"Малтретират" ли ви сексуално на работното място?

• 3 367
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Що кудоши сме си разменяли с колеги! Но сме се смяли, де, границата никога не е била минавана. Сексуалното малтретиране, където и да било, не е шега работа, не съм се сблъсквала с него.

# 31
Всичко си зависи от човека. Дали и докъде ще пусне другите да стигнат, как точно ще постави границите си и дали има достатъчно "тежест" да ги отстоява.
Работила съм с много мъже, от всички възможни стъпала на социалната стълбица. Никой не си е позволявал да премине границата. Определено за целия ми - вече близо двайсетгодишен трудов стаж - никога не съм се чувствала неудобно.  Но всичко е въпрос и на УМЕСТНОСТ. Доколко човек има стил на облекло и поведение, адекватно за конкретната ситуация. Или да не обсъждаш с приятелка по телефона на всеослушание каква ...... си правила снощи на гаджето, или да си сложиш в профила снимка по еротично бельо в съблазнителна поза...

Сексуалното "малтретиране" (дори и в кавички!) е доста силна дума, и не трябва да се използва за щяло и не щяло  Naughty

# 32
  • София
Преди да забременея работех в едно заведение и давах нощни смени. Един от управителите постоянно ме тормозеше и правеше така графиците, за да сме заедно на нощните смени. Случайно намерих общ познат и той запозна съпругата му със случая. Мисля, че след предупреждението повече не съм го виждала, а работих там още 3 месеца. Просто многократно прекрачи границата на колегиалните шеги и невинни флиртчета. Ако не бяха уведомили съпругата му, мъжът ми щеше да се саморазправи, но това ми беше най-крайния вариант.

# 33
Еми някой мъже не разбират от "не" и това си е. Тогава ще, не ще човек трябва да прибегне до секирата. За съжаление, някой индивиди така са ги възпитавали, че започват да разбират само когато е придружено с физическа болка.

# 34
чак пък малтретиране
не не са ме , но ми се случало  и от работодател и от колеги  разни намеци , покани , флиртуване без да съм ги желала , но като се парират още в началото и няма проблем

Общи условия

Активация на акаунт