*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 517
  • 930
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте , момичета.Ние със съпруга ми сме №2720. Вчера ни се обадиха , че сме одобрени. Чакахме 6 месеца. Но добрата новина е , че през това време забременях по естествен начин.

# 676
Здравейте , момичета.Ние със съпруга ми сме №2720. Вчера ни се обадиха , че сме одобрени. Чакахме 6 месеца. Но добрата новина е , че през това време забременях по естествен начин.

Браво Весела, каква по-хубава новина от твоята, все повече такива да виждаме тук. Hug

Относно номера ти е голяма изненада, доста са напреднали май..

# 677
  • София
Иееее, Весела,страхотна новина!  newsm44 дай,Боже,повече момичета в очакване да се похвалят с такава и да не се налага да си използват заповедите... и това е поредното доказателство, че не всичко е загубено,когато докторите са решили,че сме за ин-витро  Praynig

# 678
Честито Весела  bouquet........................Успех на всички момичета който са получили заветното обаждане;МЕLISA 82,Mixaela aa,Hariti,Chochi6,Siko, Peace PeaceУСПЕШЕН СТАРТ И ПОБЕДА НА ФИНАЛА Hug Hug Hug newsm10 newsm10

# 679
Момичета някоя от вас помнили горе долу по колко заповеди бяха казали че средно ще разглеждат на месец  Rolling Eyes опитвам се някакви сметки да си направя за изследвания и т.н.

По 100 на седмица, доколкото помня.

# 680
  • София
Абе и аз имам някакви такива спомени върти ми се или 400 на месец или 800  Rolling Eyes но сега като се върнах в темата назад видях че на 15 октомври са писали момичета с номера 1800-1900  Rolling Eyes което прави доста голяма бройка и май по-рано от очакването ще ни зарадват  Party

# 681
Весела, честито и от мен, здрав и пухкав бебок ти пожелавам Praynig newsm32 Hug
ani_bs, Благодаря ти миличка Hug Hug Hug
Много търпение и успех на всички чакащи  Hug

# 682
Разгледжат до 400 молби на месец. Успех

# 683
Благодаря  ти ani_bs Hug  и честито на Весела   newsm10 .Аз утре отивам за заповедта   newsm44

# 684
Гледах в друг форум одобрените номера на потребителите и към момента най-големият е 2698. Успех, мами!
P.S. Аз в сряда (18 ноември) пътувам за своята заповед и ако мислите, че мога да попитам нещо - пишете. Btw аз съм номер 2323.
Да, това и аз го четох в www.zachatie.org, но странното е, че ние сме №2370 и още чакаме обаждане, но по-важното е, че сме одобрени.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 17:20 от Eli.mav.

# 685
И ние сме №2366 и още не са ни се обадили. Обадих се във фонда и казаха че сме одобрени но още не е готова заповедта.

# 686
Честито Весела страхотна новина.Това е наистина странотно доно повече момичета се успокоят от това чакане и се получи това дълго чакано бебче.Аз съм 2640 но не са ми звъннали, а и моя номер е свободен,както виждате от подписа ми.Ако ми зъннат ще ви информирам да знаете как се движат нещата.Не съм звъняла да ги занимавам хората толкова работа си имат.Ще звъннат на всички,само малко търпение момичета и успех в процедурите,да ги завършите само с положителнитестчета. Hug Hug Hug

# 687
И от мен-да е добър денят ни!След второ неуспешно икси/първо по фонда/подадохме за втори път документи във Фонда и сме № 4641.Дали  към пролетта на 2010г-м.април, май ще стартираме наново?Преди малко прочетох в "Зачатие", че са разгледани молби до  №2900.Напредват усилено! newsm10
Успех на всички момичета и дано тези тези процедури да са ни последни и след време да гушкаме своите малки слънчица!

# 688
Здравейте и от мен!Да докладвам и за себе си след първо неуспешно инвитро по фонда подадохме документи за второ.
tna68,аз съм предния номер  Simple Smile.
Пожелавам успех на всички  Hug !

# 689
  • София
 tna68 , на мен ми изглежда реално-аз съм 49** и както ги смятахме с мъжа ми,към края на май,с тази скорост -има шанс   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт