Отговори
 какво мислите за такива? newsm78

# 1
За такива? Да го изкрещи още по-силно, белким си повярва.

# 2
Ми какво,какво... Rolling EyesРаждай му като искаш, кой те спира  Laughing

# 3
  • Kопенхаген
Инкубатор...

# 4
Тия с портфейлите... и те си ги обичат...

# 5
# 6
ами, въпрос на приоритети........
други си въобразяват, че го обичат, ама в крайна сметка пак до портфейла се стига Mr. Green
само едно не ми харесва. ДА МУ. като го роди, той ли ще го гледа и ще го кърми newsm78. по-правилно е ДА СИ роди, от него.

тя не го обича, той не я намира за интересна. абсолютно равностойна връзка, но се питам тя за чии му е.

# 7
  • Galaxy 13197853088
а така!

# 8
едно дете се прави с лиубов и отглежда с лиубов а не с пари.
а тези с парите колкото пове4е имат толкова са по стиснати

# 9
нито първото, нито второто е вярно.
първото би трябвало да е вярно, но не е. второто просто не е вярно.
дете  трябва да се създава най-вече с обич и разбирателство и отговорност. обаче фактите говорят друго. а любовта е химерно понятие.......

# 10
Ами роди му, какъв е проблема. Него не обичаш, ама поне гледай детето да заобичаш, че само с пари деца не се отглеждат.

# 11
Утре,като се появи някоя друга,по-интересна ще и остане само детето.Може и лев да не и даде.Така,че не знам каква и е "далаверата".  Simple Smile

# 12
нито първото, нито второто е вярно.
първото би трябвало да е вярно, но не е. второто просто не е вярно.
дете  трябва да се създава най-вече с обич и разбирателство и отговорност. обаче фактите говорят друго. а любовта е химерно понятие.......

не искам да споря,но какво те кара да смятаШ,4е и двете не са верни.

# 13
Утре,като се появи някоя друга,по-интересна ще и остане само детето.Може и лев да не и даде.Така,че не знам каква и е "далаверата".  Simple Smile

Щом пише, че изневерява, значи и сега има по интересни. Явно човека е казал, че която му роди дете получава джакпота.  Laughing

# 14
За джакпот нищо не е казано.Говори се само за дете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт