Отговори
# 45
Мхихи, горката. Била е на крачка от големите пари и не е издържала. То този занаят не е за всеки.

# 46
Мхихи, горката. Била е на крачка от големите пари и не е издържала. То този занаят не е за всеки.

Трябва да си истинска блондинка та да подписваш брачни договори когато се жениш за милионер. Joy Joy

# 47

Трябва да си истинска блондинка та да подписваш брачни договори когато се жениш за милионер. Joy Joy
що си мислиш че и брюнетките не го правят newsm78

# 48
ааааааа за тая работа няма блондинки-брюнетки. Mr. Green

# 49
Да се надявам в тази криза да му отънее портфейлът и тогава ще остане само онази, истинската, която обича него. И той ще оцени.

# 50
Щом я кефи момичето да се ч.ка за пари, к'во ви пука? Намерила си път в живота, тръгнала по него. Всеки се оправя както може. Един учи, работи и се развива. Друг остава в къщи, за да се грижи за дома. Трети цял живот работа не подхваща, а пък иска скъпа кола в гаража и Версаче в гардероба си. Хора всякакви  Peace
Кофти само, че все повече момичета избират лесните пари и са готови да си легнат с всеки "чичко" само и само да изкярат някой подаръче  Crossing Arms

# 51
До сега,май не съм чувала някоя да е прокопсала с такава стратегия.Знам ли и аз?!Па може и да стане чудо... Rolling Eyes

аааа, не така. а ивана тръмп, а. свали му 100 кожи на чичко тръмп. халал да са и. и още хиляди знайни и незнайни героини има.

абе, нека ражда жената, щом и иде отвърте.

Бившата на Абрамович  Mr. Green

# 52

Mr. Green Ето защо обичам да ходя в този сайт !  Mr. Green

# 53
  • София
Немо, това беше много гадно.
Обаче просто очарователно.

# 54
Съжалявам ! Не съм аз който пуснах темата  Confused

# 55
Нито си му интересна, нито ти е верен, откъде ти хрумна, че ще иска дете от тебе?  Joy Joy

# 56
Нито си му интересна, нито ти е верен, откъде ти хрумна, че ще иска дете от тебе?  Joy Joy

Нали се разбрахме, че тя е другата, истинската, която го обича въпреки портфейла.

# 57
Немо-гадно ама това си е картината Laughing

Общи условия

Активация на акаунт