*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 729
  • 930
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте, момичета!Честита ви 2010 г.Да сте живи и здрави! Желая ви късмет и сбъдване на всички ваши желания!И на мен ми се обадиха от фонда на 11.01.2010 отивам да си взема заповедта.....много съм щастлива...моя номер е 2937....
Исках да попитам трябва ли ми час за клиниката за да си занеса заповедта или просто да я занеса....в клиника "Надежда" съм...
Успех на всички  и нека тази година ни донесе само радост и много много бебета!

# 871
  • София
Здравейте, момичета!Честита ви 2010 г.Да сте живи и здрави! Желая ви късмет и сбъдване на всички ваши желания!И на мен ми се обадиха от фонда на 11.01.2010 отивам да си взема заповедта.....много съм щастлива...моя номер е 2937....
Исках да попитам трябва ли ми час за клиниката за да си занеса заповедта или просто да я занеса....в клиника "Надежда" съм...
Успех на всички  и нека тази година ни донесе само радост и много много бебета!
Не ти трябва час, направо я носиш.

# 872
Благодаря Бамби,както винаги си на точното място и винаги с точния и компетентен отговор:)

Успех!

# 873
Здравейте и за много години!
Някои от Вас може би ме помнят. Отдавна не съм писала тук.
Ние със съпругът ми решихме да подновим опитите като се възползваме от Фонда.

Бих била много благодарна, ако ми кажете горе долу колко време след подаване на документите са Ви одобрили?
И още един въпрос: Тези от Вас, които са правили инвитро в АГ Варна при д-р Александров много ли са доплащали?
Знам, че всичко е много индивидуално, но в общи линии да се ориентирам. Може да ми отговаряте и на лични да не задръстваме темата.

Благодаря предварително!

# 874
  • София
Бих била много благодарна, ако ми кажете горе долу колко време след подаване на документите са Ви одобрили?
По моите наблюдения обикновенно периода на одобрение е 4-6 месеца.

И още един въпрос: Тези от Вас, които са правили инвитро в АГ Варна при д-р Александров много ли са доплащали?
За жалост от списъка с клиниките които работи фонда,АГ Варна липсва
ето тук,на 1 стр.,7-я въпрос дава отговор:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=35459.0

# 875
  • София
Аз чаках 6 месеца и 1 седмица.

# 876
Благодаря за отговорите.
Много съм разочарова, че няма да мога да направя опита при д-р Александров.
В клиника Олимед няма да стъпя повече. Аз от там тръгнах и там няма да се върна.
Много сложно стана.
Явно трябва да помислим.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 17:13 от lilia_n_s

# 877
Лилиан радвам се да те видя! Нас ни одобриха след около 6 месеца. Бях от първите 1000. Сега не знам как вървят нещата!

Поздрави и успех от мен!

# 878
Лилиан,добре дошла отново!Ние получихме одобрение,четери месеца след като подадохме документите.Бяхме първите номера след 1000.
Пожелавам ти успех!

# 879
Здравейте какво става няма ли обаждания с одобрени. newsm12

# 880
  • София
в Зачатие пише, че д-р Лалев е в отпуска до 11.01.2010 и че първото заседание на фонда за тази година ще бъде на 12.01.2010, очакваме раздвижване следващата седмица  Hug

# 881
Момичета, влизам да предупредя тези, които ще си вземат заповедите. Днес отидох в 12 :05  и се оказа, че имат обедна почивка от 12 до 13:30. Ходих да обядвам и като се върнах в 13:30, д-р Лалев каза, че заповеди се давали до 12:00. Но вече бяхме 4 момичета,които чакахме и по това съдя, че не аз не съм разбрала, а служителката, която ми се обади преди седмици, не ми каза тези подробности. А и си спомням добре, че я попитах в колко часа е удобно да отида, а тя каза:"- Когато искате, работим от 9 до 5."....та ако сте забравили да питате кога да отидете, не закъснявайте след 12:00 часа!

# 882
Момичета от къде мога да се сдобия с тези декларации???????????

декларация, удостоверяваща липсата на кръвно родство по права линия и по съребрена линия до четвърта степен между заявителката и нейния партньор, по образец съгласно приложение № 3;
6. информирано съгласие от заявителката и партньора по образец съгласно приложение № 4;
7. декларация от заявителката, че не е поставена под запрещение, по образец съгласно приложение № 5, освен в случаите по т. 3.1 от раздел IV на приложение № 1 към чл. 1, ал. 1, т. 1 от Наредба № 28 от 2007 г. за дейности по асистирана репродукция;
8. декларация от партньора на заявителката, че не е поставен под запрещение, по образец съгласно приложение № 6, освен в случаите по т. 3.1 на раздел IV от приложение № 1 към чл. 1, ал. 1, т. 1 от Наредба № 28 от 2007 г. за дейности по асистирана репродукция.

# 883
  • София
Момичета от къде мога да се сдобия с тези декларации???????????

Всички декларации ги има в правилника, можеш да ги разпечаташ. А в повечето клиники направо ти ги дават да си ги попълниш.

# 884
Благодаря ви много

Общи условия

Активация на акаунт