party Laughing Joy, плача от радост от един час.  Cry Cry Cry Сега чакам заповедта. успех на всички и не се отказвайте, каквото и да става  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Честито,а кой номер си?

# 891
  • София
Мегмими ти беше с ЛУФ нали,  от Щерев ти бяха объркали документите ако не се лъжа  Rolling Eyes Много се радвам че си успяла със старите снимки, браво  Hug Сега ще стискаме палци и за процедурата. Ако искаш може да пишеш в темичката за ЛУФ как се развиват нещата, че сме малко с тази диагноза  Rolling Eyes

# 892
Здравейте ! Искам и аз да се похваля,че днес ми се обадиха.Аз съм 3203 номер Simple Smile
Успех на всички !!!!

# 893
Аз съм номер 2643. Бяха ми написали друг диагноза, но после я смениха.Голямо чакане беше докато ми върнат документите за преразглеждане.Слава богу всичко е ок. Дано и нататък да е положителен резултата. Praynig Стискам палци на всички  baby_neutral

# 894
Здравейте, и аз съм одобрена - 3163! Утре отивам да взема заповедта! Успех на всички момичета!!! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 20:30 от mimi1313

# 895
колко време се чака за заповедта?

# 896
аз лично, чаках 6 месеца, но съм сигурна, че резултатът ще оправдае чакането!!!! txtloves

# 897
колко време се чака за заповедта?

Аз чаках 5 месеца ! Peace

# 898
zdraveite az sam nomer 33.. i kato gledam mai skoro shte doide i moqt red .Iskam da popitam kato vi se obadqt da si poluchite zapovedta ot tam li opredelqt data koga da otidete da q vzemete ili kogato na vas vi e udobno .Uspeh na vsichki. Praynig

# 899
Момичета, предстои ми подаване на документи във фонда. Знаете ли с какво работно време са? И да ми кажете има ли опашка, чака ли се дълго. Че като знам, че пак трабва да изляза през работно време вече.....

Общи условия

Активация на акаунт