*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 737
  • 930
  •   1
Отговори
# 855
Весели празници на всички! Получих Коледно-Новогодишен подарък!Току-що ми се обадиха от фонда и ме поканиха на 11 януари да си взема заповедта. Номер 2917 продължава напред с по-уверени крачки. Simple Smile

# 856
  • София
Здравейте всички усмихнати и смели момичета! Ето, че току що се обадиха и на мен за заповедта. Ще я вземем на 11 януари. Номерът ми е 2947! Успех на всички и пожелавам най-хубавия подарък за Новата година!!! Simple Smile

# 857
Искам да попитам някой знае ли по- колко заповеди се пишат горе долу  на месец.

# 858
Днес се обадиха и на нас номер 3003 е одобрен и ще си вземе заповедта на 13.01 успех на всички чакащи и весело изкарване на новата година

# 859
Здравейте! дойде и нашия ред: днес ни се обадиха, че сме одобрени и ще си вземем заповедта на 13.01... Номерът ни е 3027. Кураж и успех , мили момичета.. нека 2010 е по-добра година за всяка една от нас...
дано да ви помагам с този пост, точно както другите момичета ми помогнаха на мен..Simple Smile

# 860
Момичета, мерси че давате инфо за обажданията Simple Smile
Весели празници и много бебта желая на всички ! Hug Heart Eyes

# 861
  • София
Здравейте момичета  Party
Включвам се за да кажа че вчера са подбликувани измененията в кодекса на труда свързани с ин витро процедурите. Аз досега четох  Rolling Eyes ама нещо не разбрах как тези изменения ни пазят от уволнение, и какви права точно ни дават newsm78 Някои по на ти с тази материя ако може да обясни  Embarassed
Успех на всички одобрени, само процедури с +++ резултати ви пожелавам, а на нас чакащите скорошно обаждане с радостна новина Simple Smile
Весело посрещане на новата година  Hug

# 862
Kate-pate, намери си кодекса на труда в интернет и броя от вчера(29.12.09) на Държавен вестник и сравнявай член по член - посочения член, алинея  и точка във вестника и съответния такъв в Кодекса и мисля, че ще ти стане по- ясно. Това е моето мнение. Весело посрещане на Новата година и дано това е нашата година. Praynig

# 863
Минавам да ви пожелая Весело посрещане на Новата 2010 година.
Вярвам, че тя ще е ползотворна и благоприятна за всички!!!   Praynig Praynig Praynig Дано да се сбъднат всичките ни желания и през тази година да се сдобием с най-прекрасения и дългоочакван подарък.

Не забравяйте точно в 12,00 часа, когато целунете любимия човек, да си пожелаете по едно желание!!!

# 864
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
НЕКА НОВАТА 2010 ДОНЕСЕ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА КОИТО ПИШАТ В ТОЗИ ФОРУМ!

# 865
  • София
Честита нова година и от мен момичета  Hug
Нека 2010 ни донесе така чакания от всочки ни успех  Praynig
Kate-pate, намери си кодекса на труда в интернет и броя от вчера(29.12.09) на Държавен вестник и сравнявай член по член - посочения член, алинея  и точка във вестника и съответния такъв в Кодекса и мисля, че ще ти стане по- ясно. Това е моето мнение. Весело посрещане на Новата година и дано това е нашата година. Praynig
Кикидики аз това направих ама от прочетенето разбрах единствено че имаме права като на бремените между пункция и трансфер което никакво време та за това питам ако някои по начетен може да обясни...  Rolling Eyes

# 866
За да ви развеселя с едно любопитно събитие...

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=458426

и нищо чудно и на някоя от нас да ни се случи да е майка на близнаци, родени 2010 и 2011 Simple Smile

# 867
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Да сме живи и здрави, за да можем да се радваме на щастието, което вярвам ни очаква през тази година!!! Пожелавам само положителни резултати и положителни емоции през 2010 година!!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
santa2 В този чувал са нашите бебета, да си ги вземем!!!

# 868
Аз искам поне едничко  Praynig

# 869
Аз искам поне едничко  Praynig

Дано за всички да има поне по едничко   newsm32!!!

Общи условия

Активация на акаунт