*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 741
  • 930
  •   1
Отговори
# 840
kate-pate аз съм номер 4290, съвсем малко след теб... Незнам за теб, но аз лично съм много обнадеждена, че чакането няма да продължи още дълго като гледам как бързо работят във фонда! Стискам палци и задължително да се похвалиш като ти се обадят  Hug

# 841
Zdraveite, vijdam che ima momicheta s nomera nad moiat, koito sa odobreni! Az sam 31** - izobshto ne iskam i da si pomislia che ne sa me odobrili i za tova dosega niamam obajdane. Te triabva da se obadiat nezavisimo dali si odobren ili ne - NALI!!! Ima li niakoi okolo moiat nomer koito da e poluchaval obajdane! Vazmojno li e izobshto da ne ti se obadiat - strah me e da im zvania!!!! MOLIA VI ZA MNENIE!!! Cry

# 842
  • София
Разминаването при четните и нечетните номера не е при одобряването ,а при изготвянето на заповедите -това са 2 различни неща. В Зачатие Стефи е писала ,че към момента са разгледани молби до 3600, но това не означава ,че заповедите са готови, изисква се техническо време за това и тук има забавяне за  нечетните номера. Също така информацията е ,че следващото заседание ще бъде във втората седмица на януари.
Аз съм номер 4288 и по мои сметки ще бъда разгледана през февруари ( аз кандидатствам за втори опит) , а заповед ще получа най- рано през март. Това са си мои сметки, просто трябва да се изачака, когато , тогава, благодарна съм ,че имам този шанс

# 843
  • София
Ами аз  днес четох отново правилника на фонда и в него си пише точно и ясно че трябва да разглеждат минимум по 200 и максимум по 400 молби  Rolling Eyes а после след разглеждането им колко се бавят май никой не знае  Rolling Eyes

# 844
  • София
Момичета, хайде да посмятаме малко, фонда работи от 8 месеца , ако се разгждат по 400 молби на месец , това са 3200 молби, а към момента са разгледани 3600, нещата вървят максимално бързо в сроковете според правилника, знам ,че на всеки му е трудно да чака, но това е най- доброто, което е правено за нас до този момент

# 845
  • софия
Цитат
Разминаването при четните и нечетните номера не е при одобряването ,а при изготвянето на заповедите

Да, моя грешка, някой го беше обяснил и в тази тема, че хората, които изготвят заповедите са двама и този с нечетните върви малко по-назад
Иначе фонда си върви съвсем с нормална скорост на разглеждане на молбите

# 846
  • софия
Момичетааа, свързах се с д-р Лалев-одобрени сме, но каза да чакаме обаждане най-рано след Нова година за заповедта Hug Hug

# 847
  • София
Честито Мози, надявам се да не ти трябва тази заповед, а да ни се похвалиш с  EFP по Коледа  Hug

# 848
  • София
 mozzi , пожелавам ти да не стигаш до заповедта  Praynig

# 849
  • софия
Момичета, благодаря за пожеланията  bouquet

Дано не стигаме до фонда и на Коледа имам най-желания подарък Praynig Praynig, но все пак одобрението си беше радостна новина Grinning

# 850
  • София
но все пак одобрението си беше радостна новина Grinning
...първата от поредицата  Wink  Praynig

# 851
# 852
  • София
Момичета снощи даваха репортаж по БТВ за навършването на една год.от скандала "ин виво" и работата на фонда до момента и плановете за догодина,новините са повече от добри,браво.  bouquet

Ето за пропусналите:
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=148585

# 853
момичета на никой ли не му се обаждат  - кажете до кой номер са стигнали. Явно ще има някакво раздвижване след празниците

# 854
Добро утро момичета,да има раздвижване на номерата но само са одобрени за сега,след нова година ще чакат обаждане за да си вземат молбите,така пишат момичетата в форум ЗАЧАТИЕ...Одобрените номера са стигнали до 3511........успех на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт