*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 697
  • 930
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета, аз на 13юли приключих своя 3 неспешен опит икси, които беше финансиран от фонда.За него трябваше да доплатя 450лв но не ми казаха за какво  са тези пари. И тогава на 17 юли  подадох  за втори път документи за фонда. Те бяха - епикриза за неуспешния опит и  някакво удостоверение но не си спомням точно какво беше и уведомление за неуспешен опит. И точно като първия път ми дадоха номер - сега съм 3495 и др. Лалев ми каза че нищо че сме одобрени за 3 опита сега пак ще чакаме . Да се надявам че до нова година ще има резултат и всички ще бъдем зарадвани.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 17:57 от sisiTR

# 16
  • София
Теа-феа,ще се наглеждаме значи с теб Simple SmileНай-много със седмица разлика да сме.СисиТР,много,много съжалявам за неуспеха ти.Дано следващият опит е последен и успешен.Успех на всички чакащи одобрение и още повече на тези взели заветният документ.Последно прочетох,че са се обадили  на номер 1101,някой друг да се похвали?

# 17
 Hug Hug моми4ета да се запиша и аз аз септенври по4вам процедура от фонда първи инвитро опит ми е надявам се да завърши с положителен резултат мили4ки желая на вси4ки много много успех и дано да имаме късмет а на тези които 4акат обаждане от фонда ТЪРПЕНИЕ му е майката и вси4ки на есен с песен доволни от резултатите preggo newsm30 newsm32

# 18
Момичета, днес на никой ли не са се обаждали?

# 19
  • София
Във вторник разглеждат документи и не звънят.

# 20
Във вторник разглеждат документи и не звънят.

Уфффф, аз защо имам някакви спомени, че след обяд вече във вторник момичетата казваха, че са им се обаждали.....както и да де май бързам много ще чакаме....

бамбарадамбара, стискам ти палци....

# 21
СисиТР,много съжалявам за неуспешния ти опит,пожелавам ти наистина новата година да ти донесе нов късмет  Praynig.Вярвай,че ще стане!Не ми е ясно,защо след като сме одобрени от фонда за 3 опита,след неуспешен първи такъв,се налага да се подават документи отново и защо се чака толкова много за втория опит...или третия.... Thinking Или може би аз не съм разбарла нещо... Embarassed

# 22
Здравейте момичета, ние приключихме с нашия опит по фонда. Ще ви опиша горе долу колко ни струваше опита. Аз съм в Щерев и док ми обясни, че се полагат 5 прегледа и 9 хормона по време на стимулацията. Преди това всичко съм си плащала в това число генетични изследвания, Спин, хепатит и др. Надвиших хормоните с 3 и също си ги доплатих. След трансфера си купих обичайните лекарства, само Утрогестана се поема от фонда. Всичко около 350 лв. Пожелавам успех на всички очакващи

# 23
Да се запиша и аз, че както върви одобрението септември може и да чуя така желаното позвъняване  Praynig
Дано темичката донесе мнооого положителни тестове и емоции на всички!

# 24
Здравейте момичета-и аз съм една от вас и вече започвам да чакам обаждане-ние сме 1567или76/ листчето ми е у дома и ще погледна/-не помня и си мисля дали скоро ще ни се обадят-след като прочетох че са се обадили на номер 1101-значи скоро ще наближи и нашето разглеждане.Но предполагам че август месец,хората от фонда ще са отпуска и най-вероятно септември месец ще започнат отново разглеждане.Знае ли някой горе долу по-колко молби на събрание разглеждат?В смисъл дали скоро ще стигнат до нашият номер.Не искам да звъня да ги притеснявам.
Желая здраве и много късмет на всички.

# 25
В4ера,Лалев ми връ4и заповедта.Останахме о4аровани от посрещането.Бяхме с мъжо и детето ни-Виктор,които си тръгна с подаръци.Лалев го по4ерпа с вода,горещ шоколад и накрая му подари писалка,от която се 4ува детски смях.Дано във всеки дом има истински детски смях.Успех на вси4ки Peace

# 26
Здравейте,момичета!Днес са се обадили на номер 1128.Предполагам,че са стигнали вече до 1200 или поне се надявам да е така.Стискам палци на всички одобрени и чакащи с нетърпение обаждането от фонда Grinning :Успех  и скоро да се похвалим с много EFP EFP EFP

# 27
Честито на viviqn и успех на предстоящото и!  bouquetАз имам още чакане докато дойде и моя ред .Но от доста време исках да питам дали може да се кандидатства по фонда ,като имаш  вече дете(аз нямам ),но имформативно за една приятелка,която иска второ  и от доста време се мъчат.

# 28
Айде записвам се и аз в темата! Моя номер е 1679-надявам се септември да стигнат и до него! На всички одобрени момичета пожелавам успешен опит, а на всички чакащи много летни усмивки и още мъничко търпение!

# 29
По повод за нашето дете-осиновен е.Но колкото имам спомен,май кандидтсват и ве4е раждали мами.За по сигурно да пишат наистина такива,за да е по-то4на информацията.Твоята приятелка мисля 4е трябва да има проблем за за4еване,който се покрива от фонда,за да кандидатства,и да бъде одобрена.

Общи условия

Активация на акаунт