*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 513
  • 930
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте момичета! Извинете ме, че нахлувам така, но някой би ли ми казал къде във Варна e по-добре да подам документи по фонда? В Олимед или Майчин дом? Д-р Александров не работи ли вече с фонда?  Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 15:50 от sena

# 691
здравейте и от мен момичета-ето ме пак тук за сажаление се варнах  пак в тази тема.искам да ви попитам нещо-как тачно стоят нещата с подготовката на документи за втори опит от фонда.какво изискват сега-пак като при парвия ли.и пак ли се чака наново.извинявам се сигурно има някаде писано по подробно ако някой знае нека прати линк ама съм много обаркана и незнам откъде да я почна и къде да търся-кои номера подават сега.благодаря ви предварително

# 692
здравейте момичета.и аз като вас чакам да ми се обадят от фонда,но моето обаждане ще бъде догодина с номер 42.. сме.аз съм със две извънматочни в последствие и с една тръба която се оказа непроходима.септември си направих лапаро същият месец имах нещо като цикъл имам предвид че не ми дойде на датата а по рано и от тогава нямам цикъл.това нормално ли е?ходих на лекар няма бременност не,че има как да стане,но не ми каза каква може да е причината.моля някой ако има някакво обяснение да сподели благодаря!

# 693
Здравейте момичета! Извинете ме, че нахлувам така, но някой би ли ми казал къде във Варна e по-добре да подам документи по фонда? В Олимед или Майчин дом? Д-р Александров не работи ли вече с фонда?  Hug
Аз мисля че Майчин дом е по добрия вариант.АГ-Варна не работи с фонда за съжаление.

# 694
Аз съм към Майчин дом-Варна ,но все още немога да кажа нищо  за тази клиника  тъй като още не съм започнала процедурата  .... просто там отидохме .Дано всичко мине добре за всички момичета  Praynig Hug

# 695
Здравейте момичета! Извинете ме, че нахлувам така, но някой би ли ми казал къде във Варна e по-добре да подам документи по фонда? В Олимед или Майчин дом? Д-р Александров не работи ли вече с фонда?  Hug
Аз мисля че Майчин дом е по добрия вариант.АГ-Варна не работи с фонда за съжаление.
И аз съм на това мнение.

# 696
  • Варна
Благодаря ви за отговорите, момичета Hug Утре ще отида до Майчин дом да видя как стоят там нещата. Днес по телефона, ми запазиха час за подаване на документи в Олимед newsm78 за понеделник, като задължително трябвало да мина и гинекологичен преглед при тях... Това нормално ли е, при положение, че обясних, че имам всички документи, изследвания и т.н....

# 697
sena!аз когато ги подавах документите беше по желание прегледа,като имаш хормоналните изследвания,цветна снимка и установен проблем незнам  какво искат още.Ти сега ли ще подаваш документи?  bouquet

# 698
хайде!момичета пишете има ли обаждания,до кои номер са стигнали Peace

# 699
Благодаря ви за отговорите, момичета Hug Утре ще отида до Майчин дом да видя как стоят там нещата. Днес по телефона, ми запазиха час за подаване на документи в Олимед newsm78 за понеделник, като задължително трябвало да мина и гинекологичен преглед при тях... Това нормално ли е, при положение, че обясних, че имам всички документи, изследвания и т.н....
Аз съм в майчин дом и също трябваше да мина гинекологичен преглед и ехограф.Казаха че било задължително.Днес дадох кръв и за TSH и ми остана само цветна снимка да направя и вече ще ги подавам.И се започва голямото чакане. Simple Smile

# 700
  • Варна
Сега ще подавам. Просто си помислих, че след като имам всички документи, изследвания и становища, се опитват да спекулират за да вземат още пари, но пък може би наистина така трябва за да са сигурни и те.... не знам вече...  Ще пиша какво е станало Hug

# 701
tna68 , на мен ми изглежда реално-аз съм 49** и както ги смятахме с мъжа ми,към края на май,с тази скорост -има шанс   newsm78
[/q

karamfil
re] фонд за асистирана репродукция-кой до каде е!

момичета каде  влизате в зачатие да следите какво пишат до кой номер са стигнали молбите трябва ли да си  регистриран  моля ви пишете

]

# 702
# 703
момичета и на нас ни се обадиха - №2366

# 704
момичета и на нас ни се обадиха - №2366
Hug Бравоооо ! Успех мила, и скоро да се похвалиш !  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт