"Малтретират" ли ви сексуално на работното място?

• 3 368
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Всъщност не разбрах защо темата не е за лични изживявания, а за това ,което се случва на някой друг.Почти през цялата си кариера съм работила с много мъже-всякакви/като възпитание и мироглед/. Но някак си съм се оправяла в отношенията си с тях.Предпочитах да гледат на мен като на човек и професионалист. Трудно е ,но не е невъзможно.И накрая го постигах.

# 16
Чак да се ме малтретирали /що за употреба на думата/, не са.
Но в БАН ми беше писнало от намеци, нагли предложения и прочие простотии.
И то от хора с име и положение, чието имена четете по вестниците.

Докато работих в БГ и аз намирах пикантните забележки за забавни.
Но сега, в Англия, е толкова по-различно и ми харесва много повече.
Тук наблягат повече на комплиментите и на жестовете.
И тези неща ме карат да се чувствам много по-женствена.

# 17
Е,несъмнено по- трудно се работи с простаци/въпрос на манталитет,а не на образование и обществено положение/,но и на тях им се намира "цаката",стига да искаш. Вярно е ,че с джентълмени се работи по-добре и по- приятно.

# 18
Ако се гледа на вас само като на "колега", пак няма да сте доволни... най-малкото се обезсмислят многото офис тоалетчета  Wink

# 19
Ако се гледа на вас само като на "колега", пак няма да сте доволни... най-малкото се обезсмислят многото офис тоалетчета  Wink

Тъй ами, ще загине модната индустрия  Joy

# 20
  • ВАРНА
Няма как да ме малтретират сексуално - работя в изцяло женски колектив.

# 21
Ооооооо да, малтретират ме ...  Whistling
Аз си връщам тъпкано обаче  Mr. Green

# 22
Много не ми се разказва, но имах такъв случай. Един от шефовете постоянно ме преследваше, правеше предложения. Намекваше ,че така ще се издигна и други глупости. Та с много мъки успях да се откача.  Confused

# 23
За шегичките- не ми пречат, напротив, разведряват атмосферата. Но една колежка явно не й бяха проятни и ходи да се оплаче на шефа, няма лошо, сега колегите не я закачат изобщо, явно не се е чувствала комфортно
За малтретиране, намеци за издигане в кариерата от шефове и т.н.- не , не съм имала, смятам че тормоз би могло да е точно това- изнудване секс срещу ръст  в кариерата примерно, когато някоя от страните очевидно не е съгласна

# 24
Цитат
Работя с 200 мъже... Аз съм сексуална робиня тогава! 35
Mr. Greenда до'да и аз.... Blush

# 25
Е то е много тънка границата между малтретиране и намеци, защото в един момент ако намеците започнат да стават чести или са много брутални, направо си става малтетиране. Започваш да се спичаш, да се стресираш, което пък ти пречи и на работата.

Пък и има разлика от намеци, до намеци и от закачки до явно наглярстване. Аз като мъж смея да твърдя, че има ужастно нагли и нахални мъже, които чак мен дразнят пък незнам за жена.

# 26
 newsm78 брей ти и умности пишеш,kamfp Banghead

# 27
newsm78 брей ти и умности пишеш,kamfp Banghead

Само се правя на умен, нали знаеш че не съм  Whistling  Laughing

# 28
Е то е много тънка границата между малтретиране и намеци, защото в един момент ако намеците започнат да стават чести или са много брутални, направо си става малтетиране. Започваш да се спичаш, да се стресираш, което пък ти пречи и на работата.

Пък и има разлика от намеци, до намеци и от закачки до явно наглярстване. Аз като мъж смея да твърдя, че има ужастно нагли и нахални мъже, които чак мен дразнят пък незнам за жена.
Е, хубаво де! Като не и е приятно на една жена, уста няма ли!?  Thinking
Ако не ми е забавно, така ще го поставя на място "малтретиращия ме сексуално", че няма да помисли скоро за секс и прилежащите му закачки, та и жена му секс няма да види поне един месец!
Ама гледала някоя си, че по филмите ги съдят за сексуален тормоз и ходила да се оплаче на шефа. Mr. Green Брех да му се не види! Ако някой не е разбрал, че тя е обект на сексуални мераци, сега да разберат всички.  hahaha

# 29
И аз имах един  доста неприятен период на предишната си работа, с колега - счетоводител. Беше си въобразил,че е невероятен и аз непременно трябва да го харесвам. А той беше 17 год. по-голям от мен, около 160 висок / аз съм  170 /, плешив, с коремче, абе комплексар отвсякъде. Та въпросното изкопаемо ме тормозеше по цял ден с намеци от типа "колко изпускам, като не искам да бъда с него"  опитваше се да ме прегръща и да ме хваща за ръка  Sick , постоянно в извън работно време  ми звънеше да ме кани на кафета и ресторанти . След многократни обяснения от моя страна, че не го харесвам, и че никога няма да получи нищо от мен, най-после вдяна, но.... тука вече започва по-лошата част, започна да ме прецаква - лисицата реши, че гроздето е кисело! Започна да ме подминава на спирката и да не ме взема със служебния транспорт / бяха ни разпределили по райони, да ни вземат със служебни автомобили /, започна най-системно да "забравя" да ми даде аванса или заплатата. Накрая не издържах и казах на шефа, да ама те приятели от казармата, има няма вече 20 год., та шефа ми каза: "е, и какво като не ти е дал заплата тоя месец" Shocked #Crazy ... е, там ми падна пердето и напуснах.

Общи условия

Активация на акаунт