"Малтретират" ли ви сексуално на работното място?

• 3 362
  • 34
  •   1
Отговори
Много мои по-засукани познати са ми разказвали, как колеги не спират с намеците и постоянно си намират поводи да говорят или се "шегуват" на такава тема. На въпроса ми, какво правят и защо не си потърсят нова работа. Отговора обикновенно е, че са свикнали.

Вие как се справяте с подобни неща и мислите ли, че понякога трябва да си  затвориш очите.

п.с. Имам странното усещане, че на някой просто им харесва.

# 1
Мен постоянно ме малтретират колежките  Laughing Аз обаче съм твърд като камък и устоявам на тяхните мераци към корнитата ми  Joy

# 2
 Flutterвсеки ден..... Joyама това ми е мъжът ми ...работим заедно...... #Crazy

# 3
  • София
 Нормално е да им харесва, да бъдат забелязвани или ухажвани от противоположния пол. Майтапите разнообразяват и разведряват работната атмосфера, сплотяват персонала и тн. Не бих казала, че това е тормоз и трябва да напуснат дори. Освен ако подмятанията не са прекалено цинични и обидни.

# 4
Нямам нищо против от невинните флиртове на работното място,дори мога да каже,че ми е приятно.Всичко при нас е по скоро  шега  а не свалки. Wink

# 5
  • София
Абсолютно не намирам за тормоз пикантните закачки между колеги. Разведряват атмосферата и сближават колектива, така да се каже Mr. Green Всичко си има граници, разбира се, нормален интелигентен човек схваща кога е уместно да пусне секс шегичка и кога, и с кого не е уместно.
Не съм била жертва на сексуално малтретиране на работното място така, както аз го схващам, дано и никога не ми се случва!

# 6
Абсолютно не намирам за тормоз пикантните закачки между колеги. Разведряват атмосферата и сближават колектива, така да се каже Mr. Green Всичко си има граници, разбира се, нормален интелигентен човек схваща кога е уместно да пусне секс шегичка и кога, и с кого не е уместно.
Не съм била жертва на сексуално малтретиране на работното място така, както аз го схващам, дано и никога не ми се случва!

И при мен нещата стоят по същия начин.
В момента работя сама,но съм работила с големи колективи,където е имало доста мъже.
Нямала съм изобщо проблеми.

# 7
Чак пък да ме малтретират... не е имало такова нещо.
Някакви флиртове, внимание, симпатия и толкова.

# 8
  • гр.София
Работя в изключително мъжки колектив, но не съм била подлагана на сексуален тормоз. Имало е закачки, комплименти, но нищо фрапиращо, което да ме накара да се чувствам неудобно. В началото, когато започнах работа, един колега си позволи една неуместна реплика, но много бързо го поставих на място и не си е позволил да повтори. Миролюбива съм, но умея да ставам много зла, ако някой прекрачи границите на допустимото. Колкото до вицовете с определено съдържание- не ги възприемам като сексуален тормоз. Не ги възприемам като намек, насочен към мен. Не са ми особено приятни, но ги пропускам покрай ушите си.

# 9
 Naughtyсамо до границата,после хапя....

# 10
Много мои по-засукани познати са ми разказвали, как колеги не спират с намеците и постоянно си намират поводи да говорят или се "шегуват" на такава тема.
Това ли е представата ти за сексуално малтретиране?

Работя с 200 мъже... Аз съм сексуална робиня тогава! Joy

# 11
Единият управител ме малтретира постоянно. Иска да го целувам, да се гушкаме, да правим секс. Засега не ми пречи, защото аз съм другият управител и сме двойка в "истинския живот".

В миналото е било приблизително същото:
Работя в изключително мъжки колектив, но не съм била подлагана на сексуален тормоз.

Чувах ги понякога от съседната стая, че обменят простотии. В мое присъствие упорито се сдържаха, държаха се като истински кавалери. Което пък ме подтискаше, защото съм си простак по душа.  Rolling Eyes

# 12
Хайде да се разберем за какво всъщност говорим - сексуален тормоз или малтретиране? Тормозът може да е много неприятен ,но не включва директни действия.Докато самата дума "малтретиране" означава насилствени действия.

# 13
  • София
Говорим за закачки и майтапи, които явно някои целомъдрени госпойци много ги възмущават Grinning

# 14
Говорим за закачки и майтапи, които явно някои целомъдрени госпойци много ги възмущават Grinning
Да бе! Sunglasses Те по-скоро се хвалят, не се оплакват. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт